Zo geniet je verantwoord van alle sinterklaas lekkernijen!
4 weken geleden, 23-11-2017 om 11:36 - Geplaatst door: Ellen Vink


 

 

Nu de Sint weer in het land is, vliegen de lekkernijen ons letterlijk om de oren. Pepernoten, kruidnoten, marsepein en niet te vergeten de chocoladeletters.

Kun jij de verleiding van Sinterklaas aan of kun je het lekkers niet laten staan? Geen zorgen met een paar aanpassingen kun je op een meer verantwoorde manier toch de sinterklaas sferen in huis brengen.

 

  • Wist je dat appeltjes van oranje ‘gewoon’ partjes mandarijn of sinaasappel zijn?

 

 

  • Vervang de volle choclademelk voor een chocolademelk op basis van soja of amandelmelk!

 

 

  • Wist je bijvoorbeeld dat het ouderwetse taai taai poppetje relatief de meest verantwoorde sinterklaas snack is? Een stuk taai taai bevat 62 calorieen wat mee valt in vergelijking met een handje zoete kruidnoten van zo’n 110 calorieen

 

  • Wist je dat je zelf ook gezondere varianten kunt bakken van de traditionele lekkernijen? Houd Bailine in de gaten binnenkort delen wij een gezonder en suikervrij kruidnoten recept!

Vind je het moeilijk om een evenwichtig voedingspatroon aan te houden? Geen zorgen, je staat er niet alleen voor. Binnen Bailine hebben we al veel vrouwen met succes mogen motiveren. Mentale motivatie is misschien wel het belangrijkste onderdeel binnen het nastreven van een gezondere levensstijl. Wist je dat onze studio's door heel Nederland gevestigd zijn? Grote kans dat er ook bij jou in de buurt een Bailine studio te vinden is. 


Benieuwd wat Bailine voor jou kan betekenen? Boek hier een gratis proefbehandeling bij een studio naar keuze.