Centimeters verliezen zonder inspanning? Zo doe je dat!
10-11-2017 om 3:28 - Geplaatst door: Ellen Vink


Het klinkt te mooi om waar te zijn; centimeters verliezen terwijl je je alleen maar hoeft te ontspannen. Ik hoor je denken, ‘hoe dan’?

 

Maak kennis met bailine

Bailine beschikt over een computergestuurde elektrotraining Hiermee trainen we in feite uw lichaam op de juiste wijze en op de gewenste plaats. We stimuleren de bloedcirculatie, verhogen de activiteit van vet verminderende enzymen en verstevigen de slappe huid. Bailine elektrotraining passen we toe op de probleemgebieden van het lichaam zoals dijen en billen. Op deze manier wordt uw huid steviger, verliest uw op basis van uw persoonlijke behandelplan centimers en wordt de cellulitis verminderd.

Behandelingen bij Bailine zijn effectief en uiteraard onder begeleiding van één van onze ervaren specialisten.

Bailine is meer dan figuurvorming. We geven je graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Ook voor mentale motivatie kunt je uitstekend bij ons terecht! We helpen je graag verder zodat we samen jouw doel kunnen bereiken!

Benieuwd hoe we dat doen? Boek nu jouw gratis proefbehandeling bij een studio in de buurt!

Review:

"Ik heb het gevoel dat ik intensief aan het sporten ben en dat terwijl intensief sporten in een reguliere sportschool voor mij geen optie is! Ik merk een positief effect op mijn spieren, soepeler, beter en langer belastbaar. En de centimeters gaan er ook nog af! Dat is mooi meegenomen!”

 

Jantje uit Heiligerlee