"Omdat ik multiple sclerosis en fibromyalgie heb en er ook wel wat kilo's af mogen, had ik een proefbehandeling aangevraagd. Nu na 10 behandelingen ben ik 3,5 kilo en 37 cm kwijt.’’ - Liesbeth
3 weken geleden, 30-11-2017 om 1:30 - Geplaatst door: Ellen Vink


 

Heb je last van chronische pijn en stijfheid? Voelen de ledematen branderig of tintelend aan?

Wellicht heb je last van Fibromyalgie, een vorm van reuma die niet de gewrichten treft, maar het bindweefsel en de spieren. In Nederland wordt Fibromyalgie ook wel ‘spierreuma’ of ‘wekedelenreuma’ genoemd. Vooral de nek, schouders, handen en heupen zijn de bekendste plekken waar de pijn zich voordoet. Veel mensen die kampen met Fibromyalgie hebben een verstoord slaappatroon. De oververmoeidheid die hierdoor opspeelt kan leiden tot uitputting en chronisch energiegebrek. Het is voor artsen een complex proces om Fibromyalgie vast te stellen maar wat wel bekend is, is dat vrouwen tien keer vaker last hebben van Fibromyalgie dan mannen. Over de oorzaak van de aandoening is na jaren onderzoek weinig tot niets bekend.

Bailine kan verlichting bieden bij Fibromyalgie

Binnen Bailine kunnen we de algemene spierpijn en spierstijfheid verminderen. Dit doen we door middel van onze elektrotraining. Bailine traint het lichaam op een gerichte wijze zonder dat je je hiervoor hoeft in te spannen.

We helpen je graag op weg om energieker in het leven te staan met de mogelijkheid om soepeler te bewegen. Behandelingen bij Bailine zijn effectief en uiteraard onder begeleiding van één van onze ervaren specialisten.

Liever eerst even kennismaken met Bailine?

Geen probleem, kom eens langs voor een kosteloze en vrijblijvende proefbehandeling bij een studio bij jou in de buurt. We helpen je graag verder!