Op weg naar een gezondere levensstijl in Stoptober, doe jij ook mee?
04-10-2017 om 10:46 - Geplaatst door: Ellen Vink


 

 

De maand oktober is van start gegaan ook wel bekend als ‘Stoptober’.
Stoptober is in het leven geroepen om meer mensen te laten stoppen met roken. Het succes van Stoptober zit hem in de positieve aanpak en de steun die Stoptober biedt.

Hoe mooi zou het zijn als we Stoptober niet alleen aangrijpen om te stoppen met roken maar ook om eens bewust naar onze levensstijl te kijken. Wat eet je nu eigenlijk op een dag, wanneer eet je dat en hoe zou je jouw eetpatroon kunnen verbeteren. Het kan stimulerend zijn om voor jezelf een duidelijk doel te stellen maar probeer een strikt ‘dieet’ altijd te voorkomen.

Wil je jouw levensstijl graag aanpassen maar weet je niet waar je moet beginnen of mis je de motivatie? Bij Bailine bieden we u alle nodige middelen aan voor een geleidelijke aanpassing van uw levensstijl. Want we zien u graag gewicht en centimeters verliezen. We zien nog liever dat u deze nooit meer aankomt! 

Tijdens ons motiverende programma nemen we uw huidige levensstijl onder de loep. Hoe ziet uw huidige voedingspatroon en levenswijze er nu uit? We kijken naar de mogelijkheden en we werken aan een positieve instelling.

 Doe je mee? Stuur ons een PB, samen gaan we voor een blijvend resultaat!