Winter in Nederland, hoe geef jij de huid een boost?
13-12-2017 om 6:57 - Geplaatst door: Ellen Vink
Sneeuw en ijs. Hoewel alles er buiten sprookjesachtig uitziet, levert het hier en daar toch ook wel wat problemen op. Niet alleen voor het vervoer, maar ook voor de huid. Met alle kou van de afgelopen weken in Nederland en misschien wel met een wintersport in het vooruitzicht, is het handig om te weten wat winters weer betekent voor je huid.


Wist je dat de luchtvochtigheid in de winter een stuk lager ligt? Zelfs een korte blootstelling van de huid aan een omgeving met lage luchtvochtigheid zorgt al voor een verandering in de conditie van de huid: de vochthoeveelheid in de huid wordt minder en er ontstaan fijne rimpels en droogtelijntjes.

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om voldoende water te drinken en de huid gehydrateerd te houden. Je kunt dit doen met goede crèmes of een kwalitatieve moisturizer. Echter is de kans dat een crème de huidelasticiteit terug brengt erg klein.

Binnen Bailine vinden wij het belangrijk om een toegankelijke en efficiënte oplossing te bieden aan vrouwen voor een slappe huid, kraaienpootjes en rimpels rond de mond en ogen.

De Bailine gezichtssimulator traint uw gezichtsspieren, zodat de huid haar spankracht weer terugkrijgt en strakker wordt. We verbeteren de elasticiteit van uw gezichtshuid en stimuleren de collageenproductie. Dit zorgt voor een natuurlijke facelift die uw gezicht weer prachtig doet stralen! Uw huid wordt elastischer en zorgt voor minder rimpelvorming in de toekomst.

Zelf de werking van een natuurlijke facelift bij Bailine ontdekken? Vraag hier gratis uw proefbehandeling aan.


Geniet van de winter!