Natuurlijke facelift

Facelift zonder operatie

De huid van uw gezicht bepaalt hoe oud u er uitziet. Is uw huid nog mooi strak of begint de tijd zich al te tekenen? Het is lastig –of kostbaar- om van een uitgezakte huid af te komen. Iedereen wil een toegankelijke oplossing voor een slappe huid, kraaienpootjes, rimpels rond de mond of rond de ogen. Bailine biedt u een efficiënte behandeling voor huidverjonging en de verwijdering van rimpels.

Bailine helpt u aan een stralend jong gezicht

De gezichtsbehandelingen bij Bailine zijn exclusief voor vrouwen. Wat kunt u van een natuurlijke facelift bij ons verwachten?

  • versteviging van de huid
  • stimulatie van de bloedcirculatie
  • reductie van de onderkin
  • minder rimpels
  • stimulatie van de collageenproductie

Hoe vermindert dit mijn rimpels?

De Bailine gezichtssimulator traint uw gezichtsspieren, zodat de huid haar spankracht weer terugkrijgt en strakker wordt. We verbeteren de elasticiteit van uw gezichtshuid en stimuleren de collageenproductie. Dit zorgt voor een natuurlijke facelift die uw gezicht weer prachtig doet stralen! Na slechts 10 behandelingen ziet u al een duidelijk verschil! Uw huid wordt elastischer en zorgt voor minder rimpelvorming. Een veilige manier voor een strakke, stralende en gezonde huid!

Meer informatie

Bailine is meer dan figuurvorming. We geven u graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Ontdek nu zelf de werking en het resultaat van een natuurlijke facelift bij Bailine. Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een proefbehandeling aan!