Figuurvorming

Over individuele figuurvorming

Zit lekkerder in uw vel met een mooier figuur! Het programma van Bailine helpt u bij de opbouw van een gezonde, soepele spiermassa. Wij hebben meer dan 90 speciaal ontwikkelde simulatorprogramma’s, waarvan elk zich richt op een specifiek gebied van het lichaam. Dus heeft uw een specifiek gebied van uw lichaam waar u aan wil werken? Met de aanpak van Bailine kunnen we u gericht behandelen.

Bailine ondersteunt de vorm van uw lichaam

Onze geautomatiseerde, spierstimulerende behandeling is identiek aan een traditionele work-out. Deze behandeling biedt een ideale uitkomst voor vrouwen die niet kunnen of willen trainen. Met de elektrotraining van Bailine traint u uw lichaam op een gerichte wijze, zonder dat u zich in hoeft te spannen. Behandelingen bij Bailine zijn effectief en uiteraard onder begeleiding van één van onze ervaren specialisten.

Meer dan figuurvorming

We geven u graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Wanneer u ons programma volgt, boekt u al snel vooruitgang. Door middel van motivatie-cd's en begeleiding moedigen wij u aan om ook onze Bailine oefeningen toe te passen oftraditionele work-outs toe te voegen. Zo bereikt u langdurig resultaat en ontwikkelt u een gezondere levensstijl. Bailine is meer dan figuurvorming: wij gaan voor een blijvend resultaat!