Bekkenbodemklachten

Over bekkenbodemklachten

Bekkenbodemklachten treden vaak op na een bevalling, in de overgang of na meerdere blaasontstekingen. Deze klachten herkent u aan verschillende symptomen:

  • Ongewenst urineverlies
  • Problemen bij de ontlasting
  • Zwaar gevoel of pijn in de onderbuik en zelfs rug
  • Seksuele problemen

Helaas is het een onderwerp waar weinig over gepraat wordt. Maar liefst ongeveer 40% van de vrouwen heeft wel eens last van ongewenst urineverlies.

Bailine helpt bij bekkenbodemklachten

Toch is het mogelijk iets aan deze problemen te doen. Bailine biedt u een gemakkelijke en toegankelijke oplossing. De geavanceerde techniek bij Bailine biedt u een effectief programma en professionele ondersteuning. Het enige wat u doet, is ontspannen op een bed in de privé-cabine van de Bailine studio.

Hoe vermindert Bailine mijn bekkenbodemklachten?

Door computergestuurde spierstimulatie worden de spieren van de bekkenbodem met elektrische impulsen geprikkeld, waardoor de spieren zich aan- en ontspannen en zo de bekkenbodem weer versterkt wordt.

 

Meer informatie

Bailine is meer dan figuurvorming. We geven u graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Ook voor andere fysieke klachten als chronische pijn of menstruatiepijn staan we voor u klaar. Wilt u uw bekkenbodem verstevigen en uw klachten verminderen? Vraag dan nu de gratis Bailine proefbehandeling aan!