Cellulite verminderen

Over cellulite

Veel vrouwen beschouwen cellulite, ook wel bekend als sinaasappelhuid, als een schoonheidsprobleem. De oorzaak van cellulite is een combinatie van factoren:

  • dieet
  • gebrek aan lichaamsbeweging
  • hormonale veranderingen
  • ouder worden
  • te weinig water drinken

Hoe vermindert Bailine mijn cellulite?

Wilt u ook van uw cellulite af? Bailine beschikt over een computergestuurde elektrotraining Hiermee trainen we in feite uw lichaam op de juiste wijze en op de gewenste plaats. We stimuleren de bloedcirculatie, verhogen de activiteit van vetverminderende enzymen en verstevigen de slappe huid. Bailine elektrotraining passen we toe op de probleemgebieden van het lichaam zoals dijen en billen ter vermindering van de cellulite. Behandelingen bij Bailine zijn effectief en uiteraard onder begeleiding van één van onze ervaren specialisten.

Zorg voor uw lichaam

De elektrotraningen zijn een uitstekende basis. We raden aan om u te laten adviseren bij het vinden van voedingspatroon dat past bij uw lichaam. Bailine biedt u ondersteuning met effectieve voedingsadviezen, praktische oefeningen en mentale training. Door een complete dienstverlening en de juiste professionele ondersteuning is het eenvoudig om uw cellulite kwijt te raken - voorgoed!

Meer informatie

Bailine is meer dan figuurvorming. We geven u graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Ook voor mentale motivatie kunt u uitstekend bij ons terecht. Wilt u ook doeltreffend uw cellulite verminderen? Vraag dan nu de gratis Bailine proefbehandeling aan!


 

"Ik heb het gevoel dat ik intensief aan het sporten ben en dat terwijl intensief sporten in een reguliere sportschool voor mij geen optie is! Ik merk een positief effect op mijn spieren, soepeler, beter en langer belastbaar. En de centimeters gaan er ook nog af! Dat is mooi meegenomen!”

Jantje uit Heiligerlee