Lage rugpijn

Over rugklachten

Heeft u last van pijn in uw rug? De oorzaak ligt vaak bij de buikspieren. U gebruikt uw buikspieren vaker dan u denkt. Wanneer uw buikspieren niet of nauwelijks getraind zijn, gaat het lichaam het compenseren. Dan neemt uw rug vaak de extra ballast over.

Bailine helpt bij rugklachten

Met de elektrotraining van Bailine kunnen we specifieke gebieden van uw lichaam trainen. Doordat de buikspieren slap zijn, kan de rug overbelast raken. In dit geval trainen we met de Bailine elektrotraining uw buikspieren.

Hoe vermindert dit mijn rugpijn?

We maken uw buikspieren sterker door middel van onze elektrotraining. Hierdoor kunnen uw buikspieren de last van de rug overnemen. Zo krijgt uw rug meer ontspanning en neemt de rugpijn af. Blijf pijn de baas door spanning en inspanning met elkaar te combineren. Behandelingen bij Bailine zijn effectief en uiteraard onder begeleiding van één van onze ervaren specialisten.

Meer informatie

Bailine is meer dan figuurvorming. We geven u graag aanvullend advies en net dat extra -steuntje in de rug. Wilt u zorgeloos en op een ontspannen manier uw rugklachten verminderen? Probeer dan zelf ook eens de Bailine elektrotraining. Vraag hier nu uw gratis Bailine proefbehandeling aan!

"Door Bailine ga ik nu weer zonder pijn door het leven (chronische rugklachten)! Ik had niet verwacht dat ik dat ooit weer zou kunnen zeggen. Zonder al te veel moeite sterkere spieren én centimeters en kilo’s kwijt.”

Caroline uit Oostwold