Reumaklachten

Over reumaklachten

Heeft u last van reuma? Dan kent u de beperkingen die reuma met zich meebrengt. Daarnaast is het ook nog eens een lichamelijke én geestelijke uitputtingsslag. Voor u is het belangrijk om een nieuwe balans te vinden tussen beweging en ontspanning. Rust is verstandig. Zorg ook voor voldoende beweging: te veel rust kan spierverslapping of verstijving van de gewrichten veroorzaken. Probeer daarom ook eens de Bailine methode.

Bailine helpt bij reumaklachten

Vind uw ontspanning in de Bailine trainingen. Wij trainen uw spieren gericht en maken ze sterker, terwijl u zich heerlijk ontspant. De Bailine elektrotrainingen bevorderen de bloedcirculatie. Het is bewezen dat reumaklachten af kunnen nemen door een goede bloedcirculatie.

Hoe vermindert dit mijn klachten bij reuma?

Wetenschappelijk staat er niets zwart op wit over onze behandelingen. Maar wat wij wel weten: onze klanten geven aan dat hun klachten verminderen na de Bailine behandelingen en dat zij weer beter bewegen. En dat is voor ons alle bewijs dat wij nodig hebben! Behandelingen bij Bailine zijn effectief en uiteraard onder begeleiding van één van onze ervaren specialisten.

Meer informatie

Bailine is meer dan figuurvorming. We geven u graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Ook voor andere fysieke klachten als bekkenbodemklachten of menstruatiepijn staan we voor u klaar. Wilt u zich ook beter voelen zonder intensieve inspanningen? Probeer dan zelf ook eens de Bailine elektrotraining. Vraag dan nu hier de gratis Bailine proefbehandeling aan!