Slappe bovenarmspieren

Over slappe armspieren

U kent ze vast wel: slappe spieren in de bovenarmen. Alle vrouwen kampen vroeg of laat met deze lastig te verhelpen kwaal. Hoe komt dit? Vrouwen besteden over het algemeen meer tijd aan het trainen van benen, billen en buik. De triceps (de spier aan de achterkant van de arm) vergeten we vaak tijdens de work-out.

Bailine helpt bij het trainen van de armen

Natuurlijk kunt u naar een sportschool gaan en uw armen weer strak trainen. Helaas kost dit veel tijd en nog meer doorzettingsvermogen. Er bestaat nu ook een eenvoudige manier om uw triceps te trainen. In een privé-cabine van de Bailine figuurstudio trainen we uw spieren op een ontspannen, maar effectieve manier.

Hoe vermindert Bailine mijn slappe bovenarmspieren?

Iedere figuurstudio van Bailine beschikt over een computerprogramma, speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Door middel van elektrostimulatie prikkelen elektrische impulsen de armspieren. Hierdoor spannen en ontspannen de spieren zich. Een behandeling duurt slechts 10 minuten. Ter vergelijking: u zou in de sportschool ongeveer 40 minuten trainen voor hetzelfde effect!

Meer informatie

Bailine is meer dan figuurvorming. We geven u graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Wilt u uw armen weer laten zien in uw zomerkleding of avondjurk? Vraag dan nu de gratis Bailine proefbehandeling aan!