Incontinentie bij vrouwen verminderen met Bailine!

Over incontinentie

We onderscheiden twee soorten incontinentie: urine-incontinentie en stressincontinentie. Urine-incontinentie komt voor bij 30% tot 40% van vrouwen boven de 45 jaar. Stressincontinentie gaat vaak gepaard met een verzwakking van de bekkenbodemspieren. Een verzwakking van deze spieren kan ontstaan door overgewicht, na een bevalling of na een buikoperatie. Bij stressincontinentie kan urineverlies optreden door te lachen, niezen en hoesten. Ook bij optillen, traplopen, seks of sporten kan het voorkomen. Een tekort aan vrouwelijke hormonen (oestrogenen) kan zorgen voor een verminderde functie van de sluitspieren van de blaas.

Bailine helpt bij incontinentie

Incontinentie is een taboe en slechts een klein percentage zoekt hulp hierbij. Dat komt omdat niet iedereen weet dat ze er wat aan kunnen doen! U kunt uw spieren op gemakkelijke wijze weer krachtiger maken en zo uw incontinentie tegengaan. De geavanceerde techniek bij Bailine biedt u een effectief programma en professionele ondersteuning.

Hoe vermindert dit mijn incontinentie?

De computergestuurde elektrotraining van Bailine zorgt door middel van elektrostimulatie dat de spieren van de bekkenbodem met elektrische impulsen worden geprikkeld, zodat deze gestimuleerd en versterkt wordt.

Meer informatie

Bailine is meer dan figuurvorming. We geven u graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Ook voor andere fysieke klachten als bekkenbodemklachten of menstruatiepijn staan we voor u klaar. Wilt u uw incontinentie verminderen of zelfs verhelpen? Vraag dan nu de gratis Bailine proefbehandeling aan!