Klantervaringen

"Bailine: een overwacht resultaat Een paar maanden geleden kwam ik bij Bailine terecht voor de bestrijding van chronische pijn. Al jaren heb ik last van artrose in knieën en voeten. Tot mijn vreugde heb ik gemerkt dat na een aantal sessies de pijn inderdaad minder is. Maar...er is ook nog een onverwacht (plezierig) ‘bijverschijnsel’: ik heb weer gevoel in m’n dij! Na een operatie voor een nieuwe heup drie jaar geleden had ik een ‘dove’ plek aan de linker dij. Schade aan spieren en zenuwen was gelukkig beperkt, dankzij een operatie met de ‘voorste benadering’. En na 12 maanden zou het gevoel terug zijn. Niet dus! Maar nu, met activering door de Bailine behandelingen, begint het gevoel terug te komen. Inmiddels wel een raar gevoel, maar o wat fijn! Dankjewel Collette en Bailine. "

Wendy

"Afgelopen jaar ben ik begonnen met een dieet, ik woog 80 kilo en wilde afvallen. Op 8 juli was er een Bailine Ladiesnight in Roosendaal en daar maakte ik kennis met Bailine en met Nelie. Ik ben na de proefbehandeling begonnen met het Bailine programma. Mijn oorspronkelijke doel was figuurvorming en nog wat extra overtollige kilo’s verliezen. Bij de behandelingen worden er ook pads op de benen gezet. Tot mijn verbazing blijkt dat ik nu veel meer kracht in mijn benen heb gekregen. Ik ben al 25 jaar MS patiënt en het ging tot de behandelingen van Bailine alleen maar bergafwaarts. Door de MS heb ik een klapvoet en daarom droeg ik een spalk/brace aan mijn rechterbeen voor het evenwicht. Na 13 behandelingen ging ik op vakantie naar Bali. Daar heb ik geen spalk gedragen en het gaat inmiddels nog steeds zo goed dat ik mijn spalk niet meer nodig heb, joepie! Bij de laatste controle bij de neuroloog vertelde ik hem het verhaal. Hij stond versteld van de vooruitgang die ik gemaakt heb. Ik gun iedere MS patiënt deze positieve ervaring en deel daarom graag mijn verhaal. Ik ben er heel blij mee, voel me fitter en kan weer goed lopen en bovendien ben ik 12 kilo afgevallen. Dankzij Bailine zit ik nu weer in een positieve flow! "

Anja Broos

"Omdat ik multiple sclerosis en fibromyalgie heb en er ook wel wat kilo's af mogen, had ik een proefbehandeling aangevraagd. Nu na 10 behandelingen ben ik 3,5 kilo en 37 cm kwijt. Maar wat ik misschien nog wel fijner vind, is dat ik meer kan. Voel mij sterker in de spieren waardoor ik minder pijn heb en mij makkelijker kan bewegen. En nog een compliment voor Susan van bailine Scheemda, altijd de tijd nemen je voelt je er meteen op je gemak. "

Liesbeth

"Door een collega werd ik op het spoor gezet van Bailine omdat ik liep te klagen dat ik door mijn overgewicht allerlei klachten had ontwikkeld. De proefbehandeling beviel goed en nu een jaar later heb ik geen reden meer tot klagen. Mijn overgewicht is afgenomen, heel veel centimeters kwijt en mijn eetpatroon is veranderd. Petra had het niet makkelijk met mij want buiten het feit dat ik niet zoveel lust ben ik ook nog eigenwijs maar ze had een engelen geduld met me wat mede dit resultaat heeft gegeven. De voordelen van Bailine vond ik het persoonlijke maatwerk qua voeding en het 2x in de week 'sporten' terwijl je ligt."

Linda de Koning

"Nu 10 behandelingen gehad en maar lieft 35 cm kwijt! 2 maten kleiner! Bailine icm voedingsadviezen helpt me om er weer gezond en slank uit te zien! Ik voel me ook veel beter. Op naar de volgende 10 behandelingen!"

Anoniem

"Op advies van een collega ben ik gestart met de Bailine behandelingen. Mijn doel was mijn levensstijl aan te passen, wat verlies van kilo's en gerichter mijn spieren bewegen. Samen met de therapeutes heb ik mijn doel bereikt, voel me energieker maar vooral ben ik blij met mijn figuur nu. Kleding kopen is nu een feestje. Bedankt dames!. "

Jolanda

"Ik ben een vrouw van 46 en heb drie maanden Bailine gedaan. Ik ben heel erg tevreden over de resultaten (anderhalve maat eraf), en voel me vol vertrouwen dat ik op gewicht kan blijven. Ik was eerst sceptisch toen ik de website zag. Ik geloof niet in snelle kuurtjes of wondermiddeltjes om af te slanken. Maar het Bailine programma bestaat uit gedegen voedingsadvies, en daarnaast twee keer per week een half uurtje gerichte training van je spieren (door middel van de electro-pads op je buik, benen en heupen). Ik wist niet dat ik nog zoveel kon leren over gezond eten! Ik ben door Bailine veel meer gaan bewegen (elke dag op de fiets), en voel me, zowel door het gewichtsverlies als door het bewegen zelf, veel fitter. Ik kan dit programma aan iedereen aanraden."

Mariette Rijswijk

"Resultaat na 6 maanden -10 kilo en 31 cm. Gerealiseerd in de mooie studio van Petra Baan Hofman op de Kortekade in Rotterdam-Kralingen. Eigenlijk met weinig inspanning, door het totaalconcept van zeer effectieve elektrotraining en de enthousiaste en prettige begeleiding van Petra waaronder nieuwe inzichten geven in eetgewoontes. Niet alleen het gewichtsverlies is zichtbaar vanzelfsprekend, maar het lichaam is veel beter in verhouding. Heel blij mee. Na het succes van lichaamsbehandeling nu ook begonnen met het programma voor het gezicht en na een paar sessies is het verschil al voelbaar: strakker en steviger contouren en verbeterde huidstructuur. Het behoeft geen verdere uitleg dat ik super tevreden ben over de behandelingen en begeleiding van Petra. Ik kan het iedereen aanbevelen."

D.

"Hoi, ik ben Francis, 54 jaar en ik zou graag mijn verhaal met u willen delen. Het begon in augustus 2014, toen iemand aan mij vroeg “heb jij een borstvergroting laten doen?” Hier schrok ik enorm van en ging ik eens goed naar mijn lichaam kijken. Ik ben (slechts) 1.54 meter en woog toen der tijd 72,5 kilo. Veel te veel dus… Begin 2015 las ik in de krant een advertentie van Bailine in Ede. Nadat ik de website had bekeken, ging ik mij aanmelden voor een gratis proefbehandeling. Ik werd ontzettend fijn geholpen door Yvon en zij nam alle tijd om mij het een en ander uit te leggen wat betreft een gezonde leefstijl en dat het helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Mijn omgangsmetingen werden genomen en ik mocht de Bailine behandeling ervaren. Het was wel even wennen, maar ik voelde meteen “dit is het”. Nu ben ik 24 behandelingen verder, en ben ik in totaal 52,5 centimeters kwijt en 13 kilo. Daarbij ben ik van maat 42 naar maat 38 gegaan en soms kan ik maatje 36 aan! Dankzij Yvon en Ilona van Bailine Ede zit ik lekker in mijn vel en krijg ik nog steeds complimentjes dat ik “straal”."

Francis Davans

"Hallo, ik ben Jacqueline en ben zo blij met de behandelingen van Bailine Brielle. Het lukt me eindelijk om het gewicht te bereiken wat ik graag wil. Inmiddels ben ik 7 kilo en 31 centimeter in omvang kwijt. Nog een paar kilo, dan heb ik mijn doel bereikt en ga dan verder met de behandelingen voor het behoud van mijn spiermassa. Naast de behandelingen met de pads op mijn lichaam loop ik ook dagelijks buiten dat vind ik heerlijk, want ik ben namelijk geen type die naar een sportschool gaat. Ik zou de behandelingen van Bailine aan iedereen aan kunnen raden. Groetjes Jacqueline."

Jacqueline
123


Plaats een klantervaring
Bericht :  
Naam :  
    (vul anoniem in als u uw echte naam niet wilt gebruiken)
E-mailadres :