Over Bailine

Welkom bij Bailine

Bailine is een franchiseorganisatie die met een succesvolle methode zich richt op de verbetering van de schoonheid, de gezondheid en het welzijn van de vrouw.

De methode heeft zich in de afgelopen 40 jaar ontwikkeld. Tegenwoordig zetten we het volledig geautomatiseerde systeem in bij figuurcorrectie, gewichtscontrole en pijnbestrijding. Bailine komt uit Noorwegen en is wereldwijd actief. Iedere dag ontdekken meer vrouwen het Scandinavisch geheim!

Het Bailine programma is gebaseerd op vijf principes:

  1. Voedingsadvies
  2. Mentale motivatie
  3. Figuurvorming
  4. Pijnvermindering
  5. Natuurlijke facelift

Gecombineerd met het geautomatiseerde trainingsprogramma, heeft u alles binnen handbereik om uw doelen te bereiken.

Geautomatiseerde spiersimulatoren

Bailine gebruikt een geavanceerde, computergestuurde trainingssimulator. Deze is uniek voor deze methode en speciaal voor Bailine ontwikkeld. Een speciaal computerprogramma bestuurt de Bailine simulator. Wij hebben meer dan 90 speciaal ontwikkelde simulatorprogramma’s, waarvan elk zich richt op een specifiek gebied van het lichaam. Dus heeft uw een specifiek gebied van uw lichaam waar u aan wil werken? Het programma richt zich op specifieke gebieden van het lichaam zoals buik, taille, heupen, dijen en armen. Bovendien gaat het cellulitis tegen. Het bevat ook diverse programma’s zoals: vetverbrander, baby boom, hoge en lage impact, interval training, huidaanhaling, cellulitis en diepe massage.

Probeer nu vrijblijvend de gratis proefbehandeling!