Chronische ontstekingen

Over chronische ontstekingen

Chronische ontstekingen kunnen een langdurige plaatselijke reactie van het lichaam op beschadiging van het weefsel zijn. Behandelingen bij Bailine brengen verlichting bij chronische pijn.

Bailine helpt bij chronische ontstekingen

Heeft u last van chronische ontstekingen? Met de elektrotraining van Bailine traint u uw lichaam op een gerichte wijze, zonder dat u zich in hoeft te spannen. In onze studio kunnen we uw klachten verminderen zodat u soepeler kunt bewegen. Behandelingen bij Bailine zijn effectief en uiteraard onder begeleiding van één van onze ervaren specialisten.

Hoe vermindert dit mijn chronische ontstekingen?

Elektro-training van Bailine verlicht chronische pijn, ook bij ontstekingen. Door middel van de elektro-simulator trainen we gericht uw lichaam en verlichten we chronische pijn. De trainingen zijn een waardevolle aanvulling op eigen lichamelijke oefeningen. De gedoseerde elektro-oefeningen van de grote spiergroepen dragen hier aan bij.

Meer informatie

Bailine is meer dan figuurvorming. We geven u graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Wilt u uw chronische ontstekingen verminderen? Vraag dan nu de gratis Bailine proefbehandeling aan!