Fibromyalgie

Over fibromyalgie

Fibromyalgie betekent letterlijk: pijn in bindweefsel en spieren. Fibromyalgie wordt ook wel weke delen reuma genoemd. Bij fibromyalgie steken diverse klachten als pijn, stijfheid, vermoeidheid en soms stemmingswisselingen tegelijkertijd de kop op. De ene keer is het heftig, de andere keer minder, maar de pijn gaat nooit echt weg. Over de oorzaak van fibromyalgie is niets bekend.

Bailine helpt bij fibromyalgie

Heeft u last van fibromyalgie? Dan kunnen we uw algemene spierpijn en spierstijfheid verminderen. Met de elektrotraining van Bailine traint u uw lichaam op een gerichte wijze, zonder dat u zich in hoeft te spannen. Behandelingen bij Bailine zijn effectief en uiteraard onder begeleiding van één van onze ervaren specialisten.

Hoe vermindert dit mijn fibromyalgie?

Blijf pijn de baas en combineer spanning en inspanning met elkaar. Zo helpen we u op weg naar meer energie en de mogelijkheid om soepeler te bewegen. Behandelingen bij Bailine zijn effectief en uiteraard onder begeleiding van één van onze ervaren specialisten.

Meer informatie

Bailine is meer dan figuurvorming. We geven u graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Ook voor mentale motivatie kunt u uitstekend bij ons terecht. Wilt u uw fibromyalgie klachten verminderen? Vraag dan nu de gratis Bailine proefbehandeling aan!