Bailine Studio Papendrecht

Bailine therapeutes

 

 

 

 

Bailine Papendrecht
Ellen Vink (l) en Marinka van Voorst

De Wederik 1 B
3355 SK Papendrecht

T: 078 - 615 81 21

Stuur een e-mail
Website studio

Samen runnen wij met veel enthousiasme de studio in Papendrecht. Wilt u uw lichaamscontouren verbeteren, spieren trainen terwijl u lekker ligt en uw huid verstevigen? Dat kan! Wij helpen u graag om met behulp van de Bailine methode uw figuur te verbeteren op juist die plaatsen waar u dat wenst. Kom een keer langs, dan kunnen we samen werken aan een Bailine programma speciaal voor u op maat gemaakt. Laat u aangenaam verrassen door het resultaat!

 

Bailine Papendrecht
Ellen Vink
De Wederik 1 B
3355 SK Papendrecht
T: 078-6158121
Routebeschrijving

Foto's

project
Bailine Studio Papendrechtedit

project
Bailine behandelkameredit

project
Team Bailine Papendrechtedit

project
Bailine studio overzichtedit

project
Bailine elektro simulatoreditGratis proefbehandeling


Als u voor een proefbehandeling komt, bespreekt u met de therapeute uw wensen en doelen. U krijgt een privé cabine waar u in uw ondergoed gemeten wordt voor de figuuranalyse.

Daarna gaat u op een bed liggen en plaatst de therapeute de pads op uw lichaam en start het programma. Zij blijft bij u totdat alle pads zijn geactiveerd.

U krijgt een cd te horen waarop wordt uitgelegd wat Bailine u kan bieden en wat u van het programma kunt verwachten. De elektrotraining duurt ongeveer 30 minuten. Terwijl u lekker ligt, maakt de therapeute uw figuuranalyse.

Na de behandeling hoort u wat u kunt bereiken en hoe lang dat gaat duren.

Ja, ik wil een gratis proefbehandeling!

     
Het verzenden van het formulier kan enkele momenten duren. Na succesvolle verzending zal de pagina vernieuwen met de mededeling "Uw bericht is verstuurd".