Bailine Studio Roosendaal

Bailine therapeute

 

 

 

Bailine Roosendaal
Nelie Mol
Kade 9
4703 GA Roosendaal

T: 06-14042992
Stuur een e-mail
Website studio

Mijn naam is Nelie Mol, getrouwd en trotse moeder van twee kinderen. In 2013 ben ik klant geworden bij Bailine Roosendaal wegens gezondheidsklachten en een aanzienlijk overgewicht. Na enige weken kon ik mijn medicijngebruik verminderen; momenteel gebruik ik helemaal geen medicijnen meer. Ook raakte ik aardig wat kilo’s en centimeters kwijt, voelde ik me energieker en kwam daardoor beter in mijn vel te zitten. Al ruim tien jaar ben ik geïnteresseerd in voeding en door mijn resultaten groeide mijn enthousiasme voor het Bailine concept. Per 1 januari 2016 ben ik de nieuwe eigenaresse van Bailine Roosendaal en run ik met veel plezier en enthousiasme de studio. Ben jij benieuwd wat Bailine voor jou kan betekenen? Maak een afspraak en kom kennis maken met Bailine Roosendaal.

 

Bailine Roosendaal
Nelie Mol
Kade 9
4703 GA Roosendaal
T: 06-14042992
Routebeschrijving

Gratis proefbehandeling


Als u voor een proefbehandeling komt, bespreekt u met de therapeute uw wensen en doelen. U krijgt een privé cabine waar u in uw ondergoed gemeten wordt voor de figuuranalyse.

Daarna gaat u op een bed liggen en plaatst de therapeute de pads op uw lichaam en start het programma. Zij blijft bij u totdat alle pads zijn geactiveerd.

U krijgt een cd te horen waarop wordt uitgelegd wat Bailine u kan bieden en wat u van het programma kunt verwachten. De elektrotraining duurt ongeveer 30 minuten. Terwijl u lekker ligt, maakt de therapeute uw figuuranalyse.

Na de behandeling hoort u wat u kunt bereiken en hoe lang dat gaat duren.

Ja, ik wil een gratis proefbehandeling!

     
Het verzenden van het formulier kan enkele momenten duren. Na succesvolle verzending zal de pagina vernieuwen met de mededeling "Uw bericht is verstuurd".