Bailine Studio Barendrecht

Bailine therapeute

 

 

 

 

Bailine Barendrecht
Desirée Meijer

Achterom 62
2991 CV Barendrecht

T: 0180 - 61 79 99
Stuur een e-mail
Website studio

Welkom bij Bailine.

De Bailine methode is al jarenlang een effectief bewezen methode vanuit Noorwegen. Bailine biedt krachttraining met behulp van spiersimulatie,figuurvorming, voedingsadviezen voor ondersteuning bij afslanken (geen dieet), coaching, (chronische) pijnvermindering, overgangsklachten en natuurlijke facelift. Meer zelfvertrouwen, energie en fitheid. Kortom een persoonlijk behandelplan dat is afgestemd op je persoonlijke wensen met snelle resultaten. Is je interesse gewekt? Maak dan direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvende proefbehandeling in de studio. Dan kijken we samen wat Bailine voor je kan betekenen. Wij gaan voor een blijvend resultaat! Tot ziens in de studio!

Openingstijden: maandag: 13.00-20.00 uur, dinsdag 8.30 -12.30 uur, woensdag 9.00-11.00 uur, donderdag 13.00-20.00 uur en vrijdag 8.30-12.30 uur.

Wij zijn gesloten van maandag 25 december 2017 t/m maandag 1 januari 2018.

Iedereen sfeervolle en gezellige feestdagen gewenst. Wij staan graag weer voor u klaar op dinsdag 2 januari 2018.

 

Bailine Barendrecht
Desirée Meijer
Achterom 62
2991 CV Barendrecht
T: 0180-617999
Routebeschrijving

Gratis proefbehandeling


Kom langs voor een gratis proefbehandeling. Hier bespreek je met een Bailine therapeut wat je wensen en doelen zijn.

Daarna krijg je een meting waarbij je omvang in centimeters wordt opgenomen zodat er een figuuranalyse gemaakt kan worden.

Aan de hand van deze analyse geeft de Bailine therapeut aanbevelingen en een behandelplan. Vervolgens ga je heerlijk ontspannen ervaren wat de Bailine spiersimulator doet.

De elektro-pads worden op het lichaam geplaatst en er wordt een programma ingesteld. De elektrotraining duurt ongeveer 30 minuten. Terwijl je lekker ligt, bespreekt de therapeute onze aanpak en mogelijkheden.

Na de behandeling hoor je wat je kunt bereiken.

Ja, ik wil een gratis proefbehandeling!

     
Het verzenden van het formulier kan enkele momenten duren. Na succesvolle verzending zal de pagina vernieuwen met de mededeling "Uw bericht is verstuurd".