Bailine Studio Den Haag

Bailine therapeute

 

 

 

 

Bailine Den Haag
Margriet den Hartog

Frederikstraat 943, Hoek Mallemolen 2
2514 LJ Den Haag

T: 070 - 361 77 18

Stuur een e-mail
Bezoek website

Margriet den Hartog is niet alleen eigenaresse van de succesvolle Bailine studio in Rijswijk, maar sinds maart 2011 ook eigenaresse van Bailine Den Haag. ”Persoonlijk ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in de balans vinden tussen training en voeding. Bailine biedt dit in een professioneel concept. Uit eigen ervaring weet zij dat afvallen of strakker in je vel komen te zitten bij Bailine heel goed mogelijk is door de combinatie van elektronische spierstimulatie, voedingsadviezen en mentale motivatie. En zonder dieet!”

Openingstijden:
maandag, woensdag, vrijdag: 8.00 - 13.00 uur
dinsdag: 16.00 - 20.00 uur
donderdag: gesloten

 

 

Bailine Den Haag
Margriet den Hartog
Frederikstraat 943, Hoek Mallemolen 2
2514 LJ Den Haag
T: 070-3617718
Routebeschrijving

Gratis proefbehandeling


Als u voor een proefbehandeling komt, bespreekt u met de therapeute uw wensen en doelen. U krijgt een privé cabine waar u in uw ondergoed gemeten wordt voor de figuuranalyse.

Daarna gaat u op een bed liggen en plaatst de therapeute de pads op uw lichaam en start het programma. Zij blijft bij u totdat alle pads zijn geactiveerd.

U krijgt een cd te horen waarop wordt uitgelegd wat Bailine u kan bieden en wat u van het programma kunt verwachten. De elektrotraining duurt ongeveer 30 minuten. Terwijl u lekker ligt, maakt de therapeute uw figuuranalyse.

Na de behandeling hoort u wat u kunt bereiken en hoe lang dat gaat duren.

Ja, ik wil een gratis proefbehandeling!

      
Het verzenden van het formulier kan enkele momenten duren. Na succesvolle verzending zal de pagina vernieuwen met de mededeling "Uw bericht is verstuurd".project
Bailine studio Den Haagedit

project
Bailine studio Den Haagedit

project
Bailine studio Den Haagedit

project
Bailine studio Den Haagedit