Bailine Studio Ede

Bailine therapeutes

 

 

Bailine Ede
Yvon en Ilona Wingelaar
Telefoonweg 116
6713 AL Ede
T: 0318-727 015
Stuur een e-mail
Website
studio

Welkom bij Bailine Ede. Wij zijn Yvon en Ilona, zakenpartners en moeder/dochter. Met onze passie voor voeding en kennis in bewegen, zijn wij zeer enthousiast over de Bailine methode. De methode richt zich op het lichaam, zowel van binnen als van buiten. Wij verbeteren niet alleen uw figuur maar wij kunnen u ook helpen met voedingsadviezen en pijnbestrijding. Op dit gebied zijn wij dus van alle markten thuis en vormen wij het perfecte duo. Voor alles is een oplossing! Ook kennis maken met onze inspirerende aanpak? Kom dan snel langs voor een gratis proefbehandeling.

 

 

Bailine Ede
Yvon en Ilona Wingelaar
Telefoonweg 116
6713 AL Ede
T: 0318-727015
Routebeschrijving

Gratis proefbehandeling


Als u voor een proefbehandeling komt, bespreekt u met de therapeute uw wensen en doelen. U krijgt een privé cabine waar u in uw ondergoed gemeten wordt voor de figuuranalyse.

Daarna gaat u op een bed liggen en plaatst de therapeute de pads op uw lichaam en start het programma. Zij blijft bij u totdat alle pads zijn geactiveerd.

U krijgt een cd te horen waarop wordt uitgelegd wat Bailine u kan bieden en wat u van het programma kunt verwachten. De elektrotraining duurt ongeveer 30 minuten. Terwijl u lekker ligt, maakt de therapeute uw figuuranalyse.

Na de behandeling hoort u wat u kunt bereiken en hoe lang dat gaat duren.

Ja, ik wil een gratis proefbehandeling!

     
Het verzenden van het formulier kan enkele momenten duren. Na succesvolle verzending zal de pagina vernieuwen met de mededeling "Uw bericht is verstuurd".