Bailine Studio Haarlem

Bailine therapeute

 

 

 

 

Bailine Haarlem
Collette Janssens
Marnixplein 21

2023 RL Haarlem

T: 023 - 532 00 16

Stuur een e-mail
Website studio

Welkom bij Bailine Haarlem. Ik ben Collette Janssens Klassiek Homeopaat en Gezondheidstherapeut. Door mijn jarenlange ervaring en passie voor gezondheid ben ik zeer enthousiast over de Bailine methode. Alleen Bailine werkt met de 3 belangrijkste peilers om iets veranderd te krijgen in uw gezondheid en het gewenste slankere lichaam namelijk Voeding, het Mentale deel en Beweging. Daarnaast kan ik u via deze methode helpen op het gebied van pijnbestrijding en de Natuurlijke Facelift. Nieuwsgierig geworden wat de Bailine methode voor u kan betekenen kom dan snel langs of schrijf u in voor een gratis proefbehandeling.

 

 

Bailine Haarlem
Collette Janssens
Marnixplein 21
2023 RL Haarlem
T: 023-5320016
Routebeschrijving

Gratis proefbehandeling


Als u voor een proefbehandeling komt, bespreekt u met de therapeute uw wensen en doelen. U krijgt een privé cabine waar u in uw ondergoed gemeten wordt voor de figuuranalyse.

Daarna gaat u op een bed liggen en plaatst de therapeute de pads op uw lichaam en start het programma. Zij blijft bij u totdat alle pads zijn geactiveerd.

U krijgt een cd te horen waarop wordt uitgelegd wat Bailine u kan bieden en wat u van het programma kunt verwachten. De elektrotraining duurt ongeveer 30 minuten. Terwijl u lekker ligt, maakt de therapeute uw figuuranalyse.

Na de behandeling hoort u wat u kunt bereiken en hoe lang dat gaat duren.

Ja, ik wil een gratis proefbehandeling!

     
Het verzenden van het formulier kan enkele momenten duren. Na succesvolle verzending zal de pagina vernieuwen met de mededeling "Uw bericht is verstuurd".