Bailine Studio Rijswijk

Bailine therapeute

 

 

 

 

Bailine Rijswijk
Margriet den Hartog

Kerklaan 17a
2282 CD (oud) Rijswijk

T: 070 - 415 72 12

Stuur een e-mail
Bezoek website 

Margriet den Hartog is sinds september 2007 eigenaresse van deze figuurstudio: "Persoonlijk ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in de balans vinden tussen training en voeding. Bailine biedt dit in een professioneel concept. Bailine werkt voor mij, dus waarom niet voor iedere andere dame? Ik vind het geweldig om te zien hoe mijn cliënten veranderen, zelfverzekerder worden en zich steeds beter in hun vel voelen.”

Openingstijden: maandag 13.30 - 21.00 uur, dinsdag 9.00 - 12.00 uur, woensdag gesloten, donderdag 9.00 - 20.00 uur en vrijdag 9.00 - 12.00 uur.

 

 

Bailine Rijswijk
Margriet den Hartog
Kerklaan 17
2282 CD (oud) Rijswijk
T: 070-4157212
Routebeschrijving

Gratis proefbehandeling


Als u voor een proefbehandeling komt, bespreekt u met de therapeute uw wensen en doelen. U krijgt een privé cabine waar u in uw ondergoed gemeten wordt voor de figuuranalyse.

Daarna gaat u op een bed liggen en plaatst de therapeute de pads op uw lichaam en start het programma. Zij blijft bij u totdat alle pads zijn geactiveerd.

U krijgt een cd te horen waarop wordt uitgelegd wat Bailine u kan bieden en wat u van het programma kunt verwachten. De elektrotraining duurt ongeveer 30 minuten. Terwijl u lekker ligt, maakt de therapeute uw figuuranalyse.

Na de behandeling hoort u wat u kunt bereiken en hoe lang dat gaat duren.

Ja, ik wil een gratis proefbehandeling!

     
Het verzenden van het formulier kan enkele momenten duren. Na succesvolle verzending zal de pagina vernieuwen met de mededeling "Uw bericht is verstuurd".project
Bailine studio Rijswijkedit

project
Bailine studio Rijswijkedit

project
Bailine studio Rijswijkedit

project
Bailine studio Rijswijkedit