Bailine Studio Scheemda

Bailine therapeute

 

 

 

 

Bailine Scheemda
Susan Tamminga
Eexterweg 2B

9679 TJ Scheemda

T: 0597 - 59 37 27

Stuur een e-mail
Website studio

Susan Tamminga is de eigenaresse van de Bailine figuurstudio in het Groningse Scheemda. Wilt u uw lichaamscontouren verbeteren, spieren trainen terwijl u lekker ligt en uw huid verstevigen? Dat kan! Wij helpen u graag om met behulp van de Bailine methode uw figuur te verbeteren op juist die plaatsen waar u dat wenst. Kom een keer langs, dan kunnen we samen werken aan een Bailine programma speciaal voor u op maat gemaakt. Laat u aangenaam verrassen door het resultaat!

 

Bailine Scheemda
Susan Tamminga
Eexterweg 2B
9679 TJ Scheemda
T: 0597-593727
Routebeschrijving

Gratis proefbehandeling


Als u voor een proefbehandeling komt, bespreekt u met de therapeute uw wensen en doelen. U krijgt een privé cabine waar u in uw ondergoed gemeten wordt voor de figuuranalyse.

Daarna gaat u op een bed liggen en plaatst de therapeute de pads op uw lichaam en start het programma. Zij blijft bij u totdat alle pads zijn geactiveerd.

U krijgt een cd te horen waarop wordt uitgelegd wat Bailine u kan bieden en wat u van het programma kunt verwachten. De elektrotraining duurt ongeveer 30 minuten. Terwijl u lekker ligt, maakt de therapeute uw figuuranalyse.

Na de behandeling hoort u wat u kunt bereiken en hoe lang dat gaat duren.

Ja, ik wil een gratis proefbehandeling!

     
Het verzenden van het formulier kan enkele momenten duren. Na succesvolle verzending zal de pagina vernieuwen met de mededeling "Uw bericht is verstuurd".