Bailine Studio Uden

Bailine therapeute

 

 

 

 

Bailine Uden
Julia Timmers
Hoefstraat 5a

5406 VX Uden

T: 0413 - 26 65 83

Stuur een e-mail
Bezoek website

Julia Timmers is de eigenaresse van de figuurstudio in Uden. "Bij de eerste kennismaking met de Bailine methode raakte ik meteen enthousiast. Het is heel fijn dat je met een uitstekende methode vrouwen kunt ondersteunen om zich weer prettig te voelen in hun lijf. Je leert om gezonder te eten en meer te bewegen. Je geeft ondersteuning in het bereiken van het uiteindelijke doel: een mooiere JIJ!”

 

Bailine Uden
Julia Timmers
Hoefstraat 5a
5406 VX Uden
T: 0413-266583
Routebeschrijving

Foto's

project
Eigenaresse Julia Timmers van Bailine Udenedit

project
Bailine Uden - pand studioeditGratis proefbehandeling


Als u voor een proefbehandeling komt, bespreekt u met de therapeute uw wensen en doelen. U krijgt een privé cabine waar u in uw ondergoed gemeten wordt voor de figuuranalyse.

Daarna gaat u op een bed liggen en plaatst de therapeute de pads op uw lichaam en start het programma. Zij blijft bij u totdat alle pads zijn geactiveerd.

U krijgt een cd te horen waarop wordt uitgelegd wat Bailine u kan bieden en wat u van het programma kunt verwachten. De elektrotraining duurt ongeveer 30 minuten. Terwijl u lekker ligt, maakt de therapeute uw figuuranalyse.

Na de behandeling hoort u wat u kunt bereiken en hoe lang dat gaat duren.

Ja, ik wil een gratis proefbehandeling!

     
Het verzenden van het formulier kan enkele momenten duren. Na succesvolle verzending zal de pagina vernieuwen met de mededeling "Uw bericht is verstuurd".