Voedingsadviezen

Geen starre diëten

Diëten is voor veel vrouwen die blijvend willen afvallen niet de oplossing. Met de voedingsadviezen van Bailine leert u bewust met voeding omgaan. Geen star dieet, maar het doorbreken van vastgeroeste gewoontes. Hoe, wanneer en wat eet u eigenlijk dagelijks? Leer uzelf en uw patroon kennen. Daarom bieden we ondersteuning die ook heel persoonlijk is.

Bailine helpt met voedingsadvies

Goede eetgewoontes zijn de basis voor een gezonde en verantwoorde levensstijl. Wij geven u meer inzicht in uw huidige voedingskeuze en geven u tips en begeleiding bij het maken van gezondere keuzes.

Hoe helpen de voedingsadviezen?

Wij promoten geen snelle diëten of uithongering. Een dieet biedt wellicht een oplossing voor de korte termijn. Maar na een tijd vervalt u gegarandeerd weer in uw oude (eet-)gewoontes. Gezonde en uitgebalanceerde afwisseling van uw maaltijden zorgt dat gezond eten verrassend lekker blijft!

Meer dan voedingsadviezen

De ondersteuning van Bailine is meer dan voedingsadvies. Tijdens de eerste 5 weken krijgt u van ons alle ondersteuning en aanmoediging die u nodig heeft. We laten u meer ontdekken over verschillende dieetsoorten. Vervolgens helpen we bij de keuze van een dieetplan dat het beste aansluit op uw huidige levensstijl.