Bailine partners

Ter ondersteuning van een gezonde levensstijl is Bailine de samenwerking aangegaan met onderstaande partners.
 

Be-life natuurlijke voedingssupplementen

Be-life natuurlijke voedingssupplementen; al 30 jaar onderzoek en ontwikkelingen. Gezond verstand en zo dicht mogelijk bij de natuur. 100% natuurlijke en niet allergene producten. Bevatten fysiologische transportzouten en een hoog gehalte aan actieve veelal plantaardige bestanddelen. Be-life levert Demeter kwaliteit door duurzame ontwikkeling met aandacht voor de mens. Alle verpakkingen zijn ecologisch.
Be-Life is te koop in de Bailine webshop.

 

BioBites biologische raw food crackers

Bij BioBites geloven we in de kracht van biologische geteelde voeding. Onze slogan luidt dan ook Love Life Go Organic. Biologisch wil zeggen puur en vol essentiele voedingsstoffen. Deze Biologische Raw food crackers zijn gedroogd op een temperatuur van 42.3 ˚C. Hierdoor blijven alle voedingsstoffen behouden. Ze zijn een ideale vervanger voor brood, handig voor onderweg en als gezond tussendoortje. De Raw food crackers zitten boordevol goede omega-3 vetzuren en bevatten geen gluten, lactose, suiker of granen.
BioBites Raw Food Crackers zijn te koop in de Bailine webshop.


Möller’s levertraan

Vanuit de overtuiging dat een gezond leven begint met goede voeding, richtte Peter Möller in 1854 het merk Möller’s op. Hij was toen al overtuigd van de belangrijke voordelen van levertraan voor de gezondheid. Inmiddels heeft het merk 160 jaar expertise in het produceren van hoogwaardige en zuivere levertraan.
Möller's is te koop in de Bailine webshop.


Aduna Baobab

In tegenstelling tot andere vruchten, droogt de baobab vanzelf op de tak. Het wordt geoogst door simpel de zaadjes te verwijderen en hierna te zeven. Hierdoor ontstaat een heerlijk, voedzame, raw food volwaardige poeder dat beïnvloed uw vitaliteit op een natuurlijke manier.
Aduna is te koop in de Bailine webshop.

Sonnevelt opleidingen

Sonnevelt verzorgt al sinds 1995 geaccrediteerde Opleidingen op het gebied van psychologie, gezondheidscoaching en massage. Van onze studenten is 96% zeer tevreden met de kwaliteit en professionaliteit van onze opleidingen.