Be-Life natuurlijke voedingssupplementen

Evenwichtige en gezonde voeding zou moeten volstaan, om ons lichaam te voorzien van alle mogelijke voedingsstoffen, om te zorgen voor een normale ontwikkeling en voor behoud van een goede gezondheid. Uit onderzoeken is echter gebleken dat deze ideale situatie niet realistisch is. 

Als logische aanvulling op de persoonlijke voedingsadviezen van Bailine hebben we de Be-Life voedingssupplementen opgenomen voor uw welzijn. Be-Life onderscheidt zich door 100% natuurlijke veelal plantaardige, hoog assimileerbare en niet-allergene producten te ontwikkelen. Bevat een hoog gehalte aan actieve bestanddelen van biologische  en Demeter landbouw. Be-Life maakt gebruik van fysiologische transportzouten, deze bevorderen de goede opname van het voedingssupplement dat u nodig heeft. Zij handelen in synergie met het kenmerk van het mineraal. Naast hun natuurlijk genezende kracht onderscheiden deze producten zich door hun unieke opneembaarheid door het menselijke organisme. 

Meer informatie

Bailine is meer dan voedingssupplementen. We geven u graag aanvullend advies. Wilt u meer weten over de voedingssupplementen van Be-Life? Informeer bij uw Bailine therapeute of stuur een e-mail naar Be-Life Nederland.

Waar te koop?
U kunt Be-Life gemakkelijk bestellen in de webshop van Bailine. Naast de Be-Life producten kunt u hier ook Superfoods, raw food crackers. levertraan, kokosolie en boeken kopen.