Algemeen
De juiste stimulans voor een vitaal figuur.

Bailine® hanteert een behandelmethode middels elektrische spierstimulatie om weer in shape te komen.

Pijnverlichting
De juiste stimulans voor het verlichten van pijn.

Onze elektrotraining verlicht chronische pijn, tevens kunnen wij (sport)blessures aan de zenuwen verminderen.

Facelift
De juiste stimulans voor een natuurlijke facelift.

Onze gezichtsstimulator traint de gezichtsspieren zodat de huid haar spankracht weer terugkrijgt en strakker wordt.

previous arrow
next arrow

De juiste stimulans voor een vitaal figuur.

Bailine® hanteert een behandelmethode middels elektrische spierstimulatie voor figuurvorming, (chronische) pijnverlichting en een natuurlijke facelift.

Ontdek de kracht van EMS bij Bailine –
Jouw weg naar een gezonder lichaam!

Word fit met de EMS-Trainingen van Bailine

Lukt het jou niet om bepaalde spiergroepen, om wat voor reden dan ook, effectief te trainen? Met Bailine’s geavanceerde spierstimulatie behandelingen bereik je zelfs die lastige spieren! Samen stellen we realistische doelen en creëren we een persoonlijk behandelplan, helemaal afgestemd op jouw lichaam. Wacht niet langer, claim nu jouw plek voor een revolutionaire EMS-training!

Verlichting bij Rugpijn en Reuma

Ervaar de kracht van Bailine’s EMS-Pijnverlichting! Onze unieke elektrotraining helpt bij het verminderen van diverse pijnklachten, een uitkomst voor wie moeite heeft met bewegen. We richten ons op het herstellen van weefselschade en het versterken van de omliggende spieren. Zeg vaarwel tegen pijn en verwelkom een leven met meer bewegingsvrijheid. Kies nu voor een gezonder leven met onze EMS-Pijnverlichting.

Natuurlijke Facelift met EMS

Verlang je naar een jeugdigere uitstraling zonder chirurgische ingrepen? De EMS-Facelift van Bailine is jouw antwoord! Onze gezichtssimulator traint de gezichtsspieren en verbetert de bloedcirculatie, waardoor de elasticiteit en collageenproductie van de huid toenemen. Zeg maar dag tegen kraaienpootjes en rimpels, en hallo tegen een stralende, natuurlijke look. Grijp deze kans op een verjongde uitstraling met de EMS-Facelift van Bailine.

EMS-Training

Ontdek de wereld van Bailine’s EMS-training, jouw weg naar figuurvorming, krachttraining en blijvend gewichtsverlies. Met een op maak gemaakt plan brengen wij jouw gezondheid naar een hoger niveau.

EMS-Pijnverlichting

Ontdek de kracht van Bailine’s EMS-Pijnverlichting voor het verminderen van (sport)blessures, het verlichten van chronische klachten en het stimuleren van lymfedrainage.

EMS-Facelift

Ontdek Bailine’s EMS-Facelift voor een jeugdiger uiterlijk. Stimuleer de bloedcirculatie, verminder rimpels en laat je huid stralen met hernieuwde stevigheid en vitaliteit.