EMS-Pijnverlichting

EMS-Facelift

Wil jij ook een stralend gezicht met minder rimpels en een zachtere uitstraling? Maar dan wel zonder chirurgische ingrepen? Het kan met de EMS-Facelift! De Bailine gezichtsimulator traint de gezichtsspieren en prikkelt de bloedcirculatie. Met als gevolg dat de elasticiteit en de collageenproductie van de huid toeneemt. Of het nu gaat om kraaienpootjes, rimpels rond de mond of om de onderkin. De EMS-Facelift maakt het mogelijk om heel gericht de spieren te stimuleren. Een facelift maar dan op een natuurlijke manier en zonder operatieve ingrepen.

Een veilige manier voor een strakke, stralende en gezonde huid!

Deze training is zoals elke andere training: wanneer je ermee stopt, zullen de spieren zich weer ontspannen. Toegevoegd aan de elektronische behandeling, kan de Bailine therapeute een individueel gezichtsspier-trainingsprogramma voor je maken om de spieren thuis te trainen. De elektrotraining vindt plaats in een privé-cabine. Ben je benieuwd of onze EMS-Facelift iets voor jou is? Maak dan gebruik van onze gratis proefbehandeling.

Wil je centimeters verliezen en strakker worden, of heb je chronische klachten? Bekijk wat de juiste stimulans voor jou kan betekenen.

EMS-Training

Figuurvorming (o.a. krachttraining, afvallen), voedingsadviezen en mentale motivatie.

EMS-Pijnverlichting

Vermindering (sport)blessures aan de zenuwen, verlichting bij chronische klachten en lymfedrainage.