EMS-Pijnverlichting

De EMS-Facelift van Bailine

Droom je van een jeugdiger gezicht, minder rimpels en een zachtere uitstraling, maar zonder chirurgische ingrepen? Ontdek de EMS-Facelift van Bailine!

Onze geavanceerde gezichtssimulator traint je gezichtsspieren en stimuleert de bloedcirculatie, voor een jeugdiger uitziende huid. Dit resulteert in verbeterde elasticiteit en verhoogde collageenproductie. Of je nu focust op kraaienpootjes, mondrimpels of een onderkin, onze EMS-Facelift richt zich specifiek op de nodige gebieden voor een natuurlijke verjonging. Geniet van een veilige weg naar een stevigere, stralende en gezonde huid!

Net als bij elke training, is consistentie de sleutel. Naast de elektronische behandeling, bieden onze therapeuten een gepersonaliseerd gezichtsspier-trainingsprogramma aan voor thuisgebruik, om de voordelen te behouden. Ervaar deze unieke behandeling in de privacy van onze privécabines.

Benieuwd of de EMS-Facelift iets voor jou is? Maak nu gebruik van onze gratis introductiebehandeling.

Wil je centimeters verliezen en strakker worden, of heb je chronische klachten? Bekijk wat de juiste stimulans voor jou kan betekenen.

EMS-Training

Figuurvorming (o.a. krachttraining, afvallen), voedingsadviezen en mentale motivatie.

EMS-Pijnverlichting

Vermindering (sport)blessures aan de zenuwen, verlichting bij chronische klachten en lymfedrainage.