EMS-Pijnverlichting
EMS-Pijnverlichting
EMS-Pijnverlichting
previous arrow
next arrow

EMS-Pijnverlichting van Bailine: de oplossing bij (chronische) pijn

Met EMS-Pijnverlichting biedt Bailine een revolutionaire oplossing voor (chronische) pijnklachten. Deze methode, gebaseerd op elektrostimulatie, is ideaal voor het verminderen van diverse pijnklachten, vooral als bewegen uitdagend is.

De oorzaak van veel pijnklachten ligt bij weefselschade. Onze aanpak richt zich op het herstellen van deze schade door gerichte training van de omliggende spieren. Met strategisch geplaatste pads stimuleren we specifieke spiergroepen, waardoor de spieractiviteit toeneemt zonder het lichaam te overbelasten. Dit is ook effectief voor het verminderen van zenuwblessures, en leidt tot sterkere spieren en meer bewegingsvrijheid.

Bailine’s behandelingen bieden verlichting bij o.a:

  • Chronische ontstekingen
  • Bekkenbodempijn
  • Rugpijn
  • Reuma
  • Fibromyalgie
  • Menstruatiepijn

Iedereen verdient een persoonlijke aanpak. Onze elektrotraining is op maat gemaakt, afgestemd op jouw unieke lichaamstype en doelstellingen. Ontdek onze behandelfases en programma’s op maat.

Geniet van onze behandelingen in de privacy van een eigen cabine. Met onze unieke methode ontspan je terwijl jouw lichaam actief herstelt. Nieuwsgierig naar de voordelen van EMS-Training? Profiteer nu van onze gratis proefbehandeling.

Wil je centimeters verliezen, strakker worden of wil je een natuurlijke facelift? Bekijk wat de juiste stimulans voor jou kan betekenen.

EMS-Training

Figuurvorming (o.a. krachttraining, afvallen), voedingsadviezen en mentale motivatie.

EMS-Facelift

Gezichtsstimulator (o.a. huidverjonging, -versteviging, stimulatie bloedcirculatie, rimpelvermindering).