EMS-Pijnverlichting

EMS-Pijnverlichting

Elektrostimulatie kan verlichting bieden bij (chronische) pijnklachten. EMS-Pijnverlichting; de naam zegt het eigenlijk al. Met de inzet van elektrotraining is het mogelijk om diverse pijnklachten te verminderen of te verhelpen. Voor veel mensen een uitkomst, zeker wanneer bewegen moeilijk is.

Weefselschade is vaak de oorzaak van veel pijnklachten. Ons doel is om deze weefselschade te herstellen door de omringende spieren effectief en verantwoord te trainen. Door het plaatsen van pads op de juiste spiergroepen, geven we een impuls op een gerichte regio van het lichaam. Zo verhogen we de spieractiviteit met behulp van de elektrosimulator zonder dat het lichaam overbelast raakt. Op deze manier is het ook mogelijk om blessures aan de zenuwen te verminderen. Sterkere spieren zorgen voor meer kracht. Dé basis voor meer bewegingsvrijheid met een zorgelozer leven als gevolg.

Behandelingen bij Bailine brengen verlichting bij chronische pijn zoals:

  • Chronische ontstekingen
  • Bekkenbodempijn
  • Rugpijn
  • Reuma
  • Fibromyalgie
  • Menstruatiepijn

Ieder lichaam is anders en verdient een eigen aanpak. Elke klant volgt zijn of haar eigen elektrotraining, afgestemd op het lichaamstype en persoonlijke doelstelling. In onze aanpak lees je alles over de behandelfases en de programma’s op maat.

De elektrotraining vindt plaats in een privé-cabine. Dankzij de unieke methode wordt het lichaam in een hogere versnelling gezet terwijl je zelf kunt ontspannen. Ben je benieuwd of onze EMS-Training iets voor jou is? Maak dan gebruik van onze gratis proefbehandeling.

Wil je centimeters verliezen, strakker worden of wil je een natuurlijke facelift? Bekijk wat de juiste stimulans voor jou kan betekenen.

EMS-Training

Figuurvorming (o.a. krachttraining, afvallen), voedingsadviezen en mentale motivatie.

EMS-Facelift

Gezichtsstimulator (o.a. huidverjonging, -versteviging, stimulatie bloedcirculatie, rimpelvermindering).