EMS-Training

EMS-Training

Elektrostimulatie is de basis van ons totaalconcept. Elektrotraining biedt de mogelijkheid om via elektrische impulsen de spieractiviteit te stimuleren. Het verhogen van de spieractiviteit zorgt voor spierversteviging. Meer spiermassa zorgt voor een hogere vetverbranding en een betere doorbloeding en geeft je meer energie. De impulsen spannen en ontspannen de spieren, waardoor het lichaam sterker maar ook strakker wordt. Door de juiste instelling wordt je spier actief zonder dat je bewust beweegt.

Ieder lichaam is anders en verdient een eigen aanpak. Elke klant volgt zijn of haar eigen elektrotraining. Afgestemd op het lichaamstype en persoonlijke doelstelling. In onze aanpak lees je alles over de behandelfases en de programma’s op maat.

Elektrotraining maakt het mogelijk om heel gericht te trainen. Ook wanneer het om spieren gaat die je bijna niet gebruikt. Lukt het bijvoorbeeld niet om zelf bepaalde spiergroepen te trainen? Grote kans dat het bij Bailine wél lukt. Samen gaan we aan de slag op een verantwoorde manier met onze kennis en kunde. We schetsen realistische doelstellingen en werken met een persoonlijk behandelplan.

De elektrotraining vindt plaats in een privé-cabine. Dankzij de unieke methode wordt het lichaam in een hogere versnelling gezet terwijl je zelf kunt ontspannen. Ben je benieuwd of onze EMS-Training iets voor jou is? Maak dan gebruik van onze gratis proefbehandeling.

Heb je chronische klachten of wil je een natuurlijke facelift? Bekijk wat de juiste stimulans voor jou kan betekenen.

EMS-Pijnverlichting

Vermindering (sport)blessures aan de zenuwen, verlichting bij chronische klachten en lymfedrainage.

EMS-Facelift

Gezichtsstimulator (o.a. huidverjonging, -versteviging, stimulatie bloedcirculatie, rimpelvermindering).