Afvallen & pijnverlichting in Barendrecht

Zoek je naar hulp bij afvallen, het verminderen van pijnklachten en/of de invulling van jouw vitale levensstijl? Bij Bailine Barendrecht zijn we hét steuntje in de rug voor mannen en vrouwen uit Barendrecht en omstreken. Maak direct gebruik van ons geheel vrijblijvende introductiebehandeling in een privécabine!

Herken jij jezelf in één van onderstaande punten?

Wacht dan niet langer en zet de eerste stap naar een vitale levensstijl. Bailine is al 60 jaar expert in afvallen, voeding en pijnverlichting voor mannen en vrouwen. De expertise die we in 60 jaar hebben opgebouwd, passen we toe op elk individu middels de bewezen Bailine methode met wereldwijd meer dan 100 vestigingen.

  • Een traditionele sportschool heeft mij niet geholpen om mijn doelen te behalen.

  • Werken aan mijn gezondheid in een privécabine klinkt erg prettig.

  • Ik wil graag op een verantwoordelijke manier afvallen.

  • Ik wil graag een strakker lichaam.
  • Ondanks meerdere diëten, ben ik niet tevreden over de resultaten.

  • Ik heb geen behoefte meer aan het zoveelste crash dieet.

  • Ik heb last van (oude) blessures die opspelen.

  • Ik zoek hulp bij pijnklachten, stijfheid en vermoeidheid.

Afvallen in een privécabine in Barendrecht

We stellen bij Bailine Barendrecht altijd een persoonlijk behandelplan op voor jou. Iedere persoon is anders en daarom stellen we bij Baline Barendrecht altijd een persoonlijk behandelplan op. Uiteraard geheel afhankelijk van jouw doelen en lichaamstype. Ook bij ondergewicht kunnen wij je helpen. Alle behandelingen vinden plaats in een privécabine, samen met een van onze experts in Barendrecht.

EMS training en man met EMS pads op
Vrouw behandelend met EMS pads op bovenarm

Pijnverlichting in Barendrecht

Pijnklachten veroorzaken veel hinder in het dagelijks leven. Bailine Barendrecht helpt bij het verminderen van deze (chronische) klachten. We herstellen weefselschade door de omliggende spieren te trainen. Op deze manier worden blessures en andere pijnklachten verminderd. Door onze persoonlijke aandacht bieden we altijd een behandeling op maat aan.

Voedingsadviezen aansluitend op jouw gezinssituatie

Verkeerde voeding is vaak de oorzaak van futloosheid, gebrek aan energie en moeite bij het kwijtraken en vasthouden van gewicht. Onze voedingsdeskundigen in Barendrecht stellen samen met jou voedzame en smaakvolle maaltijden op die naadloos aansluiten op jouw levensstijl, en misschien nog wel belangrijker, jouw gezinssituatie.

EMS training en man met EMS pads op

Over onze studio in Barendrecht

Hallo! Mijn naam is Rabia Mouline en ik ben sinds oktober 2023 de trotse eigenaresse van Bailine Barendrecht. Samen met mijn team helpen wij mensen om een gezonde levensstijl te vinden, op een deskundige en professionele manier, specifiek afgestemd op de behoeften van elk individu. Als team (EMS)krachttrainers en specialisten in voeding op maat, staan we klaar om jou te helpen op weg naar een gezonder en fitter leven. Het is onze missie en passie om je een gezonde en krachtige leefstijl aan te meten op een leuke, eenvoudige en blijvend effectieve manier. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Bailine Barendrecht! Onze studio is ook goed te bereiken vanuit Ridderkerk, Puttershoek, Oud-Beijerland, Rhoon en Rotterdam.

Bailine® Barendrecht

Rabia Mouline

Achterom 62
2991 CV Barendrecht

Wat zeggen klanten over Bailine?

Andre De Graaf

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Ikzelf kom er al een goede 6 jaar en zal er nog meerdere jaren blijven komen. Margriet is, naast een geïnteresseerde open en lieve vrouw, ook een vrouw met de nodige medische kennis. De reden dat ik naar Margriet ben gegaan, is omdat Bailine goed kan helpen tegen diverse ontstekings- en pijnklachten, naast afvallen en mentale coaching’

Petra van Woerkom

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Al jaren loop ik met klachten en sinds een tijdje weet ik dat het fybromyalgie is. Ik kom al langer bij Yvon, nu worden de behandelingen aangepast op mijn specifieke pijnen, en ik kan nog haast niet geloven hoe goed het gaat. Als ik ’s ochtends bij Bailine ben geweest, ben ik de dag zo goed als pijnvrij.…’

Benita Woerdeman-Muiteman

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Op een moment heb ik de open dag bezocht van Bailine. Na een heel prettig welkom, voelde het zo goed dat ik op dat moment besloot de stap te gaan zetten. Ik wilde gewicht kwijt, strakker in mijn vel zitten en een betere spiermassa hebben. Wat een mazzel dat je daar geen sportschool voor hoeft te bezoeken, want dat is niet mijn ding. Bij Bailine kan dit alles gerealiseerd worden! De electro stimulatie, de voedingsadviezen, het handige Bailine boek en natuurlijk het enthousiasme van de lieve mensen die werken bij Bailine. Ik zit nu op de helft van de behandelingen en de eerste centimeters zijn rondom verdwenen! Top top top. Voor diegene die twijfelen, vraag een proefbehandeling aan en bij heel veel verzekeraars wordt een deel en soms alles van de behandelingen vergoed aangezien Collette staat ingeschreven bij meerdere erkende instellingen waar verzekeraars zaken mee doen. Dus in dit geval… bij twijfel… toch doen!’

Begin aan jouw oplossing in Barendrecht

Probeer Bailine Barendrecht vrijblijvend uit. De eerste behandeling in een privécabine is voor een korte periode afgeprijsd van €75 naar €0! Bij Bailine begrijpen we dat jij uniek bent en dat elk lichaam op een andere manier functioneert. Lees meer over de introductiebehandeling via onderstaande knop. Óf zet direct de eerste stap naar jouw oplossing met een gratis introductiebehandeling.

Of vul hier direct je e-mailadres in

Begin direct aan jouw oplossing door onderstaand formulier in te vullen. Onze experts nemen spoedig contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Openingstijden Bailine Barendrecht

Maandag:
12.00 – 20.00 uur
Dinsdag: 08.00 – 14.00 uur
Woensdag: 08.00 – 12.00 uur
Donderdag:
14.30 – 20.00 uur
Vrijdag: 08.00 – 11.30 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag: Gesloten

Openingstijden Bailine Barendrecht

Maandag:
12.00 – 20.00 uur
Dinsdag: 08.00 – 14.00 uur
Woensdag: 08.00 – 12.00 uur
Donderdag: 14.30 – 20.00 uur
Vrijdag: 08.00 – 11.30 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Schrijf je in voor onze Bailine® Berichten

We sturen eens per kwartaal onze Bailine® Berichten. Dit is een digitale nieuwsbrief met daarin speciale acties en/of updates over onze behandelingen.

Akkoord privacy policy *

Lees onze privacyvoorwaarden hier.