Bailine® Barendrecht

Desirée Meijer

Achterom 62
2991 CV Barendrecht

EMS Studio Barendrecht

Bailine Barendrecht is dé oplossing voor wie op zoek is naar een effectieve methode op het gebied van: afvallen, (chronische) pijnverlichting en/of het realiseren van een natuurlijke facelift in Barendrecht en omgeving.

Met behulp van Elektrostimulatie (EMS) is het mogelijk om spiermassa op te bouwen in rust. Met als resultaat een strakker, slanker en sterker lichaam. EMS kan ook uitkomst bieden bij (chronische) pijnklachten. Een unieke manier van trainen in Barendrecht voor iedereen die niet kan of wil sporten.

Met de juiste stimulans helpen wij je om jouw persoonlijke doelen te behalen en je lekker in je vel te laten voelen. Bij Bailine Barendrecht begeleiden we zowel mannen als vrouwen. Of je nu wilt afvallen, afslanken, pijn wilt verlichten of een natuurlijke facelift wilt. Onze specialisten begeleiden je op professionele wijze en zorgen ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt.

Ons aanbod

Figuurcorrectie

Figuurvorming (o.a. krachttraining, afvallen), voedingsadviezen en mentale motivatie.

Pijnverlichting

Vermindering (sport)blessures aan de zenuwen, verlichting bij chronische klachten en lymfedrainage.

Facelift

Gezichtsstimulator (o.a. huidverjonging, -versteviging, stimulatie bloedcirculatie, rimpelvermindering).

Afvallen in Barendrecht

Als klant volg je altijd een persoonlijk behandelplan. Krachttraining speelt hierbij een belangrijke rol omdat het bijdraagt bij het opbouwen van spiermassa. Spieren verbranden meer calorieën dan vetweefsel, wat betekent dat je lichaam ook meer calorieën zal verbranden in rust. Het resultaat? Je zult afvallen en afslanken met als gevolg een strakker, slanker en gespierder lichaam.

Ieder lichaam heeft een persoonlijke aanpak nodig afhankelijk van de doelen en het lichaamstype. Naast Bailine specialist is iedere Bailine therapeut ook voedingsconsulent. Zo kunnen we op verantwoorde wijze aan de slag gaan voor het realiseren van minder pijn, een strakker gezicht of een gezonder gewicht. Hierbij maken we gebruik van persoonlijke voedingsadviezen afgestemd op jouw type stofwisseling. Last van ondergewicht? Ook daar kunnen we je bij helpen in Barendrecht. Lees hier meer over EMS-training.

EMS training en man met EMS pads op
Vrouw behandelend met EMS pads op bovenarm

(Chronische) Pijnverlichting in Barendrecht

Bailine Barendrecht maakt gebruik van elektrostimulatie om pijnklachten te verminderen of op te lossen. Een methode die ook effectief is bij chronische pijn. Het doel is om weefselschade te herstellen door de omliggende spieren verantwoord en effectief te trainen. Zo wordt de spieractiviteit verhoogd zonder het lichaam te overbelasten. Dit leidt tot pijnbestrijding en pijnverlichting van blessures en andere (chronische) pijnklachten. Het team van Bailine Barendrecht biedt persoonlijke aandacht voor elke klant, omdat elke pijnklacht anders is. Door de persoonlijke aanpak kun je rekenen op een behandeling op maat. Meer weten over hoe elektrostimulatie specifieke pijnklachten kan verminderen of verhelpen? Lees hier meer over EMS-pijnverlichting.

Natuurlijke facelift? Dat kan bij Bailine Barendrecht!

Ben je op zoek naar een veilige en natuurlijke manier om een strakke, stralende en gezonde huid te krijgen, zonder chirurgische ingrepen? Het kan met de EMS-Facelift! De gezichtsspieren worden getraind en de bloedcirculatie gestimuleerd door de Bailine gezichtsimulator. Een facelift zonder operatie! Benieuwd hoe dat werkt? Klik hier voor meer informatie.

natuurlijke facelift behandeling

Totaal-concept

Bij Bailine Barendrecht werken we met een totaal-concept bestaande uit 3 behandelfases: de onderzoeksfase, de behandelfase en de resultaat- en onderhoudsfase. Waarin zowel spierstimulatie middels ons EMS- programma, als mentale motivatie en voedingsadviezen centraal staan. Met als resultaat een gezondere levensstijl met minder pijn in een sterker lichaam.

Tijdens de onderzoeksfase wordt er uitgebreid onderzoek gedaan naar jouw lichaam en persoonlijke situatie om een behandelplan op maat te kunnen maken.

Voedingsadvies

In de behandelfase ga je aan de slag met de behandelingen en krijg je persoonlijk voedingsadvies van een gewichtsconsulent bij Bailine Barendrecht. In de laatste fase wordt er gewerkt aan het behouden van het behaalde resultaat. Om te kijken of het Bailine concept bij jou past, bieden wij een vrijblijvende proefbehandeling aan waarbij wij de verschillende mogelijkheden bespreken.

Ontdek of Bailine ook voor jou de juiste stimulans is. Boek hier een gratis proefbehandeling in.

Wat klanten over ons zeggen

 “Dankzij deze methode voel ik me fitter en gezonder, geen eetbuien meer en ik let beter op mijn voeding. En het mooiste is dat ik zonder al te veel moeite al 10 kilo ben afgevallen!” 

Antoinette

“Bailine is voor mij dé manier om me beter te voelen. Ik heb minder pijn in mijn schouders en voel me energieker. En alsof dat nog niet genoeg is, is mijn lichaam ook nog eens slanker geworden. Geweldig!”

Anja

Onze studio in Barendrecht

Hallo! Mijn naam is Desirée Meijer en ik ben sinds september 2017 de trotse eigenaresse van Bailine Barendrecht. Samen met mijn team helpen wij mensen om een gezonde levensstijl te vinden, op een deskundige en professionele manier, specifiek afgestemd op de behoeften van elk individu. Als team van gediplomeerde gewichtsconsulenten, (EMS)krachttrainers, specialisten in voeding op maat, personal coaches en EMB bloedtestafnemers, staan we klaar om jou te helpen op weg naar een gezonder en fitter leven. Het is onze missie en passie om je een gezonde en krachtige leefstijl aan te meten op een leuke, eenvoudige en blijvend effectieve manier. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Bailine Barendrecht! Onze studio is ook goed te bereiken vanuit Ridderkerk, Puttershoek, Oud-Beijerland, Rhoon en Rotterdam.

EMS behandelruimtes bailine studio

Openingstijden Bailine Barendrecht

Maandag:
12.00 – 20.00 uur
Dinsdag: 08.00 – 14.00 uur
Woensdag: 08.00 – 12.00 uur
Donderdag:
14.30 – 20.00 uur
Vrijdag: 08.00 – 11.30 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag: Gesloten

Openingstijden Bailine Barendrecht

Maandag:
12.00 – 20.00 uur
Dinsdag: 08.00 – 14.00 uur
Woensdag: 08.00 – 12.00 uur
Donderdag: 14.30 – 20.00 uur
Vrijdag: 08.00 – 11.30 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten