Bailine® Den Haag

Esmeralda Camelia

Frederikstraat 943 (Hoek Mallemolen 2)
2514 LJ Den Haag

EMS Studio Den Haag

Bailine Den Haag biedt een effectieve oplossing voor mensen in Den Haag en omgeving die op zoek zijn naar een methode om af te vallen, pijn te verlichten en/of een natuurlijke facelift te realiseren.

Met behulp van Elektrostimulatie (EMS) kan Bailine Den Haag je helpen om spiermassa op te bouwen zonder dat je daarvoor intensief hoeft te sporten. EMS kan ook uitkomst bieden bij (chronische) pijnklachten, en is daarmee een unieke en effectieve manier van trainen voor mensen die niet kunnen of willen sporten.

De ervaren specialisten van Bailine Den Haag begeleiden mannen en vrouwen op professionele wijze bij het behalen van hun persoonlijke doelen. Of je nu wilt afvallen, slanker wilt worden, pijn wilt verlichten of een natuurlijke facelift wilt, bij Bailine Den Haag ben je aan het juiste adres. Door middel van de juiste stimulans helpen wij jou om het beste uit jezelf te halen en je weer lekker in je vel te laten voelen. Samen gaan we voor een blijvend resultaat!

Ons aanbod

Figuurcorrectie

Figuurvorming (o.a. krachttraining, afvallen), voedingsadviezen en mentale motivatie.

Pijnverlichting

Vermindering (sport)blessures aan de zenuwen, verlichting bij chronische klachten en lymfedrainage.

Facelift

Gezichtsstimulator (o.a. huidverjonging, -versteviging, stimulatie bloedcirculatie, rimpelvermindering).

Afvallen in Den Haag

Bij Bailine Den Haag krijgt iedere klant een persoonlijk behandelplan aangeboden, afgestemd op de individuele doelen en lichaamstype. Krachttraining speelt hierbij een belangrijke rol, omdat het bijdraagt aan het opbouwen van spiermassa. Spieren verbranden meer calorieën dan vetweefsel, waardoor het lichaam meer calorieën zal verbranden, zelfs in rust. Het resultaat is een strakker, slanker en gespierder lichaam, met gewichtsverlies als positief gevolg.

Naast Bailine-specialist is iedere therapeut ook opgeleid als voedingsconsulent, zodat we op verantwoorde wijze aan de slag kunnen gaan met het realiseren van jouw persoonlijke doelen, zoals minder pijn, een strakker gezicht of een gezonder gewicht. We bieden persoonlijke voedingsadviezen, afgestemd op jouw stofwisselingstype. Ook als je last hebt van ondergewicht, kunnen we je bij Bailine helpen. Wil je meer weten over EMS-training? Lees dan hier verder.

EMS training en man met EMS pads op
Vrouw behandelend met EMS pads op bovenarm

(Chronische) Pijnverlichting in Den Haag

Bij Bailine Den Haag maken we gebruik van elektrostimulatie om pijnklachten te verminderen of zelfs op te lossen. Deze methode is ook zeer effectief gebleken bij chronische pijn. Ons doel is om weefselschade te herstellen door de omliggende spieren verantwoord en effectief te trainen. Hierdoor wordt de spieractiviteit verhoogd zonder dat het lichaam overbelast wordt. Dit resulteert in pijnbestrijding en verlichting van blessures en andere (chronische) pijnklachten.

Bij Bailine Den Haag vinden we het belangrijk om persoonlijke aandacht te bieden aan elke klant, omdat elke pijnklacht anders is. We bieden daarom een behandeling op maat die specifiek is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Wil je meer weten over hoe elektrostimulatie kan helpen bij het verminderen of oplossen van specifieke pijnklachten? Klik dan hier.

Natuurlijke facelift? Dat kan bij Bailine Den Haag!

Wil je op een veilige en natuurlijke manier een strakke, stralende en gezonde huid krijgen, zonder chirurgische ingrepen? Dan biedt de EMS-Facelift van Bailine uitkomst! Met behulp van de Bailine gezichtsimulator worden de gezichtsspieren getraind en de bloedcirculatie gestimuleerd, wat resulteert in een facelift zonder operatie. Vraag je je af hoe dit precies werkt? Klik dan hier voor meer informatie en ontdek hoe de EMS-Facelift jou kan helpen bij het realiseren van een stralende en gezonde huid.

natuurlijke facelift behandeling

De bewezen Bailine methode

Bij Bailine Den Haag werken we met de bewezen Bailine methode bestaande uit drie fases: de onderzoeksfase, de behandelfase en de resultaat- en onderhoudsfase. Hierbij ligt de focus op zowel spierstimulatie met behulp van ons EMS-programma, als mentale motivatie en voedingsadviezen. Het resultaat is een gezondere levensstijl met minder pijn en een sterker lichaam.

Tijdens de onderzoeksfase voeren we een compleet onderzoek uit naar jouw lichaam en persoonlijke situatie om een behandelplan op maat te kunnen maken.

Voedingsadvies

In de behandelfase ga je aan de slag met de behandelingen en krijg je persoonlijk voedingsadvies van een voedingsconsulent bij Bailine Den Haag. In de laatste fase werken we aan het behouden van het behaalde resultaat. Om te ontdekken of het Bailine-concept bij jou past, bieden wij een vrijblijvende proefbehandeling aan waarbij we de verschillende mogelijkheden bespreken.

Ontdek of Bailine ook voor jou de juiste stimulans is. Boek hier een gratis proefbehandeling in.

Wat klanten over ons zeggen

 “Dankzij deze methode voel ik me fitter en gezonder, geen eetbuien meer en ik let beter op mijn voeding. En het mooiste is dat ik zonder al te veel moeite al 10 kilo ben afgevallen!” 

Antoinette

“Bailine is voor mij dé manier om me beter te voelen. Ik heb minder pijn in mijn schouders en voel me energieker. En alsof dat nog niet genoeg is, is mijn lichaam ook nog eens slanker geworden. Geweldig!”

Anja

Onze studio in Den Haag

Bailine is de plek voor afvallen en meer! Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuis voelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Bailine in Den Haag dé studio voor jou!

Mijn naam is Esmeralda Camelia! Sinds 1 januari 2018 mag ik mij trotse eigenaresse noemen van Bailine Den Haag. De afgelopen jaren heb ik veel eigen kennis opgebouwd m.b.t. voeding, beweging, gezondheid en lifestyle.

Al velen gingen jou voor. Bij Bailine ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen.

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Bailine Den Haag! Onze studio is ook goed te bereiken vanuit Wassenaar, Voorschoten, Leidschendam en Voorburg.

EMS behandelruimtes bailine studio

Openingstijden Bailine Den Haag

Maandag:
08.30 – 14.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 20.00 uur
Woensdag: 08.30 – 14.00 uur
Donderdag:
09.00 – 14.00 uur
Vrijdag: 08.30 – 13.00 uur
Zaterdag:
10.00 – 14.00 uur
Zondag: Gesloten

Openingstijden Bailine Den Haag

Maandag:
09.00 – 12.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 20.00 uur
Woensdag: 08.30 – 14.00 uur
Donderdag: 09.00 – 14.00 uur
Vrijdag: 08.30 – 13.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 14.00 uur
Zondag: Gesloten