Afvallen & pijnverlichting in Ede

Bij Bailine Ede helpen we mannen en vrouwen uit Ede en omgeving die graag willen afvallen, minder pijn willen ervaren en/of hulp zoeken bij een vitale levensstijl. Onze introductiebehandeling in een privécabine is tijdelijk helemaal gratis! Vraag deze direct aan en begin aan jouw oplossing.

Herken jij jezelf in één van onderstaande punten?

Wacht dan niet langer en zet de eerste stap naar een vitale levensstijl. Bailine is al 60 jaar expert in afvallen, voeding en pijnverlichting voor mannen en vrouwen. De expertise die we in 60 jaar hebben opgebouwd, passen we toe op elk individu middels de bewezen Bailine methode met wereldwijd meer dan 100 vestigingen.

  • Een traditionele sportschool heeft mij niet geholpen om mijn doelen te behalen.

  • Werken aan mijn gezondheid in een privécabine klinkt erg prettig.

  • Ik wil graag op een verantwoordelijke manier afvallen.

  • Ik wil graag een strakker lichaam.
  • Ondanks meerdere diëten, ben ik niet tevreden over de resultaten.

  • Ik heb geen behoefte meer aan het zoveelste crash dieet.

  • Ik heb last van (oude) blessures die opspelen.

  • Ik zoek hulp bij pijnklachten, stijfheid en vermoeidheid.

Afvallen in een privécabine in Ede

Bij Bailine Ede maken we altijd een persoonlijk behandelplan voor jou als individu. Wij bieden een persoonlijke aanpak, afhankelijk van je doelen en lichaamstype. We kunnen je ook in Ede helpen als je te licht bent. Onze behandelingen worden uitgevoerd in een privécabine, met een van onze specialisten in Ede.

EMS training en man met EMS pads op
Vrouw behandelend met EMS pads op bovenarm

Pijnverlichting in Ede

Bij Bailine Ede kan je pijnklachten verminderen of verhelpen, ook als je chronische pijn hebt. Er wordt gestreefd naar het herstellen van weefselschade door de omliggende spieren te trainen. Door dit te doen, worden blessures en andere (chronische) pijnklachten verlicht. Het team in Ede is gespecialiseerd in het bieden van persoonlijke aandacht aan elk individu, waardoor we een behandeling op maat kunnen bieden.

Voedingsadviezen aansluitend op jouw gezinssituatie

Vind je het moeilijk om af te vallen, ben je futloos of heb je geen energie? De oorzaak hiervan is vaak te wijten aan verkeerde voeding. Onze voedingsdeskundigen helpen je bij het samenstellen van smaakvolle en voedzame maaltijden die perfect aansluiten op jouw levensstijl en, misschien nog wel belangrijker, jouw gezinssituatie.

EMS training en man met EMS pads op

Over onze studio in Ede

Wij zijn Yvon, Esther en Stineke, een team van gecertificeerde ervaringsdeskundige in figuurvorming en gezondheid dat gebruik maakt van verschillenden methodes om jouw persoonlijke doelen te realiseren. Of jij nu 5 kg of 50 kg wilt afvallen, alleen wat strakker in je vel wilt zitten of pijnvrij de dag wilt doorkomen, wij helpen je om de balans te herstellen.

Wij begrijpen als geen ander hoe frustrerend het is als je zo veel tijd, energie en geld spendeert om je gewicht onder controle te krijgen zonder de gewenste resultaten. Daar hebben wij ook echt jaren mee geworsteld. Vanuit deze frustratie zijn we ons gaan opleiden in verschillende vakgebieden die ons de nodige kennis en inzichten hebben gegeven om te analyseren waarom het lichaam niet doet wat het moet doen. Wij zijn ervan overtuigd dat het voor iedereen weggelegd is en vinden het belangrijk dat iedereen een gezond leven kan leiden.

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Bailine Ede! Onze studio is goed te bereiken vanuit Veenendaal, Bennekom, Lunteren, Wageningen en Renkum.

Bailine® Ede

Yvon Wingelaar

Telefoonweg 116
6713 AL Ede

Wat zeggen klanten over Bailine?

Andre De Graaf

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Ikzelf kom er al een goede 6 jaar en zal er nog meerdere jaren blijven komen. Margriet is, naast een geïnteresseerde open en lieve vrouw, ook een vrouw met de nodige medische kennis. De reden dat ik naar Margriet ben gegaan, is omdat Bailine goed kan helpen tegen diverse ontstekings- en pijnklachten, naast afvallen en mentale coaching’

Petra van Woerkom

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Al jaren loop ik met klachten en sinds een tijdje weet ik dat het fybromyalgie is. Ik kom al langer bij Yvon, nu worden de behandelingen aangepast op mijn specifieke pijnen, en ik kan nog haast niet geloven hoe goed het gaat. Als ik ’s ochtends bij Bailine ben geweest, ben ik de dag zo goed als pijnvrij.…’

Benita Woerdeman-Muiteman

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Op een moment heb ik de open dag bezocht van Bailine. Na een heel prettig welkom, voelde het zo goed dat ik op dat moment besloot de stap te gaan zetten. Ik wilde gewicht kwijt, strakker in mijn vel zitten en een betere spiermassa hebben. Wat een mazzel dat je daar geen sportschool voor hoeft te bezoeken, want dat is niet mijn ding. Bij Bailine kan dit alles gerealiseerd worden! De electro stimulatie, de voedingsadviezen, het handige Bailine boek en natuurlijk het enthousiasme van de lieve mensen die werken bij Bailine. Ik zit nu op de helft van de behandelingen en de eerste centimeters zijn rondom verdwenen! Top top top. Voor diegene die twijfelen, vraag een proefbehandeling aan en bij heel veel verzekeraars wordt een deel en soms alles van de behandelingen vergoed aangezien Collette staat ingeschreven bij meerdere erkende instellingen waar verzekeraars zaken mee doen. Dus in dit geval… bij twijfel… toch doen!’

Begin aan jouw oplossing in Ede

Probeer Bailine Ede vrijblijvend uit. De eerste behandeling in een privécabine is voor een korte periode afgeprijsd van €75 naar €0! Bij Bailine begrijpen we dat jij uniek bent en dat elk lichaam op een andere manier functioneert. Lees meer over de introductiebehandeling via onderstaande knop. Óf zet direct de eerste stap naar jouw oplossing met een gratis introductiebehandeling.

Of vul hier direct je e-mailadres in

Begin direct aan jouw oplossing door onderstaand formulier in te vullen. Onze experts nemen spoedig contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Openingstijden Bailine Ede

Maandag:
12.00 – 20.30 uur
Dinsdag: 08.30 – 17.30 uur
Woensdag: Gesloten
Donderdag:
12.00 – 20.30 uur
Vrijdag: 08.30 – 14.00 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag: Gesloten

Openingstijden Bailine Ede

Maandag:
12.00 – 20.30 uur
Dinsdag: 08:30 – 17.30 uur
Woensdag: gesloten
Donderdag: 12.00 – 20.30 uur
Vrijdag: 08.30 – 14.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Schrijf je in voor onze Bailine® Berichten

We sturen eens per kwartaal onze Bailine® Berichten. Dit is een digitale nieuwsbrief met daarin speciale acties en/of updates over onze behandelingen.

Akkoord privacy policy *

Lees onze privacyvoorwaarden hier.