Bailine® Ede

Yvon Wingelaar

Telefoonweg 116
6713 AL Ede

EMS Studio Ede

Bailine Ede biedt een effectieve oplossing voor mensen die op zoek zijn naar hulp bij afvallen, (chronische) pijnverlichting en/of het bereiken van een natuurlijke facelift in Ede en omgeving.

Met behulp van Elektrostimulatie (EMS) kun je spiermassa opbouwen in rust, wat resulteert in een strakker, slanker en sterker lichaam. EMS kan ook helpen bij (chronische) pijnklachten en is een unieke trainingsmethode in Ede voor mensen die niet kunnen of willen sporten.

Met de juiste stimulans helpen wij om jouw persoonlijke doelen te bereiken en je goed in je vel te voelen. Bij Bailine Ede begeleiden we zowel mannen als vrouwen, of je nu wilt afvallen, afslanken, pijn wilt verminderen of een natuurlijke facelift wilt. Onze specialisten begeleiden je professioneel en zorgen ervoor dat je het beste uit jezelf haalt. Samen gaan we voor blijvend resultaat!

Ons aanbod

Figuurcorrectie

Figuurvorming (o.a. krachttraining, afvallen), voedingsadviezen en mentale motivatie.

Pijnverlichting

Vermindering (sport)blessures aan de zenuwen, verlichting bij chronische klachten en lymfedrainage.

Facelift

Gezichtsstimulator (o.a. huidverjonging, -versteviging, stimulatie bloedcirculatie, rimpelvermindering).

Afvallen in Ede

Als klant volg je altijd een persoonlijk behandelplan. Krachttraining speelt hierbij een belangrijke rol omdat het bijdraagt aan het opbouwen van spiermassa. Spieren verbranden meer calorieën dan vetweefsel, wat betekent dat je lichaam ook meer calorieën zal verbranden in rust. Het resultaat? Je zult afvallen en afslanken met als gevolg een strakker, slanker en gespierder lichaam.

Ieder lichaam heeft een persoonlijke aanpak nodig afhankelijk van de doelen en het lichaamstype. Naast Bailine specialist is iedere Bailine therapeut ook voedingsconsulent. Zo kunnen we op verantwoorde wijze aan de slag gaan voor het verminderen van pijn, het bereiken van een strakker gezicht of een gezonder gewicht. Hierbij maken we gebruik van persoonlijke voedingsadviezen die zijn afgestemd op jouw stofwisselingstype. Heb je last van ondergewicht? Ook daar kunnen we je bij helpen in Ede. Lees hier meer over EMS-training.

EMS training en man met EMS pads op
Vrouw behandelend met EMS pads op bovenarm

(Chronische) Pijnverlichting in Ede

Bailine Ede gebruikt elektrostimulatie om pijnklachten te verminderen of op te lossen, zelfs bij chronische pijn. Het doel is om weefselschade te herstellen door omliggende spieren op een verantwoorde en effectieve manier te trainen. Zo wordt de spieractiviteit verhoogd zonder het lichaam te overbelasten. Dit leidt tot pijnbestrijding en pijnverlichting van blessures en andere (chronische) pijnklachten. Het team van Bailine Ede biedt persoonlijke aandacht aan elke klant, omdat elke pijnklacht anders is. Dankzij onze persoonlijke aanpak kun je rekenen op een behandeling op maat. Wil je meer weten over hoe elektrostimulatie kan helpen bij specifieke pijn? Lees hier meer over EMS-pijnverlichting.

Natuurlijke facelift? Dat kan bij Bailine Ede!

Ben je op zoek naar een natuurlijke en veilige manier om een stralende, strakke en gezonde huid te krijgen zonder chirurgie? Ontdek dan de EMS-Facelift van Bailine! Met behulp van de Bailine gezichtsimulator worden de gezichtsspieren getraind en de bloedcirculatie gestimuleerd, zonder operatie. Klik hier voor meer informatie over deze behandeling.

natuurlijke facelift behandeling

De bewezen Bailine methode

Bij Bailine Ede werken we met de bewezen Bailine methode bestaande uit 3 behandelfases: de onderzoeksfase, de behandelfase en de resultaat- en onderhoudsfase. Waarin zowel spierstimulatie middels ons EMS- programma, als mentale motivatie en voedingsadviezen centraal staan. Met als resultaat een gezondere levensstijl met minder pijn in een sterker lichaam.

Gedurende de onderzoeksfase wordt er grondig onderzoek verricht naar jouw lichaam en persoonlijke omstandigheden, zodat er een gepersonaliseerd behandelplan opgesteld kan worden.

Voedingsadvies

Tijdens de behandelfase zul je worden behandeld en krijg je persoonlijk voedingsadvies van een gewichtsconsulent van Bailine. In de laatste fase zal er aan het behoud van de resultaten worden gewerkt. Als je wilt ontdekken of het Bailine concept bij jou past, bieden wij een vrijblijvende proefbehandeling aan waarbij de verschillende mogelijkheden worden besproken. Boek hier een gratis proefbehandeling om te ontdekken of Bailine ook voor jou de juiste stimulans is.

Wat klanten over ons zeggen

 “Dankzij deze methode voel ik me fitter en gezonder, geen eetbuien meer en ik let beter op mijn voeding. En het mooiste is dat ik zonder al te veel moeite al 10 kilo ben afgevallen!” 

Antoinette

“Bailine is voor mij dé manier om me beter te voelen. Ik heb minder pijn in mijn schouders en voel me energieker. En alsof dat nog niet genoeg is, is mijn lichaam ook nog eens slanker geworden. Geweldig!”

Anja

Onze studio in Ede

Op zoek naar een duurzame manier voor een gezonder, slanker en fitter lichaam op jouw manier?

Wij zijn Yvon, Esther en Stineke, een team van gecertificeerde ervaringsdeskundige in figuurvorming en gezondheid dat gebruik maakt van verschillenden methodes om jouw persoonlijke doelen te realiseren. Of jij nu 5 kg of 50 kg wilt afvallen, alleen wat strakker in je vel wilt zitten of pijnvrij de dag wilt doorkomen, wij helpen je om de balans te herstellen.

Wij begrijpen als geen ander hoe frustrerend het is als je zo veel tijd, energie en geld spendeert om je gewicht onder controle te krijgen zonder de gewenste resultaten. Daar hebben wij ook echt jaren mee geworsteld. Vanuit deze frustratie zijn we ons gaan opleiden in verschillende vakgebieden die ons de nodige kennis en inzichten hebben gegeven om te analyseren waarom het lichaam niet doet wat het moet doen. Met maatwerk helpen wij nu anderen om hun gewicht onder controle te krijgen en hun levenskwaliteit te verbeteren. Wij zijn ervan overtuigd dat het voor iedereen weggelegd is en vinden het belangrijk dat iedereen een gezond leven kan leiden. Waar kunnen we jou mee helpen?

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Bailine Ede! Onze studio is goed te bereiken vanuit Veenendaal, Bennekom, Lunteren, Wageningen en Renkum.

EMS behandelruimtes bailine studio

Openingstijden Bailine Ede

Maandag:
11.00 – 20.30 uur
Dinsdag: 08.30 – 14.00 uur
18.00 – 20.00 uur
Woensdag: Gesloten
Donderdag:
11.00 – 20.30 uur
Vrijdag: 08.30 – 14.00 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag: Gesloten

Openingstijden Bailine Ede

Maandag:
11.00 – 20.30 uur
Dinsdag: 08.30 – 14.00 uur
18.00 – 20.00 uur
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 11.00 – 20.30 uur
Vrijdag: 08.30 – 14.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag:  Gesloten