Bailine® Eindhoven

Kim van Vliet

Strijpsestraat 71
5616 GL Eindhoven

EMS Studio Einhoven

Bailine Eindhoven biedt een doeltreffende oplossing voor mensen in Eindhoven en omgeving die op zoek zijn naar een methode voor afvallen, (chronische) pijnverlichting of het verkrijgen van een natuurlijke facelift.

Door middel van Elektrostimulatie (EMS) kan Bailine Eindhoven spiermassa opbouwen terwijl je rust, waardoor je een strakker, slanker en sterker lichaam krijgt. Bovendien kan EMS helpen bij het verlichten van (chronische) pijnklachten. Dit is een unieke manier van trainen die geschikt is voor iedereen die niet kan of wil sporten.

Bij Bailine Eindhoven word je begeleid door professionele specialisten die je helpen je persoonlijke doelen te bereiken en je lekker in je vel te laten voelen. Ongeacht of je wilt afvallen, afslanken, pijn wilt verlichten of een natuurlijke facelift wilt, bij Bailine Eindhoven krijg je de juiste stimulans om het beste uit jezelf te halen. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom.

Ons aanbod

Figuurcorrectie

Figuurvorming (o.a. krachttraining, afvallen), voedingsadviezen en mentale motivatie.

Pijnverlichting

Vermindering (sport)blessures aan de zenuwen, verlichting bij chronische klachten en lymfedrainage.

Facelift

Gezichtsstimulator (o.a. huidverjonging, -versteviging, stimulatie bloedcirculatie, rimpelvermindering).

Afvallen in Eindhoven

Bij Bailine Eindhoven stellen we voor elke klant een persoonlijk behandelplan op. Hierbij speelt krachttraining een belangrijke rol omdat het helpt bij het opbouwen van spiermassa. Spieren verbranden namelijk meer calorieën dan vetweefsel, waardoor je lichaam ook meer calorieën zal verbranden in rust. Dit resulteert in gewichtsverlies en een slanker, strakker en gespierder lichaam.

We begrijpen dat elk lichaam anders is en daarom vereist elke klant een persoonlijke aanpak op basis van hun doelen en lichaamstype. Naast onze Bailine-specialisten is elke Bailine-therapeut ook voedingsconsulent, waardoor we op verantwoorde wijze kunnen werken aan het verminderen van pijn, het krijgen van een strakker gezicht of het bereiken van een gezonder gewicht. We bieden persoonlijke voedingsadviezen die zijn afgestemd op jouw stofwisselingstype. Als je last hebt van ondergewicht, kunnen we je ook helpen in Eindhoven. Wil je meer weten over EMS-training? Klik dan hier.

EMS training en man met EMS pads op
Vrouw behandelend met EMS pads op bovenarm

(Chronische) Pijnverlichting in Eindhoven

Bij Bailine Eindhoven maken we gebruik van elektrostimulatie om pijnklachten te verminderen of te verhelpen, inclusief chronische pijn. Deze methode is gericht op het herstel van weefselschade door effectieve en verantwoorde training van de omliggende spieren, wat leidt tot verhoogde spieractiviteit zonder overbelasting van het lichaam. Hierdoor kunnen blessures en andere (chronische) pijnklachten effectief bestreden en verlicht worden. Ons team biedt persoonlijke aandacht en een behandeling op maat voor elke klant, omdat we begrijpen dat elke pijnklacht anders is. Wil je meer weten over de specifieke manier waarop elektrostimulatie kan helpen bij jouw pijnklachten? Klik dan hier.

Natuurlijke facelift? Dat kan bij Bailine Tilburg!

Wil je op een veilige en natuurlijke manier een strakke, stralende en gezonde huid krijgen zonder chirurgische ingrepen? Dan is EMS-Facelift iets voor jou! Met behulp van de Bailine gezichtsimulator worden de gezichtsspieren getraind en de bloedcirculatie gestimuleerd. Zo krijg je als het ware een facelift zonder operatie. Wil je meer weten over hoe dit werkt? Klik dan hier voor meer informatie.

natuurlijke facelift behandeling

Totaal-concept

Bij Bailine Eindhoven werken we met een totaal-concept, bestaande uit drie fases. Deze omvatten een uitgebreide onderzoeksfase, een behandelingsfase met spierstimulatie via ons EMS-programma en persoonlijk voedingsadvies, en ten slotte een resultaat- en onderhoudsfase. Ons doel is om jou te helpen een gezondere levensstijl te ontwikkelen, met een sterker lichaam en minder pijn.

Voedingsadvies

Tijdens de onderzoeksfase wordt er grondig onderzoek gedaan naar jouw lichaam en persoonlijke situatie, om een op maat gemaakt behandelplan te kunnen opstellen. In de behandelingsfase ga je aan de slag met onze behandelingen en ontvang je persoonlijk voedingsadvies van een gewichtsconsulent bij Bailine Eindhoven. In de laatste fase werken we samen aan het behouden van het behaalde resultaat.

Wil je weten of Bailine ook de juiste stimulans voor jou kan zijn? Boek dan nu een gratis proefbehandeling en ontdek de verschillende mogelijkheden die wij bieden.

Wat klanten over ons zeggen

 “Dankzij deze methode voel ik me fitter en gezonder, geen eetbuien meer en ik let beter op mijn voeding. En het mooiste is dat ik zonder al te veel moeite al 10 kilo ben afgevallen!” 

Antoinette

“Bailine is voor mij dé manier om me beter te voelen. Ik heb minder pijn in mijn schouders en voel me energieker. En alsof dat nog niet genoeg is, is mijn lichaam ook nog eens slanker geworden. Geweldig!”

Anja

Onze studio in Eindhoven

Welkom!

Mijn naam is Kim van Vliet en ik ben de trotse eigenaresse van de Bailine studio in Eindhoven.

Persoonlijk ben ik graag bezig met sport, voeding en een gezonde lifestyle. Deze passie en ervaring zet ik ook graag in om jou te helpen om jouw ideale figuur te bereiken. We werken samen aan de persoonlijke doelen waardoor je beter en strakker in je vel komt te zitten.

Ik hoop je snel te zien! Onze studio is goed te bereiken vanuit Veldhoven, Waalre, Geldrop en Nuenen.

EMS behandelruimtes bailine studio

Openingstijden Bailine Eindhoven

Maandag:
12.00 – 20.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 17.00 uur
Woensdag: 09.00 – 11.30 uur
Donderdag:
12.00 – 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 13.00 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag: Gesloten

Openingstijden Bailine Eindhoven

Maandag:
12.00 – 20.00 uur
09.00 – 17.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 17.00 uur
Woensdag: 09.00 – 11.30 uur
Donderdag: 12.00 – 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 12.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten