Afvallen & pijnverlichting in Eindhoven

Bailine Eindhoven biedt een doeltreffende oplossing voor mannen en vrouwen in Eindhoven en omgeving die op zoek zijn naar een methode voor afvallen, (chronische) pijnverlichting en/of op zoek zijn naar hulp bij een vitale levensstijl. Vraag nu vrijblijvend een introductiebehandeling in onze privécabine aan.

Herken jij jezelf in één van onderstaande punten?

Wacht dan niet langer en zet de eerste stap naar een vitale levensstijl. Bailine is al 60 jaar expert in afvallen, voeding en pijnverlichting voor mannen en vrouwen. De expertise die we in 60 jaar hebben opgebouwd, passen we toe op elk individu middels de bewezen Bailine methode met wereldwijd meer dan 100 vestigingen

  • Een traditionele sportschool heeft mij niet geholpen om mijn doelen te behalen.

  • Werken aan mijn gezondheid in een privécabine klinkt erg prettig.

  • Ik wil graag op een verantwoordelijke manier afvallen.

  • Ik wil graag een strakker lichaam.
  • Ondanks meerdere diëten, ben ik niet tevreden over de resultaten.

  • Ik heb geen behoefte meer aan het zoveelste crash dieet.

  • Ik heb last van (oude) blessures die opspelen.

  • Ik zoek hulp bij pijnklachten, stijfheid en vermoeidheid.

Afvallen in een privécabine in Eindhoven

Een persoonlijk behandelplan voor jou is bij Bailine Eindhoven altijd het uitgangspunt. We bieden een aanpak op maat aan op basis van jouw doelen en lichaamstype. Heb je last van ondergewicht? Dan kunnen we je bij Bailine Eindhoven ook helpen. Alle behandelingen bij Bailine vinden plaats in een privécabine, met ondersteuning van een van onze specialisten.

EMS training en man met EMS pads op
Vrouw behandelend met EMS pads op bovenarm

Pijnverlichting in Eindhoven

Ook voor pijnverlichting kun je bij Bailine Eindhoven terecht. We verminderen of verhelpen (chronische) pijnklachten met als doel weefselschade te herstellen. Dit doen we door de omliggende te spieren te trainen. Blessures en andere pijnklachten worden hiermee verlicht. Met persoonlijke aandacht voor ieder individu, bieden we in Eindhoven altijd een behandeling op maat aan.

Voedingsadviezen aansluitend op jouw gezinssituatie

Lukt afvallen niet zoals je graag zou willen? Heb je last van futloosheid of een gebrek aan energie? Dit komt vaak door verkeerde voeding. In samenwerking met onze voedingsdeskundigen stel je lekkere en voedzame maaltijden op. Dit voedingsadvies sluit naadloos aan op jouw levensstijl en gezinssituatie.

EMS training en man met EMS pads op

Over onze studio in Eindhoven

Welkom! Mijn naam is Kim van Vliet en ik ben de trotse eigenaresse van de Bailine studio in Eindhoven.

Persoonlijk ben ik graag bezig met sport, voeding en een gezonde lifestyle. Deze passie en ervaring zet ik ook graag in om jou te helpen om jouw ideale figuur te bereiken. We werken samen aan de persoonlijke doelen waardoor je beter en strakker in je vel komt te zitten.

Ik hoop je snel te zien! Onze studio is goed te bereiken vanuit Veldhoven, Waalre, Geldrop en Nuenen.

Bailine® Eindhoven

Kim van Vliet

Strijpsestraat 71
5616 GL Eindhoven

Wat zeggen klanten over Bailine?

Andre De Graaf

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Ikzelf kom er al een goede 6 jaar en zal er nog meerdere jaren blijven komen. Margriet is, naast een geïnteresseerde open en lieve vrouw, ook een vrouw met de nodige medische kennis. De reden dat ik naar Margriet ben gegaan, is omdat Bailine goed kan helpen tegen diverse ontstekings- en pijnklachten, naast afvallen en mentale coaching’

Petra van Woerkom

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Al jaren loop ik met klachten en sinds een tijdje weet ik dat het fybromyalgie is. Ik kom al langer bij Yvon, nu worden de behandelingen aangepast op mijn specifieke pijnen, en ik kan nog haast niet geloven hoe goed het gaat. Als ik ’s ochtends bij Bailine ben geweest, ben ik de dag zo goed als pijnvrij.…’

Benita Woerdeman-Muiteman

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Op een moment heb ik de open dag bezocht van Bailine. Na een heel prettig welkom, voelde het zo goed dat ik op dat moment besloot de stap te gaan zetten. Ik wilde gewicht kwijt, strakker in mijn vel zitten en een betere spiermassa hebben. Wat een mazzel dat je daar geen sportschool voor hoeft te bezoeken, want dat is niet mijn ding. Bij Bailine kan dit alles gerealiseerd worden! De electro stimulatie, de voedingsadviezen, het handige Bailine boek en natuurlijk het enthousiasme van de lieve mensen die werken bij Bailine. Ik zit nu op de helft van de behandelingen en de eerste centimeters zijn rondom verdwenen! Top top top. Voor diegene die twijfelen, vraag een proefbehandeling aan en bij heel veel verzekeraars wordt een deel en soms alles van de behandelingen vergoed aangezien Collette staat ingeschreven bij meerdere erkende instellingen waar verzekeraars zaken mee doen. Dus in dit geval… bij twijfel… toch doen!’

Begin aan jouw oplossing in Eindhoven

Probeer Bailine Eindhoven vrijblijvend uit. De eerste behandeling in een privécabine is voor een korte periode afgeprijsd van €75 naar €0! Bij Bailine begrijpen we dat jij uniek bent en dat elk lichaam op een andere manier functioneert. Lees meer over de introductiebehandeling via onderstaande knop. Óf zet direct de eerste stap naar jouw oplossing met een gratis introductiebehandeling.

Of vul hier direct je e-mailadres in

Begin direct aan jouw oplossing door onderstaand formulier in te vullen. Onze experts nemen spoedig contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Openingstijden Bailine Eindhoven

Maandag:
12.00 – 20.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 17.00 uur
Woensdag: 09.00 – 11.30 uur
Donderdag:
12.00 – 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 13.00 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag: Gesloten

Openingstijden Bailine Eindhoven

Maandag:
12.00 – 20.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 17.00 uur
Woensdag: 09.00 – 11.30 uur
Donderdag: 12.00 – 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 13.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Schrijf je in voor onze Bailine® Berichten

We sturen eens per kwartaal onze Bailine® Berichten. Dit is een digitale nieuwsbrief met daarin speciale acties en/of updates over onze behandelingen.

Akkoord privacy policy *

Lees onze privacyvoorwaarden hier.