Afvallen & pijnverlichting in Roosendaal

Bij Bailine Roosendaal helpen we mannen en vrouwen met afvallen, het verlichten van pijnklachten en bieden we hulp bij een vitale levensstijl. Vraag direct een vrijblijvende introductiebehandeling aan in een van onze privécabines.

Herken jij jezelf in één van onderstaande punten?

Wacht dan niet langer en zet de eerste stap naar een vitale levensstijl. Bailine is al 60 jaar expert in afvallen, voeding en pijnverlichting voor mannen en vrouwen. De expertise die we in 60 jaar hebben opgebouwd, passen we toe op elk individu middels de bewezen Bailine methode met wereldwijd meer dan 100 vestigingen

  • Een traditionele sportschool heeft mij niet geholpen om mijn doelen te behalen.

  • Werken aan mijn gezondheid in een privécabine klinkt erg prettig.

  • Ik wil graag op een verantwoordelijke manier afvallen.

  • Ik wil graag een strakker lichaam.
  • Ondanks meerdere diëten, ben ik niet tevreden over de resultaten.

  • Ik heb geen behoefte meer aan het zoveelste crash dieet.

  • Ik heb last van (oude) blessures die opspelen.

  • Ik zoek hulp bij pijnklachten, stijfheid en vermoeidheid.

Afvallen in een privécabine in Roosendaal

Afhankelijk van jouw doelen en lichaamstype stellen we bij Bailine Roosendaal altijd een persoonlijk behandelplan op. Onze specialisten bieden een persoonlijke aanpak. Bij ondergewicht kunnen we je bij Bailine Roosendaal ook helpen. Alle behandeling worden uitgevoerd in een privécabine, samen met een van onze experts.

EMS training en man met EMS pads op
Vrouw behandelend met EMS pads op bovenarm

Pijnverlichting in Roosendaal

Bailine Roosendaal helpt om pijn te verminderen of te verhelpen, ook wanneer er sprake is van chronische pijnklachten. Dit doen we door weefselschade te herstellen, waarbij we omliggende spieren trainen. Op deze manier worden pijnklachten en blessures verlicht. Ons team in Roosendaal biedt altijd persoonlijke aandacht en een behandeling op maat aan.

Voedingsadviezen aansluitend op jouw gezinssituatie

Klachten zoals futloosheid, een gebrek aan energie en moeite met afvallen zijn vaak terug te herleiden naar verkeerde voeding. Onze voedingsdeskundigen helpen je door het samenstellen van voedzame en smaakvolle maaltijden. Dit voedingsadvies laten we perfect aansluiten op jouw levensstijl en, misschien nog wel belangrijker, jouw gezinssituatie.

EMS training en man met EMS pads op

Over onze studio in Roosendaal

Welkom, mijn naam is Nelie Mol. In 2013 ben ik als klant begonnen bij Bailine en raakte ik meteen enthousiast over het concept. Het werkte zo goed voor mij dat ik besloot om ook anderen te willen helpen. Op 1 januari 2016 opende ik mijn eigen Bailine studio in Roosendaal. Naast Bailine therapeute ben ik Orthomoleculair adviseur en sinds 2022 mag ik ook de Energetisch Morfologische Bloedtest uitvoeren.

Mijn passie is om mensen te helpen hun dromen waar te maken. Met behulp van de Bailine methode help ik mensen hun figuur te verbeteren en centimeters gericht te verliezen met EMS. Het resultaat is niet alleen een strakker figuur, maar ook meer zelfvertrouwen, energie en een fitter gevoel, met blijvend resultaat. Maar Bailine is meer dan alleen figuurvorming. We helpen ook mensen met het verminderen van (chronische) pijnklachten, die kunnen worden veroorzaakt door een verkeerde houding, bepaalde ziekten of verkeerde voeding. Ik voel me vereerd om mensen met de Bailine methode te helpen aan een leven met minder pijn.

Als mensen hun doelen hebben bereikt, of dat nu figuurvorming of pijnvermindering is, dan ben ik ontzettend blij en wil ik nog meer mensen helpen met deze fantastische methode. Ik ga iedere dag met veel plezier naar de studio en ben vastbesloten om nog meer mensen te helpen hun dromen waar te maken! Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Bailine Roosendaal! Onze studio is ook goed te bereiken vanuit Bergen op Zoom, Oud Gastel, Rucphen, Oudenbosch en Steenbergen.

Bailine® Roosendaal

Nelie Mol

Kade 33
4703 GA Roosendaal

Wat zeggen klanten over Bailine?

Andre De Graaf

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Ikzelf kom er al een goede 6 jaar en zal er nog meerdere jaren blijven komen. Margriet is, naast een geïnteresseerde open en lieve vrouw, ook een vrouw met de nodige medische kennis. De reden dat ik naar Margriet ben gegaan, is omdat Bailine goed kan helpen tegen diverse ontstekings- en pijnklachten, naast afvallen en mentale coaching’

Inge Jacobs

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Al jaren loop ik met klachten en sinds een tijdje weet ik dat het fybromyalgie is. Ik kom al langer bij Nelie, nu worden de behandelingen aangepast op mijn specifieke pijnen, en ik kan nog haast niet geloven hoe goed het gaat. Als ik ’s ochtends bij Bailine ben geweest, ben ik de dag zo goed als pijnvrij.…’

Benita Woerdeman-Muiteman

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Op een moment heb ik de open dag bezocht van Bailine. Na een heel prettig welkom, voelde het zo goed dat ik op dat moment besloot de stap te gaan zetten. Ik wilde gewicht kwijt, strakker in mijn vel zitten en een betere spiermassa hebben. Wat een mazzel dat je daar geen sportschool voor hoeft te bezoeken, want dat is niet mijn ding. Bij Bailine kan dit alles gerealiseerd worden! De electro stimulatie, de voedingsadviezen, het handige Bailine boek en natuurlijk het enthousiasme van de lieve mensen die werken bij Bailine. Ik zit nu op de helft van de behandelingen en de eerste centimeters zijn rondom verdwenen! Top top top. Voor diegene die twijfelen, vraag een proefbehandeling aan en bij heel veel verzekeraars wordt een deel en soms alles van de behandelingen vergoed aangezien Collette staat ingeschreven bij meerdere erkende instellingen waar verzekeraars zaken mee doen. Dus in dit geval… bij twijfel… toch doen!’

Begin aan jouw oplossing in Roosendaal

Probeer Bailine Roosendaal vrijblijvend uit. De eerste behandeling in een privécabine is voor een korte periode afgeprijsd van €75 naar €0! Bij Bailine begrijpen we dat jij uniek bent en dat elk lichaam op een andere manier functioneert. Lees meer over de introductiebehandeling via onderstaande knop. Óf zet direct de eerste stap naar jouw oplossing met een gratis introductiebehandeling. 

Of vul hier direct je e-mailadres in

Begin direct aan jouw oplossing door onderstaand formulier in te vullen. Onze experts nemen spoedig contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Openingstijden Bailine Roosendaal

Maandag:
07.30 – 20.00 uur
Dinsdag: 07.30 – 14.00 uur
Woensdag: Gesloten
Donderdag:
07.30 – 20.00 uur
Vrijdag: 07.30 – 11.00 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag: Gesloten

Openingstijden Bailine Tilburg

Maandag:
09.00 – 12.00 uur
  17.00 – 21.00 uur
Dinsdag: 13.00 – 17.00 uur
Woensdag: 09.00 – 12.00 uur
Donderdag: 09.00 – 12.00 uur
  16.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 12.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

 

Schrijf je in voor onze Bailine® Berichten

We sturen eens per kwartaal onze Bailine® Berichten. Dit is een digitale nieuwsbrief met daarin speciale acties en/of updates over onze behandelingen.

Akkoord privacy policy *

Lees onze privacyvoorwaarden hier.