Bailine® Roosendaal

Nelie Mol

Kade 33
4703 GA Roosendaal

EMS Studio Roosendaal

Bailine Roosendaal helpt mensen in Roosendaal en omgeving die willen afvallen, minder pijn willen hebben en/of een natuurlijke facelift willen krijgen. Met elektrostimulatie (EMS) kun je in rust spiermassa opbouwen, wat zorgt voor een strakker, slanker en sterker lichaam. EMS kan ook helpen bij het verminderen van (chronische) pijn en is een unieke manier van trainen voor mensen die niet kunnen of willen sporten.

Onze specialisten begeleiden mannen en vrouwen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen en het verbeteren van hun welzijn.

Ons aanbod

Figuurcorrectie

Figuurvorming (o.a. krachttraining, afvallen), voedingsadviezen en mentale motivatie.

Pijnverlichting

Vermindering (sport)blessures aan de zenuwen, verlichting bij chronische klachten en lymfedrainage.

Facelift

Gezichtsstimulator (o.a. huidverjonging, -versteviging, stimulatie bloedcirculatie, rimpelvermindering).

Afvallen in Roosendaal

Bij Bailine Roosendaal krijg je altijd een persoonlijk behandelplan. Krachttraining speelt hierbij een belangrijke rol omdat spieren meer calorieën verbranden dan vetweefsel, waardoor je afvalt en een strakker, slanker en gespierder lichaam krijgt.

Afhankelijk van je doelen en lichaamstype bieden wij een persoonlijke aanpak. Onze Bailine therapeuten zijn ook voedingsconsulenten, dus we kunnen op een verantwoorde manier aan de slag gaan voor het realiseren van minder pijn, een strakker gezicht of een gezonder gewicht. We geven persoonlijke voedingsadviezen afgestemd op jouw stofwisseling. Als je te dun bent, kunnen we je ook helpen in Roosendaal. Klik hier voor meer informatie over EMS-training.

EMS training en man met EMS pads op
Vrouw behandelend met EMS pads op bovenarm

(Chronische) Pijnverlichting in Roosendaal

Bailine Roosendaal gebruikt elektrostimulatie om pijnklachten te verminderen of op te lossen. Deze methode is ook effectief bij chronische pijn. Het doel is om weefselschade te herstellen door de omliggende spieren te trainen. Zo wordt de spieractiviteit verhoogd zonder het lichaam te overbelasten. Dit leidt tot pijnbestrijding en verlichting van blessures en andere (chronische) pijnklachten. Ons team biedt persoonlijke aandacht voor elke klant. Door de persoonlijke aanpak kun je rekenen op een behandeling op maat. Wil je meer weten over hoe elektrostimulatie specifieke pijnklachten kan verminderen of verhelpen? Lees hier meer.

Natuurlijke facelift? Dat kan bij Bailine Roosendaal!

Wil jij op een veilige en natuurlijke manier een stralende, gezonde en strakkere huid zonder onder het mes te gaan? Probeer dan onze EMS-Facelift bij Bailine! Met behulp van onze gezichtssimulator trainen we jouw gezichtsspieren en stimuleren we de bloedcirculatie, waardoor je een facelift krijgt zonder een operatie. Nieuwsgierignaar hoe dit werkt? Klik hier voor meer info!

natuurlijke facelift behandeling

Totaal-concept

Bij Bailine werken we met een totaalconcept van 3 behandelingsfasen: onderzoeksfase, behandelfase en resultaat- en onderhoudsfase. Het draait hierbij niet alleen om het stimuleren van de spieren met ons EMS-programma, maar ook om mentale motivatie en voedingsadvies. Zo krijg jij een gezondere levensstijl, minder pijn en een sterker lichaam.

In de onderzoeksfase doen we uitgebreid onderzoek naar jouw lichaam en persoonlijke situatie om een op maat gemaakt behandelplan op te stellen.

Voedingsadvies

Naast onze behandelingen krijg je ook persoonlijk voedingsadvies van een gewichtsconsulent bij Bailine Roosendaal in de behandelfase. In de laatste fase werken we samen aan het behoud van jouw resultaat. Benieuwd of het Bailine- concept bij jou past? Boek dan nu een vrijblijvende proefbehandeling waarbij we alle mogelijkheden bespreken. Samen gaan we voor een blijvend resultaat!

Wat klanten over ons zeggen

 “Dankzij deze methode voel ik me fitter en gezonder, geen eetbuien meer en ik let beter op mijn voeding. En het mooiste is dat ik zonder al te veel moeite al 10 kilo ben afgevallen!” 

Antoinette

“Bailine is voor mij dé manier om me beter te voelen. Ik heb minder pijn in mijn schouders en voel me energieker. En alsof dat nog niet genoeg is, is mijn lichaam ook nog eens slanker geworden. Geweldig!”

Anja

Onze studio in Roosendaal

Welkom, mijn naam is Nelie Mol. In 2013 ben ik als klant begonnen bij Bailine en raakte ik meteen enthousiast over het concept. Het werkte zo goed voor mij dat ik besloot om ook anderen te willen helpen. Op 1 januari 2016 opende ik mijn eigen Bailine studio in Roosendaal. Naast Bailine therapeute ben ik Orthomoleculair adviseur en sinds 2022 mag ik ook de Energetisch Morfologische Bloedtest uitvoeren.

Mijn passie is om mensen te helpen hun dromen waar te maken. Met behulp van de Bailine methode help ik mensen hun figuur te verbeteren en centimeters gericht te verliezen met EMS. Het resultaat is niet alleen een strakker figuur, maar ook meer zelfvertrouwen, energie en een fitter gevoel, met blijvend resultaat. Maar Bailine is meer dan alleen figuurvorming. We helpen ook mensen met het verminderen van (chronische) pijnklachten, die kunnen worden veroorzaakt door een verkeerde houding, bepaalde ziekten of verkeerde voeding. Ik voel me vereerd om mensen met de Bailine methode te helpen aan een leven met minder pijn.

Als mensen hun doelen hebben bereikt, of dat nu figuurvorming of pijnvermindering is, dan ben ik ontzettend blij en wil ik nog meer mensen helpen met deze fantastische methode. Ik ga iedere dag met veel plezier naar de studio en ben vastbesloten om nog meer mensen te helpen hun dromen waar te maken!

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Bailine Roosendaal! Onze studio is ook goed te bereiken vanuit Bergen op Zoom, Oud Gastel, Rucphen, Oudenbosch en Steenbergen.

EMS behandelruimtes bailine studio

Openingstijden Bailine Roosendaal

Maandag:
07.30 – 20.00 uur
Dinsdag: 07.30 – 14.00 uur
Woensdag: Gesloten
Donderdag:
07.30 – 20.00 uur
Vrijdag: 07.30 – 11.00 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag: Gesloten

Openingstijden Bailine Roosendaal

Maandag:
07.30 – 20.00 uur
Dinsdag: 07.30 – 14.00 uur
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 07.30 – 20.00 uur
Vrijdag: 07.30 – 11.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten