Afvallen & pijnverlichting in Scheemda

Bailine Scheemda is het steuntje in de rug voor mannen en vrouwen uit Scheemda en omstreken die graag gewicht willen verliezen, minder pijnklachten willen hebben en/of zoekende zijn naar hulp bij een vitale levensstijl. Onze introductiebehandeling in een privécabine is tijdelijk gratis.

Herken jij jezelf in één van onderstaande punten?

Wacht dan niet langer en zet de eerste stap naar een vitale levensstijl. Bailine is al 60 jaar expert in afvallen, voeding en pijnverlichting voor mannen en vrouwen. De expertise die we in 60 jaar hebben opgebouwd, passen we toe op elk individu middels de bewezen Bailine methode met wereldwijd meer dan 100 vestigingen

  • Een traditionele sportschool heeft mij niet geholpen om mijn doelen te behalen.

  • Werken aan mijn gezondheid in een privécabine klinkt erg prettig.

  • Ik wil graag op een verantwoordelijke manier afvallen.

  • Ik wil graag een strakker lichaam.
  • Ondanks meerdere diëten, ben ik niet tevreden over de resultaten.

  • Ik heb geen behoefte meer aan het zoveelste crash dieet.

  • Ik heb last van (oude) blessures die opspelen.

  • Ik zoek hulp bij pijnklachten, stijfheid en vermoeidheid.

Afvallen in een privécabine in Scheemda

Afvallen is een proces dat iedereen anders kan ervaren. Daarom bieden we een persoonlijke aanpak. Bij Bailine Scheemda maken we altijd een persoonlijk behandelplan, afhankelijk van jouw doelen en lichaamstype. We kunnen je ook helpen als je ondergewicht hebt. Onze specialisten in Scheemda begeleiden je tijdens de behandelingen in privécabines.

EMS training en man met EMS pads op
Vrouw behandelend met EMS pads op bovenarm

Pijnverlichting in Scheemda

Bij Bailine Haarlem helpen we pijn te verminderen en zelfs te verhelpen, ook als je chronische pijnklachten hebt. Door de spieren te trainen en daarmee weefselschade te herstellen, kunnen blessures en andere (chronische) pijn worden verlicht. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van een persoonlijke behandeling. Onze specialisten in Haarlem helpen je pijn te verlichten.

Voedingsadviezen aansluitend op jouw gezinssituatie

Wanneer je futloos bent, een gebrek aan energie hebt en moeite hebt met afvallen, is verkeerde voeding vaak de oorzaak. De voedingsdeskundigen van Bailine Scheemda helpen je graag. In overleg met de deskundigen stel je heerlijke en voedzame maaltijden samen die goed past bij jouw levensstijl en gezinssituatie.

EMS training en man met EMS pads op

Over onze studio in Scheemda

Mijn naam is Susan Tamminga, 59 jaar en sinds 1 februari 2007 run ik de studio in Scheemda met heel veel plezier.

We behandelen klanten met behulp van elektrostimulatie waarmee we spieren versterken en met pads plaatselijk probleemgebieden kunnen behandelen. Sinds 2020 zetten we onze expertise ook in om mensen met long-COVID te behandelen.

Mijn passie is om te werken met mensen. Op een positieve en stimulerende manier gaan we samen aan de slag en nemen we de leefstijl onder de loep. We bekijken wat er nodig is om de gewenste resultaten te kunnen behalen. Elk resultaat is een overwinning van ons samen. We zijn de bekende stok achter de deur.

Iedere dag is een nieuwe dag waarbij ik opnieuw mensen mag helpen bij hun uitdagingen. Samen gaan we voor een blijvend resultaat. Wie wil dat nu niet? Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Bailine Scheemda! Onze studio is ook goed te bereiken vanuit Winschoten, Heiligerlee, Midwolda, Westerlee, Noordbroek en Zuidbroek.

Bailine® Scheemda

Susan Tamminga

Eexterweg 2B
9679 TJ Scheemda

Wat zeggen klanten over Bailine?

Andre De Graaf

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Ikzelf kom er al een goede 6 jaar en zal er nog meerdere jaren blijven komen. Margriet is, naast een geïnteresseerde open en lieve vrouw, ook een vrouw met de nodige medische kennis. De reden dat ik naar Margriet ben gegaan, is omdat Bailine goed kan helpen tegen diverse ontstekings- en pijnklachten, naast afvallen en mentale coaching’

Petra van Woerkom

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Al jaren loop ik met klachten en sinds een tijdje weet ik dat het fybromyalgie is. Ik kom al langer bij Yvon, nu worden de behandelingen aangepast op mijn specifieke pijnen, en ik kan nog haast niet geloven hoe goed het gaat. Als ik ’s ochtends bij Bailine ben geweest, ben ik de dag zo goed als pijnvrij.…’

Benita Woerdeman-Muiteman

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Op een moment heb ik de open dag bezocht van Bailine. Na een heel prettig welkom, voelde het zo goed dat ik op dat moment besloot de stap te gaan zetten. Ik wilde gewicht kwijt, strakker in mijn vel zitten en een betere spiermassa hebben. Wat een mazzel dat je daar geen sportschool voor hoeft te bezoeken, want dat is niet mijn ding. Bij Bailine kan dit alles gerealiseerd worden! De electro stimulatie, de voedingsadviezen, het handige Bailine boek en natuurlijk het enthousiasme van de lieve mensen die werken bij Bailine. Ik zit nu op de helft van de behandelingen en de eerste centimeters zijn rondom verdwenen! Top top top. Voor diegene die twijfelen, vraag een proefbehandeling aan en bij heel veel verzekeraars wordt een deel en soms alles van de behandelingen vergoed aangezien Collette staat ingeschreven bij meerdere erkende instellingen waar verzekeraars zaken mee doen. Dus in dit geval… bij twijfel… toch doen!’

Begin aan jouw oplossing in Scheemda

Probeer Bailine Scheemda vrijblijvend uit. De eerste behandeling in een privécabine is voor een korte periode afgeprijsd van €75 naar €0! Bij Bailine begrijpen we dat jij uniek bent en dat elk lichaam op een andere manier functioneert. Lees meer over de introductiebehandeling via onderstaande knop. Óf zet direct de eerste stap naar jouw oplossing met een gratis introductiebehandeling.

Of vul hier direct je e-mailadres in

Begin direct aan jouw oplossing door onderstaand formulier in te vullen. Onze experts nemen spoedig contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Openingstijden Bailine Scheemda

Maandag:
13.00- 21.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 12.00 uur
13.00 – 18.00 uur
Woensdag: Gesloten
Donderdag:
09.00 – 12.00 uur
13.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 12.00 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag: Gesloten

Openingstijden Bailine Scheemda

Maandag:
13.00 – 21.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 12.00 uur
13.00 – 18.00 uur
Woensdag: gesloten
Donderdag: 09.00 – 12.00 uur
13.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 12.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Schrijf je in voor onze Bailine® Berichten

We sturen eens per kwartaal onze Bailine® Berichten. Dit is een digitale nieuwsbrief met daarin speciale acties en/of updates over onze behandelingen.

Akkoord privacy policy *

Lees onze privacyvoorwaarden hier.