Bailine® Scheemda

Susan Tamminga

Eexterweg 2B
9679 TJ Scheemda

EMS Studio Scheemda

Bij Bailine Scheemda kun je terecht voor hulp bij het afvallen, verminderen van (chronische) pijn en het krijgen van een natuurlijke facelift met behulp van elektrostimulatie (EMS). Deze unieke trainingsmethode helpt je in rust spiermassa op te bouwen, waardoor je lichaam strakker, slanker en sterker wordt. Het is een ideale manier van trainen voor mensen die niet kunnen of willen sporten.

Onze deskundige begeleiders staan klaar om mannen en vrouwen te ondersteunen bij het behalen van hun persoonlijke doelen en het verbeteren van hun algehele welzijn.

Ons aanbod

Figuurcorrectie

Figuurvorming (o.a. krachttraining, afvallen), voedingsadviezen en mentale motivatie.

Pijnverlichting

Vermindering (sport)blessures aan de zenuwen, verlichting bij chronische klachten en lymfedrainage.

Facelift

Gezichtsstimulator (o.a. huidverjonging, -versteviging, stimulatie bloedcirculatie, rimpelvermindering).

Afvallen in Scheemda

Bailine Scheemda biedt persoonlijke behandelplannen gericht op krachttraining, omdat spiermassa meer calorieën verbrandt dan vetweefsel. Dit zorgt voor gewichtsverlies en een strakker, slanker en gespierder lichaam. Afhankelijk van je doelen en lichaamstype krijg je bij ons een op maat gemaakte aanpak. Onze Bailine-therapeuten zijn tevens voedingsdeskundigen en geven persoonlijke voedingsadviezen die afgestemd zijn op jouw stofwisseling. Als je te dun bent, kunnen wij je ook helpen. Klik hier voor meer informatie over EMS-training.

EMS training en man met EMS pads op
Vrouw behandelend met EMS pads op bovenarm

(Chronische) Pijnverlichting in Scheemda

Bailine Scheemda gebruikt elektrostimulatie om pijnklachten te verminderen of te verlichten, zelfs bij chronische pijn. Deze methode richt zich op het trainen van omliggende spieren om weefselschade te herstellen zonder het lichaam te overbelasten. Zo wordt de spieractiviteit verhoogd en dit kan leiden tot vermindering van blessures en andere pijnklachten. Ons team biedt persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelingen. Wil je meer weten over de specifieke mogelijkheden van elektrostimulatie bij pijnklachten? Klik dan hier.

Natuurlijke facelift? Dat kan bij Bailine Scheemda!

Geen zin in een operatie, maar wel een stralende en strakkere huid? Bailine heeft dé oplossing: de EMS-Facelift. Met de gezichtssimulator trainen we jouw gezichtsspieren en stimuleren we de bloedcirculatie voor een facelift zonder chirurgie. Wil je meer weten? Klik dan snel hier!

natuurlijke facelift behandeling

Totaal-concept

Bij Bailine gaan we doelgericht aan de slag met het totaal-concept dat bestaat uit de: onderzoeksfase, behandelfase en resultaat- en onderhoudsfase. Hierbij draait het om spierstimulatie met ons EMS-programma, mentale motivatie en voedingsadvies. Het resultaat? Een gezondere levensstijl, minder pijn en een sterker lichaam.

Persoonlijk voedingsadvies

Bailine biedt naast behandelingen ook persoonlijk voedingsadvies van een gewichtsconsulent. Zo werk je samen aan een blijvend resultaat. Nieuwsgierig? Boek dan nu een vrijblijvende proefbehandeling!

Wat klanten over ons zeggen

 “Dankzij deze methode voel ik me fitter en gezonder, geen eetbuien meer en ik let beter op mijn voeding. En het mooiste is dat ik zonder al te veel moeite al 10 kilo ben afgevallen!” 

Antoinette

“Bailine is voor mij dé manier om me beter te voelen. Ik heb minder pijn in mijn schouders en voel me energieker. En alsof dat nog niet genoeg is, is mijn lichaam ook nog eens slanker geworden. Geweldig!”

Anja

Onze studio in Scheemda

Mijn naam is Susan Tamminga 59 jaar en sinds 1 februari 2007 run ik de studio in Scheemda met heel veel plezier.

We behandelen klanten met behulp van elektrostimulatie waarmee we spieren versterken en met pads plaatselijk probleemgebieden kunnen behandelen. Sinds 2020 zetten we onze expertise ook in om mensen met long-COVID te behandelen.

Mijn passie is om te werken met mensen. Op een positieve en stimulerende manier gaan we samen aan de slag en nemen we de leefstijl onder de loep. We bekijken wat er nodig is om de gewenste resultaten te kunnen behalen. Elk resultaat is een overwinning van ons samen. We zijn de bekende stok achter de deur.

Iedere dag is een nieuwe dag waarbij ik opnieuw mensen mag helpen bij hun uitdagingen. Samen gaan we voor een blijvend resultaat. Wie wil dat nu niet?

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Bailine Scheemda! Onze studio is ook goed te bereiken vanuit Winschoten, Heiligerlee, Midwolda, Westerlee, Noordbroek en Zuidbroek.

EMS behandelruimtes bailine studio

Openingstijden Bailine Scheemda

Maandag:
13.00- 21.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 12.00 uur
13.00 – 18.00 uur
Woensdag: Gesloten
Donderdag:
09.00 – 12.00 uur
13.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 12.00 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag: Gesloten

Openingstijden Bailine Scheemda

Maandag:
13.00 – 21.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 12.00 uur
13.00 – 18.00 uur
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 09.00 – 12.00 uur
13.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 12.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten