Afvallen & pijnverlichting in Tilburg

Bij Bailine Tilburg zijn we hét steuntje in de rug voor mannen en vrouwen uit Tilburg en omstreken die willen afvallen, minder pijn willen ervaren en/of op zoek zijn naar hulp bij een vitale levensstijl. Vraag direct vrijblijvend een introductiebehandeling in onze privécabine aan.

Herken jij jezelf in één van onderstaande punten?

Wacht dan niet langer en zet de eerste stap naar een vitale levensstijl. Bailine is al 60 jaar expert in afvallen, voeding en pijnverlichting voor mannen en vrouwen. De expertise die we in 60 jaar hebben opgebouwd, passen we toe op elk individu middels de bewezen Bailine methode met wereldwijd meer dan 100 vestigingen

  • Een traditionele sportschool heeft mij niet geholpen om mijn doelen te behalen.

  • Werken aan mijn gezondheid in een privécabine klinkt erg prettig.

  • Ik wil graag op een verantwoordelijke manier afvallen.

  • Ik wil graag een strakker lichaam.
  • Ondanks meerdere diëten, ben ik niet tevreden over de resultaten.

  • Ik heb geen behoefte meer aan het zoveelste crash dieet.

  • Ik heb last van (oude) blessures die opspelen.

  • Ik zoek hulp bij pijnklachten, stijfheid en vermoeidheid.

Afvallen in een privécabine in Tilburg

We stellen bij Bailine Tilburg altijd een persoonlijk behandelplan op voor jou. Afhankelijk van je doelen en lichaamstype bieden wij een persoonlijke aanpak. Als je een te licht gewicht hebt kunnen we je ook in Tilburg helpen. Al onze behandelingen vinden plaats in een privécabine, samen met een van onze specialisten in Tilburg.

EMS training en man met EMS pads op
Vrouw behandelend met EMS pads op bovenarm

Pijnverlichting in Tilburg

Bailine Tilburg helpt om pijn te verminderen of te verhelpen, ook bij chronische pijn. Het doel is om weefselschade te herstellen door de omliggende spieren te trainen. Zo worden blessures en andere (chronische) pijnklachten verlicht. Ons team in Tilburg biedt persoonlijke aandacht aan ieder individu, waardoor we een behandeling op maat kunnen bieden.

Voedingsadviezen aansluitend op jouw gezinssituatie

Moeite met afvallen, futloosheid en gebrek aan energie? Dit komt vaak door verkeerde voeding. Samen met onze voedingsdeskundigen werk je aan het samenstellen van smaakvolle en voedzame maaltijden die perfect aansluiten op jouw levensstijl en, misschien nog wel belangrijker, jouw gezinssituatie.

EMS training en man met EMS pads op

Over onze studio in Tilburg

Ik ben Bethly Jansen, gecertificeerd Bailine therapeute en ervaringsdeskundige op het gebied van figuurverbetering, gezonde voeding, pijnbestrijding, natuurlijke facelift, lymfedrainage, mentale motivatie, gewichtsconsulentie, orthomoleculair voedings- en suppletieadvies, EMB bloedtest en e-BIODY meting. Ik begeleid mannen en vrouwen naar een gezondere leefstijl en help hen op een ontspannen manier krachttraining te doen om zo hun figuur te verbeteren en pijnklachten te verminderen. Mijn kennis en ervaring deel ik graag met anderen en tijdens een gratis en vrijblijvende proefbehandeling kun je kennismaken met alles wat Bailine te bieden heeft op het gebied van gezonde voeding, figuurverbetering, pijnbestrijding en mentale motivatie.

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Bailine Tilburg! Onze studio is ook goed te bereiken vanuit Dongen, Rijen, Gilze, Hulten, Goirle en Loon op Zand.

Bailine® Tilburg

Bethly Jansen

Ketelhavenplein 40
5045 NE Tilburg

Wat zeggen klanten over Bailine?

Andre De Graaf

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Ikzelf kom er al een goede 6 jaar en zal er nog meerdere jaren blijven komen. Margriet is, naast een geïnteresseerde open en lieve vrouw, ook een vrouw met de nodige medische kennis. De reden dat ik naar Margriet ben gegaan, is omdat Bailine goed kan helpen tegen diverse ontstekings- en pijnklachten, naast afvallen en mentale coaching’

Petra van Woerkom

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Al jaren loop ik met klachten en sinds een tijdje weet ik dat het fybromyalgie is. Ik kom al langer bij Yvon, nu worden de behandelingen aangepast op mijn specifieke pijnen, en ik kan nog haast niet geloven hoe goed het gaat. Als ik ’s ochtends bij Bailine ben geweest, ben ik de dag zo goed als pijnvrij.…’

Benita Woerdeman-Muiteman

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Op een moment heb ik de open dag bezocht van Bailine. Na een heel prettig welkom, voelde het zo goed dat ik op dat moment besloot de stap te gaan zetten. Ik wilde gewicht kwijt, strakker in mijn vel zitten en een betere spiermassa hebben. Wat een mazzel dat je daar geen sportschool voor hoeft te bezoeken, want dat is niet mijn ding. Bij Bailine kan dit alles gerealiseerd worden! De electro stimulatie, de voedingsadviezen, het handige Bailine boek en natuurlijk het enthousiasme van de lieve mensen die werken bij Bailine. Ik zit nu op de helft van de behandelingen en de eerste centimeters zijn rondom verdwenen! Top top top. Voor diegene die twijfelen, vraag een proefbehandeling aan en bij heel veel verzekeraars wordt een deel en soms alles van de behandelingen vergoed aangezien Collette staat ingeschreven bij meerdere erkende instellingen waar verzekeraars zaken mee doen. Dus in dit geval… bij twijfel… toch doen!’

Begin aan jouw oplossing in Tilburg

Probeer Bailine Tilburg vrijblijvend uit. De eerste behandeling in een privécabine is voor een korte periode afgeprijsd van €75 naar €0! Bij Bailine begrijpen we dat jij uniek bent en dat elk lichaam op een andere manier functioneert. Lees meer over de introductiebehandeling via onderstaande knop. Óf zet direct de eerste stap naar jouw oplossing met een gratis introductiebehandeling.

Of vul hier direct je e-mailadres in

Begin direct aan jouw oplossing door onderstaand formulier in te vullen. Onze experts nemen spoedig contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Openingstijden Bailine Tilburg

Maandag:
09.00 – 12.00 uur
17.00 – 20.00 uur
Dinsdag: 13.00 – 17.00 uur
Woensdag: Gesloten
Donderdag:
09.00 – 12.00 uur
16.00 – 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 12.00 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag: Gesloten

Openingstijden Bailine Tilburg

Maandag:
09.00 – 12.00 uur
17.00 – 20.00 uur
Dinsdag: 13.00 – 17.00 uur
Woensdag: gesloten
Donderdag: 09.00 – 12.00 uur
16.00 – 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 12.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Schrijf je in voor onze Bailine® Berichten

We sturen eens per kwartaal onze Bailine® Berichten. Dit is een digitale nieuwsbrief met daarin speciale acties en/of updates over onze behandelingen.

Akkoord privacy policy *

Lees onze privacyvoorwaarden hier.