Bailine® Tilburg

Bethly Jansen

Ketelhavenplein 40
5045 NE Tilburg

EMS Studio Tilburg

Bij Bailine Tilburg zijn we hét steuntje in de rug voor mensen uit Tilburg en omstreken die willen afvallen, minder pijn willen ervaren en/of op zoek zijn naar een natuurlijke facelift. Elektrostimulatie (EMS) stelt je in staat om spiermassa op te bouwen in rust, wat leidt tot een strakker, slanker en sterker lichaam. EMS kan ook bijdragen aan het verminderen van (chronische) pijn en is een unieke trainingsmethode voor mensen die niet kunnen of willen sporten.

Onze specialisten begeleiden zowel mannen als vrouwen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen en het verbeteren van hun welzijn. Samen gaan we voor een resultaat dat blijvend is!

Ons aanbod

Figuurcorrectie

Figuurvorming (o.a. krachttraining, afvallen), voedingsadviezen en mentale motivatie.

Pijnverlichting

Vermindering (sport)blessures aan de zenuwen, verlichting bij chronische klachten en lymfedrainage.

Facelift

Gezichtsstimulator (o.a. huidverjonging, -versteviging, stimulatie bloedcirculatie, rimpelvermindering).

Afvallen in Tilburg

We stellen bij Bailine Tilburg altijd een persoonlijk behandelplan op voor jou. Krachttraining speelt hierbij een belangrijke rol, omdat spieren meer calorieën verbranden dan vetweefsel, wat resulteert in gewichtsverlies en een strakker, slanker en gespierder lichaam. Afhankelijk van je doelen en lichaamstype bieden wij een persoonlijke aanpak. Onze Bailine-therapeuten zijn ook voedingsdeskundigen, dus we kunnen je helpen op een verantwoorde manier minder pijn te ervaren, een strakker gezicht te krijgen of een gezonder gewicht te bereiken. We geven je persoonlijke voedingsadviezen op basis van jouw stofwisseling. Als je een te licht gewicht hebt kunnen we je ook in Tilburg helpen. Klik hier voor meer informatie over EMS-training.

EMS training en man met EMS pads op
Vrouw behandelend met EMS pads op bovenarm

(Chronische) Pijnverlichting in Tilburg

Bailine Tilburg maakt gebruik van elektrostimulatie om pijn te verminderen of te verhelpen, ook bij chronische pijn. Het doel is om weefselschade te herstellen door de omliggende spieren te trainen. Dit verhoogt de spieractiviteit zonder het lichaam te overbelasten. Zo worden blessures en andere (chronische) pijnklachten verlicht. Ons team in Tilburg biedt persoonlijke aandacht aan elke klant, waardoor we een behandeling op maat kunnen bieden. Wil je meer weten over hoe elektrostimulatie specifieke pijnklachten kan verminderen of verhelpen? Klik hier voor meer informatie.

Natuurlijke facelift? Dat kan bij Bailine Tilburg!

Natuurlijke facelift zonder chirurgische ingrepen? Ja, het kan! Bailine Tilburg heeft de EMS-Facelift, een veilige en natuurlijke manier om je huid te verjongen zonder chirurgische ingrepen. Onze gezichtssimulator traint je gezichtsspieren en stimuleert de bloedcirculatie voor een stralende, gezonde en strakkere huid. Benieuwd naar deze magische methode? Klik hier!

natuurlijke facelift behandeling

Totaal-concept

Bailine Tilburg biedt een totaalconcept voor een gezondere levensstijl. Onze 3 fasen bestaan uit een onderzoeksfase, behandelfase en resultaat- en onderhoudsfase. Hierbij zorgen we niet alleen voor spierstimulatie met ons EMS-programma, maar ook voor mentale motivatie en voedingsadvies. Ons doel is om jouw levensstijl gezonder te maken, pijn te verminderen en je lichaam sterker te maken.

In de onderzoeksfase nemen we jouw lichaam en de persoonlijke situatie onder de loep. Zo stellen we een behandelplan op dat speciaal op jou is afgestemd. Naast de behandelingen krijg je ook persoonlijk voedingsadvies van een gewichtsconsulent in de behandelfase. En in de laatste fase werken we samen aan het behoud van het behaalde resultaat.

Zo werk je samen aan een blijvend resultaat. Vrijblijvend kennismaken? Boek dan nu een vrijblijvende proefbehandeling!

Wat klanten over ons zeggen

 “Dankzij deze methode voel ik me fitter en gezonder, geen eetbuien meer en ik let beter op mijn voeding. En het mooiste is dat ik zonder al te veel moeite al 10 kilo ben afgevallen!” 

Antoinette

“Bailine is voor mij dé manier om me beter te voelen. Ik heb minder pijn in mijn schouders en voel me energieker. En alsof dat nog niet genoeg is, is mijn lichaam ook nog eens slanker geworden. Geweldig!”

Anja

Onze studio in Tilburg

Ik ben Bethly Jansen, gecertificeerd Bailine therapeute en ervaringsdeskundige op het gebied van figuurverbetering, gezonde voeding, pijnbestrijding, natuurlijke facelift, lymfedrainage, mentale motivatie, gewichtsconsulentie, orthomoleculair voedings- en suppletieadvies, EMB bloedtest en e-BIODY meting. Ik begeleid mannen en vrouwen naar een gezondere leefstijl en help hen op een ontspannen manier krachttraining te doen om zo hun figuur te verbeteren en pijnklachten te verminderen. Mijn kennis en ervaring deel ik graag met anderen en tijdens een gratis en vrijblijvende proefbehandeling kun je kennismaken met alles wat Bailine te bieden heeft op het gebied van gezonde voeding, figuurverbetering, pijnbestrijding en mentale motivatie.

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Bailine Tilburg! Onze studio is ook goed te bereiken vanuit Dongen, Rijen, Gilze, Hulten, Goirle en Loon op Zand.

EMS behandelruimtes bailine studio

Openingstijden Bailine Tilburg

Maandag:
09.00 – 12.00 uur
17.00 – 20.00 uur
Dinsdag: 13.00 – 17.00 uur
Woensdag: 09.00 – 12.00 uur (even weken)
Donderdag:
09.00 – 12.00 uur
16.00 – 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 12.00 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag: Gesloten

Openingstijden Bailine Tilburg

Maandag:
09.00 – 12.00 uur
17.00 – 21.00 uur
Dinsdag: 13.00 – 17.00 uur
Woensdag: 09.00 – 12.00 uur (even weken)
Donderdag: 09.00 – 12.00 uur
16.00 – 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 12.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten