Al 60 jaar expert in spiertraining, voeding, lifestyle, pijnverlichting en je gezondheid.

Bij Bailine begrijpen we dat jij uniek bent en dat elk lichaam op een andere manier functioneert. Precies daarom werd 60 jaar geleden Bailine opgericht. Of het nu gaat om figuurvorming, pijnverlichting of hele specifieke klachten, we werken een programma af die volledig is afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Dé Bailine methode

De expertise die we in 60 jaar hebben opgebouwd, passen we toe op elk individu middels de bewezen Bailine methode met wereldwijd meer dan 100 vestigingen. We beginnen met het onderzoeken van jouw lichaam en stellen hier een gepersonaliseerd plan voor op. Samen met onze betrokken specialisten werken we op een veilige en betrouwbare manier naar jouw bewuste levensstijl met blijvend resultaat.

Hiermee helpen wij jou

Herken jij jezelf in één van onderstaande punten?

Wacht dan niet langer en zet de 1e stap naar een vitale levensstijl. Meer energie, een strakker figuur, minder pijnklachten en werken aan je gezondheid in een privécabine volgens de bewezen Bailine methode.

  • Een traditionele sportschool heeft mij niet geholpen.

  • Werken aan mijn gezondheid in een privécabine klinkt erg prettig.

  • Ik ben niet tevreden over mijn figuur.

  • Ondanks meerdere diëten, ben ik niet tevreden over de resultaten.

  • Ik heb geen behoefte meer aan het zoveelste crash dieet.

  • Mijn doel is een strakker lichaam.

  • Ik heb last van (oude) blessures die opspelen.

  • De fysio biedt geen uitkomst voor mijn probleem.

  • Ik zoek hulp bij pijnklachten, stijfheid en vermoeidheid.

Wat zeggen klanten over ons?

Andre De Graaf

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Ikzelf kom er al een goede 6 jaar en zal er nog meerdere jaren blijven komen. Margriet is, naast een geïnteresseerde open en lieve vrouw, ook een vrouw met de nodige medische kennis. De reden dat ik naar Margriet ben gegaan, is omdat Bailine goed kan helpen tegen diverse ontstekings- en pijnklachten, naast afvallen en mentale coaching’

Inge Jacobs

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Al jaren loop ik met klachten en sinds een tijdje weet ik dat het fybromyalgie is. Ik kom al langer bij Nelie, nu worden de behandelingen aangepast op mijn specifieke pijnen, en ik kan nog haast niet geloven hoe goed het gaat. Als ik ’s ochtends bij Bailine ben geweest, ben ik de dag zo goed als pijnvrij.…’

Benita Woerdeman-Muiteman

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Op een moment heb ik de open dag bezocht van Bailine. Na een heel prettig welkom, voelde het zo goed dat ik op dat moment besloot de stap te gaan zetten. Ik wilde gewicht kwijt, strakker in mijn vel zitten en een betere spiermassa hebben. Wat een mazzel dat je daar geen sportschool voor hoeft te bezoeken, want dat is niet mijn ding. Bij Bailine kan dit alles gerealiseerd worden! De electro stimulatie, de voedingsadviezen, het handige Bailine boek en natuurlijk het enthousiasme van de lieve mensen die werken bij Bailine. Ik zit nu op de helft van de behandelingen en de eerste centimeters zijn rondom verdwenen! Top top top. Voor diegene die twijfelen, vraag een proefbehandeling aan en bij heel veel verzekeraars wordt een deel en soms alles van de behandelingen vergoed aangezien Collette staat ingeschreven bij meerdere erkende instellingen waar verzekeraars zaken mee doen. Dus in dit geval… bij twijfel… toch doen!’

Begin aan jouw oplossing met een gratis startbehandeling

Je kunt Bailine nu tijdelijk gratis uitproberen! De eerste behandeling is voor een korte periode afgeprijsd van €75 naar €0!

Wat kun je van jouw eerste bezoek verwachten? Vooraf vul je een vragenlijst in over de stofwisseling van jouw eigen lichaam. De uitkomst hiervan bespreek je met een specialist. Vervolgens ervaar je de passieve EMS training in een privécabine! De specialist stelt een plan op, afgestemd op jou als individu. Er wordt gekeken naar wat het beste werkt voor jou.

Schrijf je in voor onze Bailine® Berichten

We sturen eens per kwartaal onze Bailine® Berichten. Dit is een digitale nieuwsbrief met daarin speciale acties en/of updates over onze behandelingen.

Akkoord privacy policy *

Lees onze privacyvoorwaarden hier.