De bewezen Bailine methode

Met wereldwijd meer dan 100 vestigingen en 60 jaar ervaring, is de unieke Bailine methode een bewezen proces naar een bewuste levensstijl met blijvend resultaat. We bieden geen lapmiddeltjes, maar kijken echt naar de kern van het probleem en hoe dit opgelost kan worden. De Bailine methode bestaat uit 3 fases (onderzoek – behandeling – resultaat en onderhoud) waarin passieve EMS, mentale inspiratie en voedingsadviezen centraal staan. Volledig afgestemd op jou als individu en alle behandelingen vinden plaats in een privé cabine.

Elk behandelplan is anders

Iedere persoon is anders en daarmee ook ieder behandelplan. Kom jij voor afvallen, pijnbestrijding of heb je een ander doel? Wij stellen voor jou een plan van aanpak op omdat geen enkel persoon hetzelfde is. Denk aan een persoonlijk voedingsplan (inclusief supplementen) waarbij ook naar de gezinssituatie wordt gekeken, een unieke stofwisseling en het meten van jouw lichaam. Alle behandelingen vinden plaats in een privé cabine.

Al 60 jaar expert in spiertraining, voeding, lifestyle, pijnverlichting en je gezondheid.

Bij Bailine begrijpen we dat jij uniek bent en dat elk lichaam op een andere manier functioneert. Precies daarom werd 60 jaar geleden Bailine opgericht. Of het nu gaat om figuurvorming, pijnverlichting of hele specifieke klachten, we werken een programma af die volledig is afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Wat zeggen klanten over ons?

Andre De Graaf

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Ikzelf kom er al een goede 6 jaar en zal er nog meerdere jaren blijven komen. Margriet is, naast een geïnteresseerde open en lieve vrouw, ook een vrouw met de nodige medische kennis. De reden dat ik naar Margriet ben gegaan, is omdat Bailine goed kan helpen tegen diverse ontstekings- en pijnklachten, naast afvallen en mentale coaching’

Inge Jacobs

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Al jaren loop ik met klachten en sinds een tijdje weet ik dat het fybromyalgie is. Ik kom al langer bij Nelie, nu worden de behandelingen aangepast op mijn specifieke pijnen, en ik kan nog haast niet geloven hoe goed het gaat. Als ik ’s ochtends bij Bailine ben geweest, ben ik de dag zo goed als pijnvrij.…’

Benita Woerdeman-Muiteman

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Op een moment heb ik de open dag bezocht van Bailine. Na een heel prettig welkom, voelde het zo goed dat ik op dat moment besloot de stap te gaan zetten. Ik wilde gewicht kwijt, strakker in mijn vel zitten en een betere spiermassa hebben. Wat een mazzel dat je daar geen sportschool voor hoeft te bezoeken, want dat is niet mijn ding. Bij Bailine kan dit alles gerealiseerd worden! De electro stimulatie, de voedingsadviezen, het handige Bailine boek en natuurlijk het enthousiasme van de lieve mensen die werken bij Bailine. Ik zit nu op de helft van de behandelingen en de eerste centimeters zijn rondom verdwenen! Top top top. Voor diegene die twijfelen, vraag een proefbehandeling aan en bij heel veel verzekeraars wordt een deel en soms alles van de behandelingen vergoed aangezien Collette staat ingeschreven bij meerdere erkende instellingen waar verzekeraars zaken mee doen. Dus in dit geval… bij twijfel… toch doen!’

Begin aan jouw oplossing met een gratis startbehandeling

Al meer dan 60 jaar helpen we mensen bij spiertraining, voeding, lifestyle, pijnverlichting en gezondheid. Of het nu gaat om figuurvorming, het verlichten van pijn of hele specifieke klachten, onze experts stellen een programma op die volledig is afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Je kunt onze startbehandeling nu tijdelijk geheel kosteloos uitproberen! Je betaalt alleen deze week nog €0 i.p.v. €75 voor jouw eerste behandeling.