De bewezen Bailine methode

Met meer dan 100 vestigingen wereldwijd en een rijke geschiedenis van 60 jaar, staat de Bailine methode garant voor een diepgaande verandering in jouw levensstijl, met resultaten die blijven. Geen tijdelijke oplossingen, maar een grondige aanpak die zich richt op de wortel van jouw uitdagingen.

Ons driestapsproces – de analyse, de behandelingen, en het blijvend onderhoud – combineert passieve EMS, mentale coaching en op maat gemaakte voedingsadviezen, helemaal afgestemd op jouw unieke behoeften. Alle behandelingen vinden plaats in de rust en privacy van een individuele cabine.

Een uniek en persoonlijk behandelplan voor jou!

Bij Bailine begrijpen we dat iedereen uniek is, en daarom is ook elk van onze behandelplannen uniek. Of je nu komt voor gewichtsverlies, pijnbestrijding, of een ander persoonlijk doel, wij ontwerpen een specifiek plan dat past bij jouw individuele behoeften.

Jouw plan kan variëren van een op maat gemaakt voedingsplan, inclusief voedingssupplementen, tot plan dat nauwkeurig is afgestemd op jouw specifieke stofwisseling en lichaamsmetingen. En al onze behandelingen vinden plaats in de rust en privacy van een eigen cabine, speciaal voor jou.

60 jaar aan de top in gezondheid en welzijn – Ontdek Bailine!

Bij Bailine zijn we trots op onze zes decennia aan ervaring in het vormen van figuren, het geven van voedingsadvies, het verlichten van (chronische) pijn en het begeleiden op gebied van de algehele gezondheidszorg. Het feit dajij uniek bent inspireert ons! Daarom ontwikkelen wij programma’s die perfect aansluiten bij jouw individuele lichaamsbehoeften en doelstellingen.

Of je nu streeft naar een strakker figuur, verlichting van pijn, of het aanpakken van specifieke gezondheidsklachten, wij staan klaar met een plan dat volledig is afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Maak de sprong naar een gezonder jij!

Wat zeggen klanten over ons?

Andre De Graaf

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Ikzelf kom er al een goede 6 jaar en zal er nog meerdere jaren blijven komen. Margriet is, naast een geïnteresseerde open en lieve vrouw, ook een vrouw met de nodige medische kennis. De reden dat ik naar Margriet ben gegaan, is omdat Bailine goed kan helpen tegen diverse ontstekings- en pijnklachten, naast afvallen en mentale coaching’

Petra van Woerkom

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Al jaren loop ik met klachten en sinds een tijdje weet ik dat het fybromyalgie is. Ik kom al langer bij Yvon, nu worden de behandelingen aangepast op mijn specifieke pijnen, en ik kan nog haast niet geloven hoe goed het gaat. Als ik ’s ochtends bij Bailine ben geweest, ben ik de dag zo goed als pijnvrij.…’

Benita Woerdeman-Muiteman

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Op een moment heb ik de open dag bezocht van Bailine. Na een heel prettig welkom, voelde het zo goed dat ik op dat moment besloot de stap te gaan zetten. Ik wilde gewicht kwijt, strakker in mijn vel zitten en een betere spiermassa hebben. Wat een mazzel dat je daar geen sportschool voor hoeft te bezoeken, want dat is niet mijn ding. Bij Bailine kan dit alles gerealiseerd worden! De electro stimulatie, de voedingsadviezen, het handige Bailine boek en natuurlijk het enthousiasme van de lieve mensen die werken bij Bailine. Ik zit nu op de helft van de behandelingen en de eerste centimeters zijn rondom verdwenen! Top top top. Voor diegene die twijfelen, vraag een proefbehandeling aan en bij heel veel verzekeraars wordt een deel en soms alles van de behandelingen vergoed aangezien Collette staat ingeschreven bij meerdere erkende instellingen waar verzekeraars zaken mee doen. Dus in dit geval… bij twijfel… toch doen!’

Is jouw doel om af te vallen, pijn te bestrijden of spieren te verstevigen? Maak gratis kennis met Bailine.

Met een geschiedenis van meer dan 60 jaar in figuurvorming, spiertraining, voeding, pijnverlichting en het bevorderen van algehele gezondheid, staat Bailine klaar om je te helpen je doelen te bereiken. Onze deskundigen ontwerpen een programma dat perfect aansluit bij jouw unieke wensen en mogelijkheden, of het nu gaat om het vormen van je figuur, het verlichten van pijn, of het aanpakken van specifieke gezondheidsuitdagingen.

Grijp deze exclusieve kans om zelf de effectiviteit van Bailine te ervaren, helemaal gratis! Voor een beperkte tijd kun je je aanmelden voor onze introductiebehandeling, normaal geprijsd op €75, maar nu volledig kosteloos. Zet vandaag nog de eerste stap naar een gezondere en gelukkigere jij!