Over Bailine®

Ontdek de innovatieve wereld van Bailine: Fitness en Welzijn heruitgevonden!

Bailine, een Noorse pionier, revolutioneert de manier waarop mannen en vrouwen hun figuur vormen, hun voeding optimaliseren, mentaal groeien en pijn verlichten. Wij bieden zelfs een natuurlijke facelift! Ons streven? Een gezondere levensstijl en meer zelfvertrouwen voor jou. Het hart van het Bailine-concept? Geavanceerde spiersimulatoren, een unieke methode ontwikkeld door wetenschapper Kurt Bai meer dan 60 jaar geleden.

De oorsprong: een ruimtevaartuitdaging

Het begon allemaal met Kurt Bai’s zoektocht naar een manier om astronauten in de ruimte te trainen zonder traditionele sportschoolmethoden. Zijn oplossing: spierstimulatie door middel van elektrische impulsen, wat leidde tot de baanbrekende ontwikkeling van Elektrostimulatie (EMS). Deze technologie is sindsdien verrijkt met de nieuwste ICT- en elektrotrainingsinnovaties, resulterend in een veelzijdige, computergestuurde trainingssimulator.

Sporten terwijl je ontspant

Met onze elektrotraining transformeer je je lichaam terwijl je ontspant. Deze methode bouwt spiermassa op en versterkt spieren, inclusief die spieren die met conventionele methoden moeilijk te bereiken zijn. Onze EMS-behandeling maakt gerichte spieractivatie mogelijk, waardoor je elke spier in je lichaam efficiënt kunt trainen.

Bailine nodigt je uit om deel uit te maken van deze revolutie in fitness en welzijn. Waarom wachten? Begin vandaag nog aan jouw Bailine-avontuur!”

Maximaliseer je training met 30 minuten EMS bij Bailine: Snel, Efficiënt, Revolutionair!

Stel je voor: slechts 30 minuten EMS-training bij Bailine staat gelijk aan een intensieve workout van 1,5 tot 2 uur! Dit is de perfecte oplossing voor zowel mannen als vrouwen die weinig tijd hebben of fysieke beperkingen ervaren. Zelfs met een blessure kun je met onze training je spieren effectief versterken.

Met meer dan 115 gespecialiseerde programma’s bieden wij een resultaatgericht behandelplan voor iedereen, of je nu focust op buik, taille, heupen, nek of knieën.
Onze spierstimulator is niet alleen een krachtopbouwer, maar ook een sleutel tot soepelere spiermassa. Na elke sessie geniet je van een verhoogde stofwisseling, zelfs tijdens zittende activiteiten.

Bij Bailine geloven we in de kracht van ons totaalconcept. Investeren in je lichaam is een geschenk aan jezelf. Onze missie: het beste in jou naar boven halen met gerichte stimulatie, terwijl we streven naar concrete doelen zoals gewichtsverlies, vermindering van gezondheidsklachten of verbetering van het metabolisme.

Bewezen succes: meer dan fitness

Na 55 jaar is EMS in combinatie met persoonlijke begeleiding bij Bailine een bewezen effectief concept. We hebben duizenden cliënten geholpen hun doelen te bereiken, niet alleen in figuurvorming en pijnverlichting, maar ook in revalidatie na een Corona-besmetting. Dit bevestigt de enorme waarde van elektrostimulatie, erkend in zowel de fitness- als medische wereld.

Bailine – Jouw partner in succesvolle en efficiënte lichaamstransformatie.

“Als je je van binnen goed voelt, straal je dat van buiten uit!”