Totaal-concept

Bij Bailine werken we met een stappenplan die bestaat uit 3 fases (onderzoek – behandeling – resultaat en onderhoud) waarin zowel spierstimulatie middels ons (EMS) programma, als mentale motivatie en voedingsadviezen centraal staan. Dit stappenplan is afgestemd op jouw type stofwisseling, het soort figuur wat je hebt, je wel of niet lichamelijke en/of chronische klachten hebt en het doel wat jij graag wilt behalen. Ook kan het zijn dat je komt voor pijnbestrijding, dat je zware vermoeide benen hebt of hormonaal uit balans bent. Kortom: geen enkel behandelplan is hetzelfde.

Daarom starten we met een vrijblijvend intakegesprek en een gratis EMS-proefbehandeling met, indien gewenst, een complete figuuranalyse inclusief een analyse van jouw lichaamssamenstelling middels een eBIODY meting. Deze meting laat ons laat zien wat jouw werkelijke spiermassa, vetmassa en vochtpercentage is en of je wel genoeg voedingsstoffen binnen krijgt. Dit kun je bijhouden in jouw eigen digitale omgeving.

Kom jij voor afvallen, pijnbestrijding of heb je een ander doel? Wij stellen voor jou een plan van aanpak op omdat geen enkel persoon hetzelfde is.

Onderzoeksfase

 • Persoonlijk behandelplan
 • eBIODY-analyses
 • Stofwisselingsonderzoek
 • Voortgangsmeting en evaluatiegesprek iedere 5e behandeling (15 min.)
 • Leefstijl advisering (o.a. balans voeding en beweging)
 • 2x per week EMS met 150 verschillende programma’s
 • Gebruik van Bailine boek en audio

Ken je dat? Ga je vol goede moed samen met je vriend of vriendin met voeding en afvallen aan de slag, verliest de ander wel gewicht en jij niet. Dat heeft te maken met bepaalde voeding die bij een bepaalde stofwisseling past. Bij de een werkt het wel om koolhydraatarm te eten en bij de ander niet. Maar hoe weet je nu welke type stofwisseling je hebt? Dat is wat we samen met jou gaan onderzoeken zodat we ervoor kunnen zorgen dat er een goede verbranding plaatsvindt, je centimeters gaat verliezen en je als eindresultaat in balans blijft (na je doel te hebben behaald).

Wist je dat voeding en beweging bij elkaar horen? Wanneer je goed en gezond eet maar niet genoeg beweegt, dan kan het zomaar zijn dat het niets uithaalt (in centimeters). Dit werkt andersom ook zo; goed bewegen zonder goed te eten, kan er ook voor zorgen dat je weinig verandering in je lijf ziet. We richten ons daarom in de eerste fase ook op de balans tussen voeding en beweging. Heb jij het niet nodig om af te vallen, maar zou je wél strakker in je vel willen zitten of heb je pijnklachten door bijvoorbeeld reuma, fibromyalgie of heb je last van je darmen? Daar passen we ons behandelplan op aan en daarmee kunnen we je zeker helpen.

Behandelfase

 • Persoonlijk behandelplan
 • Voortgangsmeting en evaluatiegesprek iedere 5e behandeling (15 min.)
 • Leefstijl advisering (o.a. balans voeding en beweging)
 • 2x per week EMS met 150 verschillende programma’s
 • Gebruik van Bailine boek en audio

Na de onderzoeksfase weet jij welke type stofwisseling je hebt. Heb je een snelle stofwisseling, een langzame stofwisseling, of zit je er juist tussenin? In deze fase ga je ervaren hoe jij je voelt als je dat heerlijke glas wijn drinkt of een gebakje bij de koffie eet. Het zoeken van je type stofwisseling is geen dieet, het is zoeken naar je balans. Hoe reageert jouw lichaam? Blijf je in de verbranding? Hoe wil je dat jouw lichaam reageert? Samen gaan we tijdens dit traject zoeken naar jouw persoonlijke balans.

In het traject voor het verlichten van pijn, gaan we het rustig opbouwen. Wil je te snel? Dan leidt dat niet tot het gewenste eindresultaat. Te snel is vaak 1 stap vooruit en 2 stappen terug. Dat klinkt je vast bekend in de oren. Met de EMS behandeling van Bailine helpen wij je het tempo te bepalen en op te bouwen naar een voor jou prettig tempo.

Resultaat en onderhoud

 • 1x per week EMS met 90 verschillende programma’s

In de laatste fase ga je vanzelf de puntjes op de i zetten. Je beweegt makkelijker, je hebt meer energie en zo zachtjes aan merk je dat je klachten afnemen.

Je merkt dat het spelen met de (klein)kinderen makkelijker wordt, dat je weer kunt wandelen en fietsen zonder klachten, dat je makkelijker uit bed stapt of je je schoenen weer beter aan krijgt. Kortom; de pijn is verminderd, het leven wordt weer aangenamer. En nu vasthouden! We hebben een onderhoudsfase ontwikkeld waarmee je op effectieve wijze op gewicht blijft. Daarom is het erg belangrijk dat je doorgaat met onze EMS nadat je het gewenste resultaat hebt bereikt. Het is een frustrerende ervaring als je gewicht weer toeneemt na het behalen van je gewenste resultaat. We helpen je om je nieuwe gewicht vast te houden nadat je bent afgevallen. Hou vast aan de gewoonten die je doelstellingen tot een succes maakten. Zodra je weer een paar kilo aankomt, moet je terugvallen op de gewoonten die je hielpen om af te vallen. Een terugval hoort bij het veranderingsproces en is geen losstaande gebeurtenis die slechts een enkeling overkomt. Je bezoekt ons minder vaak dan in de eerste fases. Bailine helpt je verder om de manier waarop je over jezelf denkt, je voeding en je levensstijl te wijzigen. Wij helpen je inzien dat je een levenslange verplichting ten opzichte van jezelf bent aangegaan.

Tarieven

Geen lichaam is hetzelfde, geen persoon is hetzelfde, de intensiteit van bewegen is niet hetzelfde en ook ieders wens is anders. Dat betekent dat het behandelplan en de tarieven niet voor iedereen gelijk zijn. We hanteren een trainingstarief per fase, maar let op: het aantal trainingen per fase wijkt dus per persoon af voor het resultaatgerichte doel.

* een sessie duurt 30 minuten

EMS-Facelift

Wanneer je het Bailine Gezichtsbehandelingsprogramma gebruikt, worden de spieren strakker gemaakt. Het volume van de spieren neemt toe en de contouren van het gezicht worden op een natuurlijke manier verscherpt. De huid wordt strakker en de rimpels zien er zachter uit.

“De Bailine methode is bijzonder fijn en ontspannend. Dankzij Bailine heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en ik voel me lekkerder in mijn vel, met minder kilo’s en een slankere buikomvang.”

Hil Kee, Klant bij Bailine Eindhoven