Afvallen & pijnverlichting in Haarlem

Hulp bij afvallen, minder (chronische) pijn ervaren en/of steun bij de zoektocht naar een vitale levensstijl. Bij Bailine Haarlem zijn wij het steuntje in de rug voor mannen en vrouwen uit Haalem en omstreken. Boek direct een gratis introductiebehandeling in een privécabine.

Herken jij jezelf in één van onderstaande punten?

Wacht dan niet langer en zet de eerste stap naar een vitale levensstijl. Bailine is al 60 jaar expert in afvallen, voeding en pijnverlichting voor mannen en vrouwen. De expertise die we in 60 jaar hebben opgebouwd, passen we toe op elk individu middels de bewezen Bailine methode met wereldwijd meer dan 100 vestigingen

  • Een traditionele sportschool heeft mij niet geholpen om mijn doelen te behalen.

  • Werken aan mijn gezondheid in een privécabine klinkt erg prettig.

  • Ik wil graag op een verantwoordelijke manier afvallen.

  • Ik wil graag een strakker lichaam.
  • Ondanks meerdere diëten, ben ik niet tevreden over de resultaten.

  • Ik heb geen behoefte meer aan het zoveelste crash dieet.

  • Ik heb last van (oude) blessures die opspelen.

  • Ik zoek hulp bij pijnklachten, stijfheid en vermoeidheid.

Afvallen in een privécabine in Haarlem

Afvallen is een proces dat voor iedereen anders kan zijn en daarom bieden we een persoonlijke aanpak. Bij Bailine Haarlem stellen we altijd een persoonlijk behandelplan op afhankelijk van jouw doelen en lichaamstype. Ook bij ondergewicht kunnen we je helpen in Haarlem. Alle behandelingen vinden plaats in privécabines waarbij onze specialisten je begeleiden.

EMS training en man met EMS pads op
Vrouw behandelend met EMS pads op bovenarm

Pijnverlichting in Haarlem

Bailine Haarlem helpt pijnklachten te verminderen of zelfs te verhelpen, ook bij chronische pijnklachten. Door het herstellen van weefselschade door de omliggende spieren te trainen, worden blessures en andere (chronische) pijn verlicht. We bieden persoonlijke aandacht met een behandeling op maat. Onze specialisten in Haarlem helpen je met pijnverlichting.

Voedingsadviezen aansluitend op jouw gezinssituatie

Vaak speelt verkeerde voeding een grote rol bij futloosheid, een gebrek aan energie en zorgt het voor moeite bij afvallen. De voedingsdeskundigen van Bailine helpen je. Samen met de deskundigen stel je smaakvolle en voedzame maaltijd op die perfect aansluiten bij jouw levensstijl en gezinssituatie.

EMS training en man met EMS pads op

Over onze studio in Haarlem

Als trotse eigenaresse van de Bailine studio in Haarlem help ik mensen al 2 jaar met figuurvorming, voedingsadvies en pijnvermindering. Ik ben zelf ook succesvol afgevallen dankzij de Bailine methode, die gespecialiseerd is in figuurvorming door middel van elektrostimulatie (EMS). Bailine biedt ook voedingsadviezen en kan mensen met lichamelijke klachten en chronische pijnen helpen. Mijn baan bij Bailine is de leukste baan uit mijn werkzame leven en het geeft me veel voldoening om mensen te helpen hun doelen te bereiken. Samen gaan we voor een gezond en pijnvrij leven!

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Bailine Haarlem! Onze studio is ook goed te bereiken vanuit Bloemendaal, Overveen, Velserbroek, Vijfhuizen en Spaarndam.

Bailine® Haarlem

Christianne Wevers

Marnixplein 21
2023 RL Haarlem

Wat zeggen klanten over Bailine?

Andre De Graaf

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Ikzelf kom er al een goede 6 jaar en zal er nog meerdere jaren blijven komen. Margriet is, naast een geïnteresseerde open en lieve vrouw, ook een vrouw met de nodige medische kennis. De reden dat ik naar Margriet ben gegaan, is omdat Bailine goed kan helpen tegen diverse ontstekings- en pijnklachten, naast afvallen en mentale coaching’

Petra van Woerkom

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Al jaren loop ik met klachten en sinds een tijdje weet ik dat het fybromyalgie is. Ik kom al langer bij Yvon, nu worden de behandelingen aangepast op mijn specifieke pijnen, en ik kan nog haast niet geloven hoe goed het gaat. Als ik ’s ochtends bij Bailine ben geweest, ben ik de dag zo goed als pijnvrij.…’

Benita Woerdeman-Muiteman

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Op een moment heb ik de open dag bezocht van Bailine. Na een heel prettig welkom, voelde het zo goed dat ik op dat moment besloot de stap te gaan zetten. Ik wilde gewicht kwijt, strakker in mijn vel zitten en een betere spiermassa hebben. Wat een mazzel dat je daar geen sportschool voor hoeft te bezoeken, want dat is niet mijn ding. Bij Bailine kan dit alles gerealiseerd worden! De electro stimulatie, de voedingsadviezen, het handige Bailine boek en natuurlijk het enthousiasme van de lieve mensen die werken bij Bailine. Ik zit nu op de helft van de behandelingen en de eerste centimeters zijn rondom verdwenen! Top top top. Voor diegene die twijfelen, vraag een proefbehandeling aan en bij heel veel verzekeraars wordt een deel en soms alles van de behandelingen vergoed aangezien Collette staat ingeschreven bij meerdere erkende instellingen waar verzekeraars zaken mee doen. Dus in dit geval… bij twijfel… toch doen!’

Begin aan jouw oplossing in Haarlem

Probeer Bailine Haarlem vrijblijvend uit. De eerste behandeling in een privécabine is voor een korte periode afgeprijsd van €75 naar €0! Bij Bailine begrijpen we dat jij uniek bent en dat elk lichaam op een andere manier functioneert. Lees meer over de introductiebehandeling via onderstaande knop. Óf zet direct de eerste stap naar jouw oplossing met een gratis introductiebehandeling.

Of vul hier direct je e-mailadres in

Begin direct aan jouw oplossing door onderstaand formulier in te vullen. Onze experts nemen spoedig contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Openingstijden Bailine Haarlem

Maandag:
09.00 – 19.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 13.00 uur
Woensdag: Gesloten
Donderdag:
09.00 – 19.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 13.00 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag: Gesloten

Openingstijden Bailine Haarlem

Maandag:
09.00 – 19.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 13.00 uur
Woensdag: gesloten
Donderdag: 09.00 – 19.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 13.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Schrijf je in voor onze Bailine® Berichten

We sturen eens per kwartaal onze Bailine® Berichten. Dit is een digitale nieuwsbrief met daarin speciale acties en/of updates over onze behandelingen.

Akkoord privacy policy *

Lees onze privacyvoorwaarden hier.