Bailine® Haarlem

Christianne Wevers

Marnixplein 21
2023 RL Haarlem

EMS Studio Haarlem

Voor een effectieve oplossing op het gebied van afvallen, (chronische) pijnverlichting en het realiseren van een natuurlijke facelift in Haarlem en omgeving, ben je bij Bailine Haarlem aan het juiste adres. Elektrostimulatie (EMS) maakt het mogelijk om spiermassa op te bouwen in rust, wat resulteert in een strakker, slanker en sterker lichaam. EMS kan ook uitkomst bieden bij (chronische) pijnklachten. Het is een unieke manier van trainen voor iedereen die niet kan of wil sporten in Haarlem.

Bij Bailine Haarlem begeleiden we zowel mannen als vrouwen om hun persoonlijke doelen te behalen en zich goed in hun vel te laten voelen. Of je nu wilt afvallen, afslanken, pijn wilt verlichten of een natuurlijke facelift wilt, onze specialisten begeleiden je op professionele wijze en zorgen ervoor dat je het beste uit jezelf haalt.

Ons aanbod

Figuurcorrectie

Figuurvorming (o.a. krachttraining, afvallen), voedingsadviezen en mentale motivatie.

Pijnverlichting

Vermindering (sport)blessures aan de zenuwen, verlichting bij chronische klachten en lymfedrainage.

Facelift

Gezichtsstimulator (o.a. huidverjonging, -versteviging, stimulatie bloedcirculatie, rimpelvermindering).

Afvallen in Haarlem

Bij Bailine Haarlem volg je altijd een persoonlijk behandelplan, waarbij krachttraining een belangrijke rol speelt in het opbouwen van spiermassa. Spieren verbranden meer calorieën dan vetweefsel, wat betekent dat je lichaam meer calorieën zal verbranden in rust. Het resultaat? Je zult afvallen en afslanken, met als gevolg een strakker, slanker en gespierder lichaam. We bieden een persoonlijke aanpak, afhankelijk van de doelen en het lichaamstype. Naast Bailine specialist is iedere Bailine therapeut ook voedingsconsulent. Zo kunnen we op verantwoorde wijze aan de slag gaan voor het realiseren van minder pijn, een strakker gezicht of een gezonder gewicht. We maken gebruik van persoonlijke voedingsadviezen, afgestemd op jouw type stofwisseling. Ook bij ondergewicht kunnen we je in Haarlem helpen. Meer informatie over EMS-training vind je hier.

EMS training en man met EMS pads op
Vrouw behandelend met EMS pads op bovenarm

(Chronische) Pijnverlichting in Haarlem

Bailine Haarlem maakt gebruik van elektrostimulatie om pijnklachten te verminderen of op te lossen, zelfs bij chronische pijn. We herstellen weefselschade door omliggende spieren verantwoord en effectief te trainen. Zo wordt de spieractiviteit verhoogd zonder het lichaam te overbelasten, wat leidt tot pijnbestrijding en verlichting van blessures en andere (chronische) pijnklachten. Ons team biedt persoonlijke aandacht voor elke klant, omdat elke pijnklacht anders is. Door onze persoonlijke aanpak kun je rekenen op een behandeling op maat. Wil je meer weten over hoe elektrostimulatie specifieke pijnklachten kan verminderen of verhelpen? Lees hier meer over EMS-pijnverlichting.

Natuurlijke facelift? Dat kan bij Bailine Haarlem!

Wil je op een veilige en natuurlijke manier een strakke, stralende en gezonde huid krijgen zonder chirurgie? De EMS-Facelift van Bailine kan hierbij helpen! De Bailine gezichtsimulator traint de gezichtsspieren en stimuleert de bloedcirculatie. Zo krijg je een facelift zonder operatie. Meer informatie? Klik hier!

natuurlijke facelift behandeling

De bewezen Bailine methode

Bij Bailine Haarlem werken we met de bewezen Bailine methode bestaande uit drie behandelfases: de onderzoeksfase, de behandelfase en de resultaat- en onderhoudsfase. Deze fases omvatten spierstimulatie via ons EMS-programma, mentale motivatie en voedingsadviezen. Dit resulteert in een gezondere levensstijl, minder pijn en een sterker lichaam.

In de onderzoeksfase doen we uitgebreid onderzoek naar jouw lichaam en persoonlijke situatie, zodat we een op maat gemaakt behandelplan kunnen opstellen. In de behandelfase ga je aan de slag met de behandelingen en krijg je persoonlijk voedingsadvies van een gewichtsconsulent bij Bailine. In de laatste fase werken we aan het behoud van het behaalde resultaat. Om te kijken of het Bailine concept bij jou past, bieden wij een vrijblijvende proefbehandeling aan waarbij we de verschillende mogelijkheden bespreken.

Benieuwd of Bailine ook voor jou de juiste stimulans kan zijn? Boek hier een gratis en vrijblijvend een proefbehandeling.

Wat klanten over ons zeggen

 “Dankzij deze methode voel ik me fitter en gezonder, geen eetbuien meer en ik let beter op mijn voeding. En het mooiste is dat ik zonder al te veel moeite al 10 kilo ben afgevallen!” 

Antoinette

“Bailine is voor mij dé manier om me beter te voelen. Ik heb minder pijn in mijn schouders en voel me energieker. En alsof dat nog niet genoeg is, is mijn lichaam ook nog eens slanker geworden. Geweldig!”

Anja

Onze studio in Haarlem

Als trotse eigenaresse van de Bailine studio in Haarlem help ik mensen al 2 jaar met figuurvorming, voedingsadvies en pijnvermindering. Ik ben zelf ook succesvol afgevallen dankzij de Bailine methode, die gespecialiseerd is in figuurvorming door middel van elektrostimulatie (EMS). Bailine biedt ook voedingsadviezen en kan mensen met lichamelijke klachten en chronische pijnen helpen. Mijn baan bij Bailine is de leukste baan uit mijn werkzame leven en het geeft me veel voldoening om mensen te helpen hun doelen te bereiken. Samen gaan we voor een gezond en pijnvrij leven!

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Bailine Haarlem! Onze studio is ook goed te bereiken vanuit Bloemendaal, Overveen, Velserbroek, Vijfhuizen en Spaarndam.

EMS behandelruimtes bailine studio

Openingstijden Bailine Haarlem

Maandag:
09.00 – 19.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 13.00 uur
Woensdag: Gesloten
Donderdag:
09.00 – 19.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 13.00 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag: Gesloten

Openingstijden Bailine Haarlem

Maandag:
09.00 – 20.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 13.00 uur
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 09.00 – 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 13.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten