Afvallen & pijnverlichting in Oegstgeest

Bailine Oegstgeest is een plek waar mannen en vrouwen uit Oegstgeest en omstreken terecht kunnen voor hulp bij afvallen, het verminderen van (chronische) pijnklachten en/of hulp zoeken bij een vitale levensstijl. Maak direct vrijblijvend een afspraak voor een introductiebehandeling in onze privécabine.

Bailine Oegstgeest zoekt een nieuwe ondernemer!

Dit is een bijzondere kans voor iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in zijn/haar leven. Je bent je eigen baas en krijgt steun van een ervaren groep mede ondernemers van het Bailine Nederland team. Ons motto: Zoveel mogelijk mensen in Nederland helpen zich lekkerder in hun vel te voelen met minder pijnklachten!

Herken jij jezelf in één van onderstaande punten?

Wacht dan niet langer en zet de eerste stap naar een vitale levensstijl. Bailine is al 60 jaar expert in afvallen, voeding en pijnverlichting voor mannen en vrouwen. De expertise die we in 60 jaar hebben opgebouwd, passen we toe op elk individu middels de bewezen Bailine methode met wereldwijd meer dan 100 vestigingen.

  • Een traditionele sportschool heeft mij niet geholpen om mijn doelen te behalen.

  • Werken aan mijn gezondheid in een privécabine klinkt erg prettig.

  • Ik wil graag op een verantwoordelijke manier afvallen.

  • Ik wil graag een strakker lichaam.
  • Ondanks meerdere diëten, ben ik niet tevreden over de resultaten.

  • Ik heb geen behoefte meer aan het zoveelste crash dieet.

  • Ik heb last van (oude) blessures die opspelen.

  • Ik zoek hulp bij pijnklachten, stijfheid en vermoeidheid.

Afvallen in een privécabine in Oegstgeest

Bailine Oegstgeest zal altijd een persoonlijk behandelplan voor jou als persoon opstellen. We helpen je met een persoonlijke aanpak, afhankelijk van je doelen en lichaamstype. Als je een te licht gewicht hebt, kunnen we je ook in Oegstgeest helpen. Onze behandelingen worden uitgevoerd in een privécabine, met een van onze specialisten.

EMS training en man met EMS pads op
Vrouw behandelend met EMS pads op bovenarm

Pijnverlichting in Oegstgeest

Bailine Oegstgeest helpt bij het verminderen of verhelpen van pijnklachten, ook bij chronische pijn. We trainen de omliggende spieren om weefselschade te herstellen. Zo verlicht je blessures en andere pijnklachten. Het team in Oegstgeest is gespecialiseerd in het bieden van individuele behandelingen, waardoor we een behandeling op maat kunnen bieden.

Voedingsadviezen aansluitend op jouw gezinssituatie

Heb je last van futloosheid, gebrek aan energie of heb je moeite met afvallen? Voeding is vaak een oorzaak van deze problemen. Onze voedingsdeskundigen maken heerlijke en voedzame maaltijden die perfect passen bij jouw levensstijl en, misschien nog wel belangrijker, bij jouw gezin.

EMS training en man met EMS pads op

Over onze studio in Oegstgeest

Hallo, ik ben Tineke Switzar. Ik ben EMS-therapeut, gewichtsconsulent en orthomoleculair adviseur. Ik ben in 2014 begonnen met het onderzoeken van voeding nadat ik te maken kreeg met voeding gerelateerde ziektes in mijn omgeving. Ik heb me verdiept in voeding en andere aspecten van een gezonde levensstijl en heb geleerd dat iedereen uniek is en een andere stofwisseling heeft. Met Bailine gaan we op zoek naar jouw stofwisseling en passen we jouw levensstijl aan zodat je je fit en vitaal voelt. Als Bailine therapeut vind ik het leuk om echt contact te hebben met mensen en hen te helpen om fit, vitaal, gelukkig en in balans te zijn.

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Bailine Oegstgeest! Onze studio is ook goed te bereiken vanuit Leiden, Rijnsburg, Katwijk aan Zee, Voorhout en Warmond.

Bailine® Oegstgeest

Tineke Switzar

Irislaan 281-F
2343 CM Oegstgeest

Wat zeggen klanten over Bailine?

Andre De Graaf

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Ikzelf kom er al een goede 6 jaar en zal er nog meerdere jaren blijven komen. Marga is, naast een geïnteresseerde open en lieve vrouw, ook een vrouw met de nodige medische kennis. De reden dat ik naar Marga ben gegaan, is omdat Bailine goed kan helpen tegen diverse ontstekings- en pijnklachten, naast afvallen en mentale coaching’

Petra van Woerkom

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Al jaren loop ik met klachten en sinds een tijdje weet ik dat het fybromyalgie is. Ik kom al langer bij Yvon, nu worden de behandelingen aangepast op mijn specifieke pijnen, en ik kan nog haast niet geloven hoe goed het gaat. Als ik ’s ochtends bij Bailine ben geweest, ben ik de dag zo goed als pijnvrij.…’

Benita Woerdeman-Muiteman

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Op een moment heb ik de open dag bezocht van Bailine. Na een heel prettig welkom, voelde het zo goed dat ik op dat moment besloot de stap te gaan zetten. Ik wilde gewicht kwijt, strakker in mijn vel zitten en een betere spiermassa hebben. Wat een mazzel dat je daar geen sportschool voor hoeft te bezoeken, want dat is niet mijn ding. Bij Bailine kan dit alles gerealiseerd worden! De electro stimulatie, de voedingsadviezen, het handige Bailine boek en natuurlijk het enthousiasme van de lieve mensen die werken bij Bailine. Ik zit nu op de helft van de behandelingen en de eerste centimeters zijn rondom verdwenen! Top top top. Voor diegene die twijfelen, vraag een proefbehandeling aan en bij heel veel verzekeraars wordt een deel en soms alles van de behandelingen vergoed aangezien Collette staat ingeschreven bij meerdere erkende instellingen waar verzekeraars zaken mee doen. Dus in dit geval… bij twijfel… toch doen!’

Begin aan jouw oplossing in Oegstgeest

Probeer Bailine Oegstgeest vrijblijvend uit. De eerste behandeling in een privécabine is voor een korte periode afgeprijsd van €75 naar €0! Bij Bailine begrijpen we dat jij uniek bent en dat elk lichaam op een andere manier functioneert. Lees meer over de introductiebehandeling via onderstaande knop. Óf zet direct de eerste stap naar jouw oplossing met een gratis introductiebehandeling.

Of vul hier direct je e-mailadres in

Begin direct aan jouw oplossing door onderstaand formulier in te vullen. Onze experts nemen spoedig contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Openingstijden Bailine Oegstgeest

Maandag:
Op afspraak. Avonden ook mogelijk.
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Op afspraak. Avonden ook mogelijk.
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: Op afspraak. Avonden ook mogelijk.
Zaterdag:
Gesloten
Zondag: Gesloten

Openingstijden Bailine Oegstgeest

Maandag:
Op afspraak. Avonden ook mogelijk
Dinsdag Gesloten
Woensdag: Op afspraak. Avonden ook mogelijk
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: Op afspraak. Avonden ook mogelijk
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Schrijf je in voor onze Bailine® Berichten

We sturen eens per kwartaal onze Bailine® Berichten. Dit is een digitale nieuwsbrief met daarin speciale acties en/of updates over onze behandelingen.

Akkoord privacy policy *

Lees onze privacyvoorwaarden hier.