Bailine® Oegstgeest

Tineke Switzar

Irislaan 281
2343 CM Oegstgeest

EMS Studio Oegstgeest

Ben jij op zoek naar een doeltreffende methode op het gebied van afvallen, (chronische) pijnverlichting en het realiseren van een natuurlijke facelift in Oegstgeest en omgeving? Dan ben je bij Bailine Oegstgeest aan het juiste adres!

Met behulp van elektrostimulatie (EMS) is het mogelijk om spiermassa op te bouwen in rust, wat resulteert in een strakker, slanker en sterker lichaam. EMS kan ook bijdragen aan het verminderen van (chronische) pijnklachten, wat het een unieke trainingsmethode maakt voor iedereen die niet kan of wil sporten in Oegstgeest.

Bij Bailine Oegstgeest begeleiden we zowel mannen als vrouwen om persoonlijke doelen te bereiken en zich goed te voelen in hun vel. Of je nu wilt afvallen, afslanken, pijn wilt verlichten of een natuurlijke facelift wilt, onze specialisten bieden professionele begeleiding om het beste uit jezelf te halen.

Ons aanbod

Figuurcorrectie

Figuurvorming (o.a. krachttraining, afvallen), voedingsadviezen en mentale motivatie.

Pijnverlichting

Vermindering (sport)blessures aan de zenuwen, verlichting bij chronische klachten en lymfedrainage.

Facelift

Gezichtsstimulator (o.a. huidverjonging, -versteviging, stimulatie bloedcirculatie, rimpelvermindering).

Afvallen in Oegstgeest

Als klant volg je altijd een behandelplan dat volledig op jou is afgestemd. Krachttraining speelt hierbij een belangrijke rol in het opbouwen van spiermassa. Spieren verbranden namelijk meer calorieën dan vetweefsel, wat betekent dat je lichaam ook meer calorieën zal verbranden in rust. Het resultaat? Je zult afvallen en afslanken, met als gevolg een strakker, slanker en gespierder lichaam.

Bij Bailine Oegstgeest is iedere Bailine therapeut naast specialist ook voedingsconsulent. Zo kunnen we op een veilige en verantwoorde wijze aan de slag gaan voor het realiseren van minder pijn, een strakker gezicht of een gezonder gewicht. We maken gebruik van persoonlijke voedingsadviezen die zijn afgestemd op jouw stofwisselingstype. Ook als je last hebt van ondergewicht, kunnen we je ondersteunen in Oegstgeest. Lees hier alles over EMS-training.

EMS training en man met EMS pads op
Vrouw behandelend met EMS pads op bovenarm

(Chronische) Pijnverlichting in Oegstgeest

Bailine Oegstgeest maakt gebruik van EMS om pijnklachten te verminderen of te verhelpen, ook bij chronische pijn. Het doel is om weefselschade te herstellen door de omliggende spieren effectief te trainen zonder het lichaam te overbelasten. Dit leidt tot pijnbestrijding en pijnverlichting van blessures en andere (chronische) pijnklachten. De professionals van Bailine Oegstgeest bieden persoonlijke aandacht voor elke klant, omdat elke pijnklacht anders is. Dankzij onze persoonlijke aanpak kun je rekenen op een behandeling op maat. Wil je meer weten over hoe elektrostimulatie specifieke pijnklachten kan verminderen of verhelpen? Neem dan contact met ons op. Samen gaan we voor een resultaat dat blijvend is!

Natuurlijke facelift? Dat kan bij Bailine Oegstgeest!

Zoek je een veilige en natuurlijke manier om een strakke, stralende en gezonde huid te krijgen zonder een operatie te ondergaan? Maak dan kennis met de EMS-Facelift! De Bailine gezichtsimulator traint de gezichtsspieren en stimuleert de bloedcirculatie voor een facelift zonder chirurgie. Wil je weten hoe het werkt? Klik dan hier voor meer informatie.

natuurlijke facelift behandeling

Totaal-concept

Bij Bailine bieden we een totaal-concept aan dat bestaat uit 3 fases: de onderzoeksfase, de behandelfase en de fase waarin het resultaat wordt behouden en onderhouden. Hierin staan spierstimulatie met ons EMS-programma, mentale motivatie en voedingsadviezen centraal. Het resultaat is een gezondere levensstijl met minder pijn en een sterker lichaam. Tijdens de onderzoeksfase wordt uitgebreid onderzoek gedaan naar je lichaam en persoonlijke situatie, om een behandelplan op maat te kunnen maken.

Voedingsadvies

In de behandelfase ga je aan de slag met de behandelingen en krijg je persoonlijk voedingsadvies (afgestemd op jouw stofwisseling) van een gewichtsconsulent bij Bailine Oegstgeest. In de laatste fase wordt gewerkt aan het behouden van het behaalde resultaat. Om te ontdekken of het Bailine-concept bij jou past, bieden we een vrijblijvende proefbehandeling aan waarbij we de verschillende mogelijkheden bespreken.

Ontdek of Bailine ook voor jou de juiste stimulans is. Boek hier een gratis proefbehandeling.

Wat klanten over ons zeggen

 “Dankzij deze methode voel ik me fitter en gezonder, geen eetbuien meer en ik let beter op mijn voeding. En het mooiste is dat ik zonder al te veel moeite al 10 kilo ben afgevallen!” 

Antoinette

“Bailine is voor mij dé manier om me beter te voelen. Ik heb minder pijn in mijn schouders en voel me energieker. En alsof dat nog niet genoeg is, is mijn lichaam ook nog eens slanker geworden. Geweldig!”

Anja

Onze studio in Oegstgeest

Hallo, ik ben Tineke Switzar. Ik ben EMS-therapeut, gewichtsconsulent en orthomoleculair adviseur. Ik ben in 2014 begonnen met het onderzoeken van voeding nadat ik te maken kreeg met voeding gerelateerde ziektes in mijn omgeving. Ik heb me verdiept in voeding en andere aspecten van een gezonde levensstijl en heb geleerd dat iedereen uniek is en een andere stofwisseling heeft. Met Bailine gaan we op zoek naar jouw stofwisseling en passen we jouw levensstijl aan zodat je je fit en vitaal voelt. Als Bailine therapeut vind ik het leuk om echt contact te hebben met mensen en hen te helpen om fit, vitaal, gelukkig en in balans te zijn.

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Bailine Oegstgeest! Onze studio is ook goed te bereiken vanuit Leiden, Rijnsburg, Katwijk aan Zee, Voorhout en Warmond.


EMS behandelruimtes bailine studio

Openingstijden Bailine Oegstgeest

Maandag:
Op afspraak. Avonden ook mogelijk.
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Op afspraak. Avonden ook mogelijk.
Donderdag: Op afspraak. Avonden ook mogelijk.
Vrijdag: Op afspraak. Avonden ook mogelijk.
Zaterdag:
Gesloten
Zondag: Gesloten

Openingstijden Bailine Oegstgeest

Maandag:
Op afspraak. Avonden ook mogelijk.
Dinsdag: Op afspraak. Avonden ook mogelijk.
Woensdag: Op afspraak. Avonden ook mogelijk.
Donderdag: Op afspraak. Avonden ook mogelijk.
Vrijdag: Op afspraak. Avonden ook mogelijk.
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten