Afvallen & pijnverlichting in Papendrecht

Bij Bailine Papendrecht bieden we ondersteuning voor mannen en vrouwen uit Papendrecht en omstreken die gewicht willen verliezen, minder pijnklachten willen ervaren en/of op zoek zijn naar hulp bij een vitale levensstijl. Onze introductiebehandeling is tijdelijk helemaal gratis! Vraag deze direct vrijblijvend aan.

Herken jij jezelf in één van onderstaande punten?

Wacht dan niet langer en zet de eerste stap naar een vitale levensstijl. Bailine is al 60 jaar expert in afvallen, voeding en pijnverlichting voor mannen en vrouwen. De expertise die we in 60 jaar hebben opgebouwd, passen we toe op elk individu middels de bewezen Bailine methode met wereldwijd meer dan 100 vestigingen

  • Een traditionele sportschool heeft mij niet geholpen om mijn doelen te behalen.

  • Werken aan mijn gezondheid in een privécabine klinkt erg prettig.

  • Ik wil graag op een verantwoordelijke manier afvallen.

  • Ik wil graag een strakker lichaam.
  • Ondanks meerdere diëten, ben ik niet tevreden over de resultaten.

  • Ik heb geen behoefte meer aan het zoveelste crash dieet.

  • Ik heb last van (oude) blessures die opspelen.

  • Ik zoek hulp bij pijnklachten, stijfheid en vermoeidheid.

Afvallen in een privécabine in Papendrecht

Afhankelijk van jouw doelen en lichaamstype, stellen we altijd een persoonlijk behandelplan op en bieden we aan aanpak op maat. Onze deskundigen in Papendrecht kunnen je ook helpen wanneer je een te licht gewicht hebt. Samen met onze specialisten ga je werken aan jouw doelen in een privécabine.

EMS training en man met EMS pads op
Vrouw behandelend met EMS pads op bovenarm

Pijnverlichting in Papendrecht

Het verhelpen of verminderen van (chronische) pijnklachten heeft een grote impact op het dagelijkse leven. Bij Bailine Papendrecht gaan we samen de weefselschade herstellen door omliggende spieren te trainen met EMS. Zo worden blessures en pijnklachten verlicht. Het team in Papendrecht biedt persoonlijke aandacht aan ieder individu met een behandeling op maat.

Voedingsadviezen aansluitend op jouw gezinssituatie

Moeite met afvallen, futloosheid en gebrek aan energie? Vaak is de oorzaak verkeerde voeding. Onze voedingsdeskundigen helpen je hierbij. Samen ga je voedzame, maar ook smaakvolle, maaltijden opstellen die perfect aansluiten op jouw levensstijl. Hierbij houden we altijd rekening met jouw gezinssituatie.

EMS training en man met EMS pads op

Over onze studio in Papendrecht

Hallo, mijn naam is Desirée Meijer en sinds januari 2021 eigenaresse van Bailine Papendrecht. Samen met mijn team help ik je bij het vinden van een gezonde leefstijl. Op een deskundige en professionele manier. Afgestemd op jou als individu. Met de Bailine methode zorgen we ervoor dat je de gewenste resultaten haalt en kunt behouden. Het is onze missie en passie om je een gezonde en krachtige leefstijl aan te meten op een leuke, eenvoudige en blijvend effectieve manier.

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Bailine Papendrecht! Onze studio is ook goed te bereiken vanuit Dordrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk en Alblasserdam.

Bailine® Papendrecht

Desirée Meijer

De Wederik 1B
3355 SK Papendrecht

Wat zeggen klanten over Bailine?

Andre De Graaf

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Ikzelf kom er al een goede 6 jaar en zal er nog meerdere jaren blijven komen. Margriet is, naast een geïnteresseerde open en lieve vrouw, ook een vrouw met de nodige medische kennis. De reden dat ik naar Margriet ben gegaan, is omdat Bailine goed kan helpen tegen diverse ontstekings- en pijnklachten, naast afvallen en mentale coaching’

Petra van Woerkom

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Al jaren loop ik met klachten en sinds een tijdje weet ik dat het fybromyalgie is. Ik kom al langer bij Yvon, nu worden de behandelingen aangepast op mijn specifieke pijnen, en ik kan nog haast niet geloven hoe goed het gaat. Als ik ’s ochtends bij Bailine ben geweest, ben ik de dag zo goed als pijnvrij.…’

Benita Woerdeman-Muiteman

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Op een moment heb ik de open dag bezocht van Bailine. Na een heel prettig welkom, voelde het zo goed dat ik op dat moment besloot de stap te gaan zetten. Ik wilde gewicht kwijt, strakker in mijn vel zitten en een betere spiermassa hebben. Wat een mazzel dat je daar geen sportschool voor hoeft te bezoeken, want dat is niet mijn ding. Bij Bailine kan dit alles gerealiseerd worden! De electro stimulatie, de voedingsadviezen, het handige Bailine boek en natuurlijk het enthousiasme van de lieve mensen die werken bij Bailine. Ik zit nu op de helft van de behandelingen en de eerste centimeters zijn rondom verdwenen! Top top top. Voor diegene die twijfelen, vraag een proefbehandeling aan en bij heel veel verzekeraars wordt een deel en soms alles van de behandelingen vergoed aangezien Collette staat ingeschreven bij meerdere erkende instellingen waar verzekeraars zaken mee doen. Dus in dit geval… bij twijfel… toch doen!’

Begin aan jouw oplossing in Papendrecht

Probeer Bailine Papendrecht vrijblijvend uit. De eerste behandeling in een privécabine is voor een korte periode afgeprijsd van €75 naar €0! Bij Bailine begrijpen we dat jij uniek bent en dat elk lichaam op een andere manier functioneert. Lees meer over de introductiebehandeling via onderstaande knop. Óf zet direct de eerste stap naar jouw oplossing met een gratis introductiebehandeling.

Of vul hier direct je e-mailadres in

Begin direct aan jouw oplossing door onderstaand formulier in te vullen. Onze experts nemen spoedig contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Openingstijden Bailine Papendrecht

Maandag:
11.30 – 20.30 uur
Dinsdag: 08.00 – 13.30 uur
Woensdag: gesloten
Donderdag:
08.00 – 12.00 uur
15.00 – 20.30 uur
Vrijdag: 14.00 – 16.00 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag: Gesloten

Openingstijden Bailine Papendrecht

Maandag:
11.30 – 20.30 uur
Dinsdag: 08.00 – 13.30 uur
Woensdag: gesloten
Donderdag: 08.00 – 12.00 uur
15.00 – 20.30 uur
Vrijdag: 14.00 – 16.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Schrijf je in voor onze Bailine® Berichten

We sturen eens per kwartaal onze Bailine® Berichten. Dit is een digitale nieuwsbrief met daarin speciale acties en/of updates over onze behandelingen.

Akkoord privacy policy *

Lees onze privacyvoorwaarden hier.