Bailine® Papendrecht

Desirée Meijer

De Wederik 1B
3355 SK Papendrecht

EMS Studio Papendrecht

Bailine Papendrecht biedt een effectieve oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een doeltreffende methode op het gebied van afvallen, (chronische) pijnverlichting en/of een natuurlijke facelift in Papendrecht en omgeving. Met behulp van elektrostimulatie (EMS) kun je spiermassa opbouwen in rust, wat leidt tot een sterker, slanker en strakker lichaam. EMS is ook nuttig bij het verlichten van (chronische) pijnklachten en is een unieke manier van trainen voor mensen die niet willen, mogen of kunnen sporten in een reguliere sportschool.

Onze professionele specialisten helpen je bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen en het verbeteren van jouw welzijn. We begeleiden zowel mannen als vrouwen, of je nu wilt afvallen, pijn wilt verlichten of een natuurlijke facelift wilt. Met elkaar gaan we voor een blijvend resultaat!

Ons aanbod

Figuurcorrectie

Figuurvorming (o.a. krachttraining, afvallen), voedingsadviezen en mentale motivatie.

Pijnverlichting

Vermindering (sport)blessures aan de zenuwen, verlichting bij chronische klachten en lymfedrainage.

Facelift

Gezichtsstimulator (o.a. huidverjonging, -versteviging, stimulatie bloedcirculatie, rimpelvermindering).

Afvallen in Papendrecht

Bij Bailine Papendrecht volg je een persoonlijk behandelplan. Krachttraining speelt hierbij een belangrijke rol omdat het bijdraagt aan het opbouwen van spiermassa. Spieren verbranden meer calorieën dan vetweefsel, wat betekent dat je lichaam ook meer calorieën zal verbranden in rust. Het resultaat? Je valt sneller of en krijgt een strakker, slanker en gespierder lichaam.

Afhankelijk van jouw doelstellingen en jouw lichaamstype, bieden wij een persoonlijke aanpak. Onze Bailine therapeuten zijn ook voedingsconsulenten, dus we kunnen op verantwoorde wijze aan de slag gaan voor het realiseren van minder pijn, een strakker gezicht of een gezonder gewicht. We maken gebruik van persoonlijke voedingsadviezen afgestemd op jouw type stofwisseling. Als je last hebt van ondergewicht, kunnen we je ook helpen in Papendrecht. Klik hier voor meer informatie over EMS-training.

EMS training en man met EMS pads op
Vrouw behandelend met EMS pads op bovenarm

(Chronische) Pijnverlichting in Papendrecht

Bailine Papendrecht gebruikt elektrostimulatie om pijnklachten te verminderen of op te lossen. Deze methode is ook effectief bij chronische pijn. Het doel is om weefselschade te herstellen door de omliggende spieren verantwoord en effectief te trainen. Zo wordt de spieractiviteit verhoogd zonder het lichaam te overbelasten. Met als gevolg minder pijn, verlichting van blessures en andere (chronische) pijnklachten. Ons team in Papendrecht biedt persoonlijke aandacht aan elke klant, omdat elke pijnklacht anders is. Door de persoonlijke aanpak kun je rekenen op een behandeling op maat. Wil je meer weten over hoe elektrostimulatie specifieke pijnklachten kan verminderen of verhelpen? Klik hier om meer te lezen.

Natuurlijke facelift? Dat kan bij Bailine Papendrecht!

Wil je op een veilige en natuurlijke manier een strakkere, stralende en gezonde huid krijgen zonder dat je een operatie hoeft te ondergaan? Maak dan kennis met de EMS-Facelift! Met behulp van de Bailine gezichtssimulator worden je gezichtsspieren getraind en wordt je bloedcirculatie gestimuleerd. Dit zorgt voor een facelift zonder chirurgie! Benieuwd hoe het werkt? Klik hier voor meer informatie.

natuurlijke facelift behandeling

De bewezen Bailine methode

Bij Bailine Papendrecht werken we met de bewezen Bailine methode bestaande uit 3 behandelingsfasen: de onderzoeksfase, de behandelfase en de resultaat- en onderhoudsfase. In deze fasen staat niet alleen spierstimulatie middels ons EMS-programma centraal, maar ook mentale motivatie en voedingsadvies. Het resultaat is een gezondere levensstijl, minder pijn en een sterker lichaam.

Tijdens de onderzoeksfase doen we uitgebreid onderzoek naar jouw lichaam en persoonlijke situatie om een op maat gemaakt behandelplan op te stellen.

Voedingsadvies

In de behandelfase krijg je niet alleen behandelingen, maar ook persoonlijk voedingsadvies van een gewichtsconsulent bij Bailine Papendrecht. In de laatste fase werken we eraan om het behaalde resultaat te behouden. Om te zien of het Bailine-concept bij jou past, bieden we een vrijblijvende proefbehandeling aan waarbij we de verschillende mogelijkheden bespreken.

Ontdek of Bailine ook voor jou de juiste stimulans is. Boek hier een gratis proefbehandeling.

Wat klanten over ons zeggen

 “Dankzij deze methode voel ik me fitter en gezonder, geen eetbuien meer en ik let beter op mijn voeding. En het mooiste is dat ik zonder al te veel moeite al 10 kilo ben afgevallen!” 

Antoinette

“Bailine is voor mij dé manier om me beter te voelen. Ik heb minder pijn in mijn schouders en voel me energieker. En alsof dat nog niet genoeg is, is mijn lichaam ook nog eens slanker geworden. Geweldig!”

Anja

Onze studio in Papendrecht

Hallo, mijn naam is Desirée Meijer en sinds januari 2021 eigenaresse van Bailine Papendrecht. Samen met mijn team help ik je bij het vinden van een gezonde leefstijl. Op een deskundige en professionele manier. Afgestemd op jou als individu. Met de Bailine methode zorgen we ervoor dat je de gewenste resultaten haalt en kunt behouden. Het is onze missie en passie om je een gezonde en krachtige leefstijl aan te meten op een leuke, eenvoudige en blijvend effectieve manier.

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Bailine Papendrecht! Onze studio is ook goed te bereiken vanuit Dordrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk en Alblasserdam.

EMS behandelruimtes bailine studio

Openingstijden Bailine Papendrecht

Maandag:
11.00 – 20.00 uur
Dinsdag: 08.00 – 11.30 uur
Woensdag: 08.00 – 12.00 uur
Donderdag:
08.00 – 20.00 uur
Vrijdag: 08.00 – 14.00 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag: Gesloten

Openingstijden Bailine Papendrecht

Maandag:
11.00 – 20.00 uur
Dinsdag: 08.00 – 11.30 uur
Woensdag: 08.00 – 12.00 uur
Donderdag: 08.00 – 20.00 uur
Vrijdag: 08.00 – 14.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten