Bailine® Rijswijk

Marga Lagendijk

Schoolstraat 2F
2282 RD Rijswijk

EMS Studio Rijswijk

Bailine Rijswijk biedt de juiste stimulans voor mensen die op zoek zijn naar afvallen, (chronische) pijnverlichting en/of een natuurlijke facelift in Rijswijk en omgeving. Met behulp van elektrostimulatie (EMS) kun je spiermassa opbouwen in rust, wat leidt tot een strakker, slanker en sterker lichaam. EMS is ook nuttig bij het verlichten van (chronische) pijnklachten en is een unieke manier van trainen voor mensen die niet kunnen of willen sporten.

Onze professionele specialisten helpen je bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen en het verbeteren van jouw welzijn. We begeleiden zowel mannen als vrouwen, of je nu wilt afvallen, pijn wilt verlichten of een natuurlijke facelift wilt.

Ons aanbod

Figuurcorrectie

Figuurvorming (o.a. krachttraining, afvallen), voedingsadviezen en mentale motivatie.

Pijnverlichting

Vermindering (sport)blessures aan de zenuwen, verlichting bij chronische klachten en lymfedrainage.

Facelift

Gezichtsstimulator (o.a. huidverjonging, -versteviging, stimulatie bloedcirculatie, rimpelvermindering).

Afvallen in Rijswijk

Bij Bailine Rijswijk volg je altijd een persoonlijk behandelplan. Krachttraining speelt hierbij een belangrijke rol omdat het bijdraagt aan het opbouwen van spiermassa. Spieren verbranden meer calorieën dan vetweefsel, wat betekent dat je lichaam ook meer calorieën zal verbranden in rust. Het resultaat is dat je afvalt en afslankt, waardoor je een strakker, slanker en gespierder lichaam krijgt.

Afhankelijk van jouw doelen en lichaamstype, bieden wij een persoonlijke aanpak. Onze Bailine therapeuten zijn ook voedingsconsulenten, dus we kunnen op verantwoorde wijze aan de slag gaan voor het realiseren van minder pijn, een strakker gezicht of een gezonder gewicht. We maken gebruik van persoonlijke voedingsadviezen afgestemd op jouw type stofwisseling. Als je last hebt van ondergewicht, kunnen we je ook helpen in Rijswijk. Klik hier voor meer informatie over EMS-training. We gaan samen voor blijvend resultaat!

EMS training en man met EMS pads op
Vrouw behandelend met EMS pads op bovenarm

(Chronische) Pijnverlichting in Rijswijk

Bailine Rijswijk gebruikt elektrostimulatie om pijnklachten te verminderen of op te lossen. Deze methode is ook effectief bij chronische pijn. Het doel is om weefselschade te herstellen door de omringende spieren verantwoord en effectief te trainen. Zo wordt de spieractiviteit verhoogd zonder het lichaam te overbelasten. Dit leidt tot pijnbestrijding en verlichting van blessures en andere (chronische) pijnklachten. Elke pijnklacht is anders en heeft daarom logischerwijs ook een eigen aanpak nodig. Door de persoonlijke aanpak kun je rekenen op een behandeling op maat. Wil je meer weten over hoe elektrostimulatie specifieke pijnklachten kan verminderen of verhelpen? Klik hier om meer te lezen over EMS-pijnverlichting.

Natuurlijke facelift? Dat kan bij Bailine Rijswijk!

Wil jij op een veilige en natuurlijke manier een stralende, gezonde en strakkere huid zonder een operatie te ondergaan? Dan moet je de EMS-Facelift van Bailine uitproberen! Met de gezichtssimulator trainen we jouw gezichtsspieren en stimuleren we de bloedcirculatie, waardoor je een facelift krijgt zonder dat er gesneden hoeft te worden. Wil je weten hoe dit werkt? Klik dan hier voor meer informatie!

natuurlijke facelift behandeling

Totaal-concept

Bij Bailine werken we met een totaalconcept van 3 fasen: onderzoeksfase, behandelfase en resultaat- en onderhoudsfase. Hierbij draait het niet alleen om spierstimulatie met ons EMS-programma, maar ook om mentale motivatie en voedingsadvies. Dit resulteert in een gezondere levensstijl, minder pijn en een sterker lichaam.

In de onderzoeksfase voeren we een compleet onderzoek uit naar jouw lichaam en persoonlijke situatie om een op maat gemaakt behandelplan voor jou op te stellen.

Voedingsadvies

Naast de behandelingen krijg je ook persoonlijk voedingsadvies van een gewichtsconsulent bij Bailine Rijswijk in de behandelfase. In de laatste fase werken we samen aan het behoud van het behaalde resultaat. Wil je ontdekken of het Bailine-concept bij jou past? Boek dan hier een vrijblijvende proefbehandeling waarbij we alle mogelijkheden bespreken.

Wat klanten over ons zeggen

 “Dankzij deze methode voel ik me fitter en gezonder, geen eetbuien meer en ik let beter op mijn voeding. En het mooiste is dat ik zonder al te veel moeite al 10 kilo ben afgevallen!” 

Antoinette

“Bailine is voor mij dé manier om me beter te voelen. Ik heb minder pijn in mijn schouders en voel me energieker. En alsof dat nog niet genoeg is, is mijn lichaam ook nog eens slanker geworden. Geweldig!”

Anja

Onze studio in Rijswijk

Vanaf mijn vroege jeugd koester ik een passie voor gezonde voeding en lichaamsbeweging, en mijn enthousiasme wil ik graag overdragen op anderen. Nu ik als Bailine therapeute werkzaam ben, kan ik deze passie eindelijk in de praktijk brengen door mensen te begeleiden bij het kiezen van een gezonde levensstijl die bij hen past.

Het is van cruciaal belang dat we goed voor ons lichaam zorgen, vooral in deze tijd. Ik wil mensen inspireren en meenemen op het pad naar een gezonde levensstijl, met behulp van elektronische krachttraining en deskundig voedingsadvies. Mijn doel is om (chronische) klachten te verminderen en het lichaam sterker, fitter en gezonder te maken.

Mijn passie ligt in het inzetten van mijn kennis om anderen te helpen de juiste keuzes te maken. Ik ben gecertificeerd gewichtsconsulent, aerobic- en fitnessbegeleider en sportmasseur. In deze drukke tijden is het vaak moeilijk voor mensen om zichzelf op de eerste plaats te zetten en goed voor hun lichaam en geest te zorgen. Het geeft me veel voldoening om te zien en te ervaren dat ik daaraan kan bijdragen.

De Bailine studio biedt een perfecte combinatie van voeding, beweging en mentaleaspecten. Dit stelt mij in staat om zoveel mogelijk mensen te helpen en dat is een fantastisch gevoel!

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Bailine Rijswijk! Onze studio is ook goed te bereiken vanuit Delft, Nootdorp, Wateringen, Zoetermeer en Delfgauw.

EMS behandelruimtes bailine studio

Openingstijden Bailine Rijswijk

Maandag:
09.00 – 12.30 uur
15.00 – 21.00 uur
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 08.00 – 13.00 uur
Donderdag:
09.00 – 12.30 uur
15.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 08.00 – 13.00 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag: Gesloten

Openingstijden Bailine Rijswijk

Maandag:
09.00 – 12.30 uur
15.00 – 21.00 uur
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 08.00 – 13.00 uur
Donderdag: 09.00 – 12.30 uur
15.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 08.00 – 13.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten