Afvallen & pijnverlichting in Rijswijk

Bij Bailine Rijswijk bieden we ondersteuning aan mannen en vrouwen uit Rijswijk en omstreken die graag willen afvallen, minder pijn willen ervaren en/of op zoek zijn naar hulp bij een vitale levensstijl. Onze specialisten helpen je. Onze introductiebehandeling vindt plaats in een privécabine en is tijdelijk gratis!

Herken jij jezelf in één van onderstaande punten?

Wacht dan niet langer en zet de eerste stap naar een vitale levensstijl. Bailine is al 60 jaar expert in afvallen, voeding en pijnverlichting voor mannen en vrouwen. De expertise die we in 60 jaar hebben opgebouwd, passen we toe op elk individu middels de bewezen Bailine methode met wereldwijd meer dan 100 vestigingen

  • Een traditionele sportschool heeft mij niet geholpen om mijn doelen te behalen.

  • Werken aan mijn gezondheid in een privécabine klinkt erg prettig.

  • Ik wil graag op een verantwoordelijke manier afvallen.

  • Ik wil graag een strakker lichaam.
  • Ondanks meerdere diëten, ben ik niet tevreden over de resultaten.

  • Ik heb geen behoefte meer aan het zoveelste crash dieet.

  • Ik heb last van (oude) blessures die opspelen.

  • Ik zoek hulp bij pijnklachten, stijfheid en vermoeidheid.

Afvallen in een privécabine in Rijswijk

Onze specialisten in Rijswijk stellen altijd een persoonlijk plan op voor jou met behandelingen die plaatsvinden in een privécabine. Ook bij ondergewicht kunnen wij je helpen. Afhankelijk van je doelen en lichaamstype bieden we een persoonlijke aanpak. Samen met een van de specialisten in Bailine Rijswijk ga je werken aan jouw doelen.

EMS training en man met EMS pads op
Vrouw behandelend met EMS pads op bovenarm

Pijnverlichting in Rijswijk

Bailine Rijswijk helpt bij het verminderen of geheel te verhelpen van pijn, ook bij chronische pijnklachten. Het uitgangspunt is om weefselschade te herstellen door het trainen van de omliggende spieren. Op deze manier worden pijnklachten en andere blessures verlicht. Door de persoonlijke aandacht van ons team in Rijswijk aan ieder individu, bieden we een behandeling op maat aan.

Voedingsadviezen aansluitend op jouw gezinssituatie

Moeite met afvallen, futloosheid en een gebrek aan energie zijn vaak de gevolgen van verkeerde voeding. Samen met onze specialisten op het gebied van voeding ga je zeer voedzame en smaakvolle maaltijden samenstellen die perfect aansluiten op jouw levensstijl. Niet geheel onbelangrijk: hierbij houden we rekening met jouw gezinssituatie.

EMS training en man met EMS pads op

Over onze studio in Rijswijk

Vanaf mijn vroege jeugd koester ik een passie voor gezonde voeding en lichaamsbeweging, en mijn enthousiasme wil ik graag overdragen op anderen. Nu ik als Bailine therapeute werkzaam ben, kan ik deze passie eindelijk in de praktijk brengen door mensen te begeleiden bij het kiezen van een gezonde levensstijl die bij hen past.

Het is van cruciaal belang dat we goed voor ons lichaam zorgen, vooral in deze tijd. Ik wil mensen inspireren en meenemen op het pad naar een gezonde levensstijl, met behulp van elektronische krachttraining en deskundig voedingsadvies. Mijn doel is om (chronische) klachten te verminderen en het lichaam sterker, fitter en gezonder te maken.

Mijn passie ligt in het inzetten van mijn kennis om anderen te helpen de juiste keuzes te maken. Ik ben gecertificeerd gewichtsconsulent, aerobic- en fitnessbegeleider en sportmasseur. In deze drukke tijden is het vaak moeilijk voor mensen om zichzelf op de eerste plaats te zetten en goed voor hun lichaam en geest te zorgen. Het geeft me veel voldoening om te zien en te ervaren dat ik daaraan kan bijdragen.

De Bailine studio biedt een perfecte combinatie van voeding, beweging en mentale aspecten. Dit stelt mij in staat om zoveel mogelijk mensen te helpen en dat is een fantastisch gevoel! Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Bailine Rijswijk! Onze studio is ook goed te bereiken vanuit Delft, Nootdorp, Wateringen, Zoetermeer en Delfgauw.

Bailine® Rijswijk

Marga Lagendijk

Schoolstraat 2F
2282 RD Rijswijk

Wat zeggen klanten over Bailine?

Andre De Graaf

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Ikzelf kom er al een goede 6 jaar en zal er nog meerdere jaren blijven komen. Marga is, naast een geïnteresseerde open en lieve vrouw, ook een vrouw met de nodige medische kennis. De reden dat ik naar Marga ben gegaan, is omdat Bailine goed kan helpen tegen diverse ontstekings- en pijnklachten, naast afvallen en mentale coaching’

Nardin Shawki

⭐⭐⭐⭐⭐ ‘Ik loop al 10 jaar met chronische pijn. Na 6 jaar lang van ziekenhuis naar ziekenhuis te zijn gestuurd, werd uiteindelijk – door uitsluiting van andere dingen – fybromyalgie geconstateerd. ‘Je moet er maar mee leren leven’, kreeg ik te horen. En ‘beweging en gezond eten zijn belangrijk’. Tja, dat is makkelijk gezegd. Dat gezond eten deed ik allang, maar in mijn bewegen werd (en word) ik behoorlijk beperkt. Vroeger sportte ik dagelijks en ik genoot hier enorm van, maar dat lukte niet meer. Door (te veel) sporten kreeg ik al snel meer pijn, maar door níét te sporten ook.

Het is zo moeilijk om een evenwicht te vinden tussen die 2, als de grenzen daarbinnen zo dicht bij elkaar liggen.

Ik heb door de jaren heen zoveel verschillende behandelingen gehad en niets hielp, tot ik bij Bailine kwam.

4 jaar geleden had ik mijn eerste afspraak en wat was ik verbaasd en opgelucht, toen ik na de behandeling voor het eerst in 6 jaar even geen pijn voelde!

Door de goede doorbloeding ging die zeurende pijn in mijn lijf weg en door de krachttraining (zonder mijn gewrichten te belasten) merkte ik al gauw dat mijn lichaam wat meer aan kon.

Ik ga nog altijd 1 à 2 keer in de week naar Bailine en elke keer is het weer zo’n verademing!

Helaas komt de pijn steeds weer terug, maar Bailine maakt dat het over het algemeen binnen bepaalde grenzen blijft, zodat het leefbaar is.’

Benita Woerdeman-Muiteman

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Op een moment heb ik de open dag bezocht van Bailine. Na een heel prettig welkom, voelde het zo goed dat ik op dat moment besloot de stap te gaan zetten. Ik wilde gewicht kwijt, strakker in mijn vel zitten en een betere spiermassa hebben. Wat een mazzel dat je daar geen sportschool voor hoeft te bezoeken, want dat is niet mijn ding. Bij Bailine kan dit alles gerealiseerd worden! De electro stimulatie, de voedingsadviezen, het handige Bailine boek en natuurlijk het enthousiasme van de lieve mensen die werken bij Bailine. Ik zit nu op de helft van de behandelingen en de eerste centimeters zijn rondom verdwenen! Top top top. Voor diegene die twijfelen, vraag een proefbehandeling aan en bij heel veel verzekeraars wordt een deel en soms alles van de behandelingen vergoed aangezien Collette staat ingeschreven bij meerdere erkende instellingen waar verzekeraars zaken mee doen. Dus in dit geval… bij twijfel… toch doen!’

Begin aan jouw oplossing in Rijswijk

Probeer Bailine Rijswijk vrijblijvend uit. De eerste behandeling in een privécabine is voor een korte periode afgeprijsd van €75 naar €0! Bij Bailine begrijpen we dat jij uniek bent en dat elk lichaam op een andere manier functioneert. Lees meer over de introductiebehandeling via onderstaande knop. Óf zet direct de eerste stap naar jouw oplossing met een gratis introductiebehandeling.

Of vul hier direct je e-mailadres in

Begin direct aan jouw oplossing door onderstaand formulier in te vullen. Onze experts nemen spoedig contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Openingstijden Bailine Rijswijk

Maandag:
09.00 – 20.00 uur
Dinsdag Gesloten
Woensdag: 08.00 – 14.00 uur
Donderdag:
09.00 – 20.00 uur
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag:
Gesloten
Zondag: Gesloten

Openingstijden Bailine Rijswijk

Maandag:
09.00 – 20.00 uur
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 08.00 – 14.00 uur
Donderdag: 09.00 – 20.00 uur
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Schrijf je in voor onze Bailine® Berichten

We sturen eens per kwartaal onze Bailine® Berichten. Dit is een digitale nieuwsbrief met daarin speciale acties en/of updates over onze behandelingen.

Akkoord privacy policy *

Lees onze privacyvoorwaarden hier.