Helaas bestaat er nog geen behandeling voor de genezing van fibromyalgie. Gelukkig zijn er wel mogelijkheden om de symptomen te beheersen en te verminderen, zodat je weer pijnvrij kunt genieten van het leven. De Bailine methode helpt hierbij. Lees in dit item wat fibromyalgie is en hoe Bailine kan helpen bij de behandeling van fibromyalgie.

Wat is fibromyalgie?

Fibromyalgie is een chronische pijnstoornis waar miljoenen mensen wereldwijd last van hebben. Het is een complexe aandoening die vaak moeilijk te diagnosticeren en te behandelen is. Fibromyalgie veroorzaakt pijn en gevoeligheid door het hele lichaam. Deze aandoening komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Ook hebben leeftijden tussen de 30 en 50 jaar hier vaker last van.

Wat zijn de symptomen van fibromyalgie?

Fibromyalgie is een chronische aandoening die pijn, vermoeidheid en andere symptomen veroorzaakt. De pijn komt vaak op veel plaatsen in het lichaam voor en kan worden verergerd door bijvoorbeeld beweging en stress. Andere symptomen van fibromyalgie zijn onder andere:

 • Slapeloosheid
 • Geheugenproblemen
 • Concentratieproblemen
 • Prikkelbaarheid
 • Hoofdpijn
 • Darmproblemen
 • Lichaamstemperatuursveranderingen
 • Duizeligheid
 • Angst
 • Depressie

Hoe kan Bailine helpen bij de behandeling van fibromyalgie?

De bewezen Bailine methode kan helpen bij de behandeling van fibromyalgie. Iedere persoon is anders en dus ook ieder behandelplan. De Bailine methode kan helpen bij de symptomen rondom pijnklachten, vermoeidheid, slapeloosheid en meer. Tijdens de verschillende fases binnen de Bailine methode brengen we jouw lichaam, stofwisseling en meer in kaart en gaan gericht het probleem oplossen.

Al 60 jaar expert in spiertraining, voeding, lifestyle, pijnverlichting en je gezondheid.

Bij Bailine begrijpen we dat jij uniek bent en dat elk lichaam op een andere manier functioneert. Precies daarom werd 60 jaar geleden Bailine opgericht. Of het nu gaat om figuurvorming, pijnverlichting of hele specifieke klachten, we werken een programma af die volledig is afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Andere kenniscentrum items

 • Incontinentie behandeling

  Incontinentie is een gezondheidsprobleem dat zowel mannen als vrouwen van alle [...]

 • Whiplash

  Whiplash is een veelvoorkomend letsel dat ontstaat als gevolg van een [...]

Wat zeggen klanten over ons?

Andre De Graaf

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Ikzelf kom er al een goede 6 jaar en zal er nog meerdere jaren blijven komen. Margriet is, naast een geïnteresseerde open en lieve vrouw, ook een vrouw met de nodige medische kennis. De reden dat ik naar Margriet ben gegaan, is omdat Bailine goed kan helpen tegen diverse ontstekings- en pijnklachten, naast afvallen en mentale coaching’

Inge Jacobs

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Al jaren loop ik met klachten en sinds een tijdje weet ik dat het fybromyalgie is. Ik kom al langer bij Nelie, nu worden de behandelingen aangepast op mijn specifieke pijnen, en ik kan nog haast niet geloven hoe goed het gaat. Als ik ’s ochtends bij Bailine ben geweest, ben ik de dag zo goed als pijnvrij.…’

Benita Woerdeman-Muiteman

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Op een moment heb ik de open dag bezocht van Bailine. Na een heel prettig welkom, voelde het zo goed dat ik op dat moment besloot de stap te gaan zetten. Ik wilde gewicht kwijt, strakker in mijn vel zitten en een betere spiermassa hebben. Wat een mazzel dat je daar geen sportschool voor hoeft te bezoeken, want dat is niet mijn ding. Bij Bailine kan dit alles gerealiseerd worden! De electro stimulatie, de voedingsadviezen, het handige Bailine boek en natuurlijk het enthousiasme van de lieve mensen die werken bij Bailine. Ik zit nu op de helft van de behandelingen en de eerste centimeters zijn rondom verdwenen! Top top top. Voor diegene die twijfelen, vraag een proefbehandeling aan en bij heel veel verzekeraars wordt een deel en soms alles van de behandelingen vergoed aangezien Collette staat ingeschreven bij meerdere erkende instellingen waar verzekeraars zaken mee doen. Dus in dit geval… bij twijfel… toch doen!’

Begin aan jouw oplossing met een gratis introductiebehandeling

Bij Bailine begrijpen we dat jij uniek bent en dat elk lichaam op een andere manier functioneert. Precies daarom werd 60 jaar geleden Bailine opgericht. Of het nu gaat om figuurvorming, pijnverlichting of hele specifieke klachten, we werken een programma af die volledig is afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.